Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
srun_official

mam wolna chate w UK na tydzien, kto wpada? :P

Polecane posty

mam cala zamrazarke pelna jedzenia, lodowa wypchana jedzeniem spizarka pelna jedzenia i picia tez typu woda, san pellegrino w puszce, itp ja prdl xD

ale dobra, wszystko dla mnie co ja bede innych karmil xD nie jestem instytucja charytatywna

nara

1 godzinę temu, KochamKlaudiusza napisał:

od kiedy? 😄

Mylisz mnie z zepsutym

21 minut temu, KochamKlaudiusza napisał:

chcialbym zeby wpadly do mnie 2 fajne kolezanki, samce mnie nie interesuja

prosba, nikt porzadny by sie i tak nie chcial bujac z takim przypalowym waflem

tak sie sklada, ze klaudiusz kiedys pisala, ze do mnie przyleci chyba dwa razy, nimfette chetnie by sobie zwiedzila Leamington, a Katiuszka juz tutaj byla niedaleko mnie, ale one wola srunow i praavikow wiec niech sobie przegrywaja z nimi zycie, wyjeebane mam xD

tutaj fajnych kolezanek bialych angielek nie brakuje u mnie w miasteczku xD

fajne sa biale angielki xD wczoraj jakas szla z typem a jak mnie zobaczyla to sie patrzyla na mnie i oddala od typa i przyblizala do mnie haha chyba jej wpadlem w oko, ja tam lubie angielki, tutaj nie ma angielek, wiec spadam nara

przywiozlem z PL duzo witamin i elektroity, pelno multiwitamin i mineralow w tabletkach, chyba dzisiaj zamiast 100% dawka dziennie zapotrzebowanie to sie zainspiruje po ile % rosnie ceny pradu w Polsce, i sobie przyjeebie z 2000% dziennie zapotrzebowanie dzisiaj hahah

ciekawe jakie ceny pradu bedziecie mieli w Polsce po nowym roku, juz chyba ceny wzrosly z 500% xD

wspolczuje wam tam w tym kraju z takimi cenami pradu xD dobrze ze ja w UK ktora wyszla z EU xD

a to ze murzyny i muslimy zalewaja kraj to chuuj, u mnie na wiosce jeszcze jest angielsko w miare, bo kiedys to nie wiadomo co bedzie xD

ale eminem jakos z murzynami rapowal i same murzyny dookola niego i nic mu sie nie stalo xD

tutaj warto zauwazyc jak muslimsko-polski antysemita rasistowski zapijaczony cpun na bezrobociu z nieleczona dwubiegunouwka stara sie laczyc rase z religia psychopatow ktorzy go utrzymuja za robienie paly obrzezanemu panarabskiemu kuutasowi

ps. bbc ruucha nie tylko biale kobiety ale i arabskie, polecam mia khalifa. 

jesli kiedykolwiek polskie swinie sprobuja zaabijac zydow albo murzynow to bede ich chowal w piwnicy, na strychu, w bagazniku, lazience, szafie i lodowce. 

nom marnujcie dalej prad na pisanie tych ..., ktorych nie czytam i na ktore nie odpisuje a na koniec i tak moderacja was skasuje i zbanuje xD

1 minutę temu, KochamKlaudiusza napisał:

nom marnujcie dalej prad na pisanie tych ..., ktorych nie czytam i na ktore nie odpisuje a na koniec i tak moderacja was skasuje i zbanuje xD

zgalaszja konfidencie zglaszaj, niech twoj master ancientwisdom spod znaku sierpa i mlota poglaszcze cie po 0dbycie podnozku saurona. 

Edytowano przez wpierdol

btw przekaz swojemu panu ze jak chce to mzoemy mu fundnac drugie christchurch 

hahah

nic nie bede przekazywal i spadaj xD

zaloguj sie na irc i sam przekaz xD

ja ide sie rejestrowac na kazdej stronie internetowej na jakiej moge zeby rozpowszechniac wiesci o irc i o bsdforall B)

na przegladarce vivaldi 7.0 😄

to bedzie mial niespodzianke, ale ty za to dostaniesz od księcia po uszach tołdi 

ale chyba na facebook sie nie zarejestruje bo od facebook mam depresje xD

a tak to na kazdej stronie poza facebook xD

facebook jest dobre dla ciip i bab, a ja nie jestem ciipa tylko facet B)

ja sie nikogo nie boje a AncientWisdom mnie wzial do teamu i od 3 lat regularnie korespondujemy a ty jestes jakims randomem i ci sie za duzo wydaje xD

17 minut temu, KochamKlaudiusza napisał:

przywiozlem z PL duzo witamin i elektroity, pelno multiwitamin i mineralow w tabletkach, chyba dzisiaj zamiast 100% dawka dziennie zapotrzebowanie to sie zainspiruje po ile % rosnie ceny pradu w Polsce, i sobie przyjeebie z 2000% dziennie zapotrzebowanie dzisiaj hahah

ciekawe jakie ceny pradu bedziecie mieli w Polsce po nowym roku, juz chyba ceny wzrosly z 500% xD

wspolczuje wam tam w tym kraju z takimi cenami pradu xD dobrze ze ja w UK ktora wyszla z EU xD

a to ze murzyny i muslimy zalewaja kraj to chuuj, u mnie na wiosce jeszcze jest angielsko w miare, bo kiedys to nie wiadomo co bedzie xD

ale eminem jakos z murzynami rapowal i same murzyny dookola niego i nic mu sie nie stalo xD

Przeiez tutaj tez urosly ceny pradu.

Z witaminami uwazaj, bo nadmiar jest tak samo szkodliwy jak niedobor. Choc w multiwitaminach to akurat sa male dawki, podobno nie oplaca sie tego kupowac.

ale w chacie siedze zamkniety na spusty, i klucze w drzwiach bo tutaj dziwnych typow nie brakuje, a nikt mnie nie ochroni samego na chacie jak 5 wscieklych mambo dzambo z afrika mi szybe wybije i bedzie mnie chcialo zatluc pala bejsbolowa XD

Przed chwilą, KochamKlaudiusza napisał:

a ja nie jestem ciipa tylko facet

jestse totalna pizzda i frajerem, juz sam twoj wyglad wystarczy zeby byl wstyd sie z toba pokazac i nie byc podejrzanym o pedalstwo, ale jesli szczekasz tez tak jak baba na zywo to juz pozamiatane. 

Przed chwilą, Żaba Monìka napisał:

Przeiez tutaj tez urosly ceny pradu.

Z witaminami uwazaj, bo nadmiar jest tak samo szkodliwy jak niedobor. Choc w multiwitaminach to akurat sa male dawki, podobno nie oplaca sie tego kupowac.

25zl za paczkew itamin i elektroily i witaminy d i b za darmo nie zbiednialem

no nie wiem czy zdrozalo, bo jak mieszkalem sam u kolegi jak on byl w psychiatryku, to mialem wlaczona lodowke i zamrazarke 24/7 + laptop caly czas chodzil no i wiadomo ze muzyki z wiezy + glosniki 80W tez na okroglo sluchalem i po £20 za prad na dwa tygodnie placilem, to grosze a w Polsce to dramat podobno i jeszcze gorzej jest, bo podobno w EU rosnie podatek do pradu, zeby wegiel zlikwidowac, bo tam maja wiatraki same byc i panele sloneczne, zart jakis

2 minuty temu, KochamKlaudiusza napisał:

mnie wzial do teamu i od 3 lat

i co duzo wam sie udalo ukrasc i wyzebrac pieniedzy? 

25zl za paczkew itamin i elektroily i witaminy d i b za darmo nie zbiednialem

no nie wiem czy zdrozalo, bo jak mieszkalem sam u kolegi jak on byl w psychiatryku, to mialem wlaczona lodowke i zamrazarke 24/7 + laptop caly czas chodzil no i wiadomo ze muzyki z wiezy + glosniki 80W tez na okroglo sluchalem i po £20 za prad na dwa tygodnie placilem, to grosze a w Polsce to dramat podobno i jeszcze gorzej jest, bo podobno w EU rosnie podatek do pradu, zeby wegiel zlikwidowac, bo tam maja wiatraki same byc i panele sloneczne, zart jakis

Wzrost cen energii elektrycznej w Polsce i Wielkiej Brytanii w ciągu ostatnich pięciu lat był znaczny.

Polska: Ceny energii elektrycznej wzrosły o ponad 60% od 2019 roku do połowy 2023 roku, z poziomu około 0,14 EUR/kWh do około 0,22 EUR/kWh

(Trading Economics)

(European Commission)

.Wielka Brytania: Wzrost cen był jeszcze bardziej drastyczny. Ceny wzrosły o około 84%, z około 0,19 EUR/kWh w 2019 roku do szczytowego poziomu 0,35 EUR/kWh w 2022 roku, a obecnie są na poziomie około 0,32 EUR/kWh

(GOV.UK)

Oba kraje odczuły skutki kryzysu energetycznego, ale Wielka Brytania była bardziej narażona na wahania cen ze względu na większe uzależnienie od importu gazu ziemnego.

no nie wiem ja tutaj sie nie martwie o prad, a w Polscce to co miesiac rachunek przychodzi i az strach sie bac normalnie, po nowym roku pewno znowu prad pojdzie w gore o 300% xD

7 minut temu, KochamKlaudiusza napisał:

ja sie nikogo nie boje a AncientWisdom mnie wzial do teamu i od 3 lat regularnie korespondujemy a ty jestes jakims randomem i ci sie za duzo wydaje xD

Ten cały AncientWisdom to jesteś ty, bo to niemożliwe, żeby dwie różne osoby miały praktycznie tak samo wyglądające strony, jakby pisali je schizofrenicy na lekcjach informatyki w gimnazjum xD

ja sie o pobyt staly tez nie martwie raczej, bo w Czerwcu bede mogl aplikowac, a mam wyciagi z bankow za kazdy miesiac od konca 2019 + 2 lata college a moi krewni w UK z tym samym nazwiskiem tez maja staly pobyt, wiec powinno byc ok xD

gorzej jak sie muzlumany i murzyny z birmingham zaczna zrzucac na wioske to wtedy cienko moze byc xD

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

Wzrost cen energii elektrycznej w Polsce i Wielkiej Brytanii w ciągu ostatnich pięciu lat był znaczny.

Polska: Ceny energii elektrycznej wzrosły o ponad 60% od 2019 roku do połowy 2023 roku, z poziomu około 0,14 EUR/kWh do około 0,22 EUR/kWh

(Trading Economics)

(European Commission)

.Wielka Brytania: Wzrost cen był jeszcze bardziej drastyczny. Ceny wzrosły o około 84%, z około 0,19 EUR/kWh w 2019 roku do szczytowego poziomu 0,35 EUR/kWh w 2022 roku, a obecnie są na poziomie około 0,32 EUR/kWh

(GOV.UK)

Oba kraje odczuły skutki kryzysu energetycznego, ale Wielka Brytania była bardziej narażona na wahania cen ze względu na większe uzależnienie od importu gazu ziemnego.

nie rozumiesz jaka jest narracja fifiego, on musis caly zcas slodzic o tym ze w anglii jest super i dobrze sie dzieje aby mydlic anglosasom oczy.  jednoczesnie podwaza polityke miedzynarodowa anglii popzez atakowanie niepodleglosci izreala. atakuje imigarcje muzulman ale jednoczesnie wspiera ich dyplomatycznei an bliskim wschodzie. prawdopodobnie jest oplacany przez iran albo rosje na terenie anglii ale swoja narracje przynosi ze soba do internetu gdziekolwiek jest. on nawet nie ie ze jest agentem wplywu, albo udaje durnia. przeciez ten typ biegal w koszulce z dwuglowym czarnym orlem i pisal ze "dostal od sponsora". 

no nie wiem ja tutaj sie nie martwie o prad, a w Polscce to co miesiac rachunek przychodzi i az strach sie bac normalnie, po nowym roku pewno znowu prad pojdzie w gore o 300% xD

Przeciez Ty nie placisz rachunkow to skad mozesz wiedziec.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się