Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
srun_official

mam wolna chate w UK na tydzien, kto wpada? :P

Polecane posty

Moj kolega AncientWisdom ma bogata zone, ktora jezdzi na motorze i mieszka w wielkiej chacie z jacuzzi i basenem w ogrodzie, a Katiuszka pisala, ze bedzie z zona AncientWisdom jezdzila na motorze a ANcientWisdom mi pisal, ze jak przylece do Rosji to jego Porter przyjedzie po mnie Lamborghini xD mnie odebrac z lotniska xD

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

Przeciez Ty nie placisz rachunkow to skad mozesz wiedziec.

ale zuzywam prad w Polsce i mnie to przeraza, jak slysze od kogos ile prad drozeje w Polsce i z miesiaca na miesiac po 100-200zl wiecej za prad, to przeraza mnie co bedzie po nowym roku, strach myslec

a jak ktos zyje w ubostwie w Polsce i 1600zl miesiecznie po 45 latach pracy, a uchodzca dostaje 1000 euro miesiecznie i opiekuna i mieszkanie to fajny rzad

1 minutę temu, w... napisał:

nie rozumiesz jaka jest narracja fifiego, on musis caly zcas slodzic o tym ze w anglii jest super i dobrze sie dzieje aby mydlic anglosasom oczy.  jednoczesnie podwaza polityke miedzynarodowa anglii popzez atakowanie niepodleglosci izreala. atakuje imigarcje muzulman ale jednoczesnie wspiera ich dyplomatycznei an bliskim wschodzie. prawdopodobnie jest oplacany przez iran albo rosje na terenie anglii ale swoja narracje przynosi ze soba do internetu gdziekolwiek jest. on nawet nie ie ze jest agentem wplywu, albo udaje durnia. przeciez ten typ biegal w koszulce z dwuglowym czarnym orlem i pisal ze "dostal od sponsora". 

Mysle, ze po prostu stara sie poczuc lepiej wysmiewajac innych, ze maja gorzej, nie dopatrywalabym sie glebszych motywow.

Przed chwilą, Żaba Monìka napisał:

Mysle, ze po prostu stara sie poczuc lepiej wysmiewajac innych, ze maja gorzej, nie dopatrywalabym sie glebszych motywow.

to jest agent wplywu rosji/iranu w wojnie kognitywnej, swiadomy albo nie.

hahah fajnie jest, jestem klucznikiem mam klucze do dwoch chat w Anglii u mnie w wiosce i 3 wielkie wygodne puste poscielone lozka XD

wszystko dla mnie XD

ide sobie do swojej drugiej chaty posluchac techno z wiezy i ciekawe czy moj przyjaciel bedzie xD

nara xD

stosuje typowe metody post-prawdy dobrze znane z takich instytucji jak na przyklad kosciolek katolicki mieszjac ze soba elementy prawdy i falszu, tak jak na przyklad laczenie rasy i religii w jedno. to ma na celu z przeciwnikow autorytarnego islamu uczynic rasistow, a ludzi o innym kolorze skory niz rdzenii mieszkancy europy przepchnac na strone islamu. 

tego skurrwysyna powinno sie zamknac to jest autentyczny zdrajca. 

dlatego [pisze - bardzo dobrze gdy murzynek ruucha biale kobiety a fifi moze najwzej na to sobie popatrzyc gdyz jest pierrdolonym mzulmanskim rasista i pijakiem. 

1 minutę temu, KochamKlaudiusza napisał:

ale zuzywam prad w Polsce i mnie to przeraza, jak slysze od kogos ile prad drozeje w Polsce i z miesiaca na miesiac po 100-200zl wiecej za prad, to przeraza mnie co bedzie po nowym roku, strach myslec

a jak ktos zyje w ubostwie w Polsce i 1600zl miesiecznie po 45 latach pracy, a uchodzca dostaje 1000 euro miesiecznie i opiekuna i mieszkanie to fajny rzad

A czemu ktos ma dostawac 1600 zl miesiecznie jesli to jest ponizej minimalnego wynagrodzenia? I ktorzy uchodzcy dostaja 1000 euro miesiecznie? Wierzysz we wszystko co uslyszysz?

Przed chwilą, Żaba Monìka napisał:

A czemu ktos ma dostawac 1600 zl miesiecznie jesli to jest ponizej minimalnego wynagrodzenia? I ktorzy uchodzcy dostaja 1000 euro miesiecznie? Wierzysz we wszystko co uslyszysz?

jemu podaja przekaz co ma pisac i mowic, on ma za to placone nie wierze ze te bzdury pierrdoli za darmo. sam pisla ze ma sponsorow. 

po co typ by mial siedziec i wkurrwiac acle forum internetowe prawie acle dnie jakby nei mail z ato placone pieniedzy? no po co? 

w TV o tym nadaja w kolko, no emerytury w Polsce jest 1600zl po 45 latach pracy a niektorzy chyba nawet mniej maja

mam tez kilkaset ££ na koncie od kochanych krewnych haha moze sobie na energetyka albo cos do picia wydam funta albo dwa, ugh ale ja biedny i poszkodowany przez los

z kluczami do dwoch chat ide ale wolnosc haha jea 😄

wczoraj fajnie bylo jak czekam na lotnisku dookola ludzie a po mnie kumpel bmw m5 kombi podjechal XD bogactwo XD w bagazniku tyle miesjca ze huh xD

dobra naprawde spadam juz, papa xD Z Lejdi Swietlanka jestesmy zajeci xD

no pisze ze prostytutka ruskich

ja sobie fifi twoja morde zapamietalem 

ale to ebdzie piekny moment jak zostawia sponsorzy fifiego an lodzie, ale to bedzie wycie. 

tak w ogole fifi na serio jest prostytutka. kiedys sprawidzilem. wyslalem mu jakies drobne i powiedzialem jaki nik nastepny na forum ma sobie zalozyc i to zrobil. 

ale wy musicie miec bool doopy, ze wymyslacie ze jestem prostyytutka i mnie tak ponizacie od schizofrenikow, ze ja sobie nawet tego nie wyobrazam, wspolczuje, bo zupelnie niepotrzebny ten bool doopy xD

nikt nie ma boolu doopy o mnie nigdzie, tylko wy tutaj xD

masakra xD

wspolczuje wam

a ja zycze milego dnia i zadzieram kiece, i lece ^^ bajo bajo ^^

Lejdi Swietlanka pisze newsy na swoja strone i teksty a ja jej sprawdzam bledy potem, wow 😛

A ona jest rosjanka mieszkajaca w Australii xD

ale fajna kolezanka ❤️😄

3 minuty temu, KochamKlaudiusza napisał:

ale wy musicie miec bool doopy, ze wymyslacie ze jestem prostyytutka i mnie tak ponizacie od schizofrenikow, ze ja sobie nawet tego nie wyobrazam, wspolczuje, bo zupelnie niepotrzebny ten bool doopy xD

nikt nie ma boolu doopy o mnie nigdzie, tylko wy tutaj xD

masakra xD

wspolczuje wam

a ja zycze milego dnia i zadzieram kiece, i lece ^^ bajo bajo ^^

jestes dziiwka na zetony dla kacapow. wypierrdalaj spedalony frajerzyno. ha tfu na ciebie

8 minut temu, KochamKlaudiusza napisał:

my mamy klientow z calego swiata, np. jeden przyjaciel z wloch pracuje w firmie IT i wynajmuje u nas VPS juz drugi rok xD

co tam jeszcze jeczysz kurrewko? 

Przed chwilą, KochamKlaudiusza napisał:

hahah co za piekny poczatek dnia rzucajacy sie krasnal XD

wczoraj jak sie pravik rzucal hahahh

przeciez ja sie nie rzucam tylo ci srram na twoj pedalski schizofreniczny ryj. idz tam menelu poplacz o ani vikernes albo jakiejs innej szmuli. 

hahah xD

beka 😄

z ciebie non stop. wez wstaw to zdjecie z golymi cyckami jak placzesz przed lustrem. 

ja mam beke z twoich pociskow, sorry nic nie wrzucam, bo nie jestes moim panem, zebym cie sluchal 😄

to muna spytam jak bedzie pewnie ma, ale juz widze ze czekasz abym ci kwote zaoferowal. 

40 minut temu, KochamKlaudiusza napisał:

w TV o tym nadaja w kolko, no emerytury w Polsce jest 1600zl po 45 latach pracy a niektorzy chyba nawet mniej maja

mam tez kilkaset ££ na koncie od kochanych krewnych haha moze sobie na energetyka albo cos do picia wydam funta albo dwa, ugh ale ja biedny i poszkodowany przez los

z kluczami do dwoch chat ide ale wolnosc haha jea 😄

wczoraj fajnie bylo jak czekam na lotnisku dookola ludzie a po mnie kumpel bmw m5 kombi podjechal XD bogactwo XD w bagazniku tyle miesjca ze huh xD

dobra naprawde spadam juz, papa xD Z Lejdi Swietlanka jestesmy zajeci xD

Po pierwsze to była zwykła 5, a po drugie kanalio pisałeś całkiem niedawno jak wrzucałeś zdjęcia, że to BMW twojej matki xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się