Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
MalaL

Dlaczego faceci w związkach obserwują nieznajome laski w mediach społecznościowych? Czy to znaczy, ze partnerka juz im sie nie podoba?

Polecane posty

Pytanie jak w temacie. Od dłuższego czasu  krece z pewnym facetem. On wykazuje zainteresowanie, ja też. Wydaje się też dobrym człowiekiem. Jednak zauważyłam, ze dodaje czasem do obserwowanych inne dziewczyny ładne (nie czesto ale czasami). Co to moze oznaczac? 

1 godzinę temu, MalaL napisał:

Pytanie jak w temacie. Od dłuższego czasu  krece z pewnym facetem. On wykazuje zainteresowanie, ja też. Wydaje się też dobrym człowiekiem. Jednak zauważyłam, ze dodaje czasem do obserwowanych inne dziewczyny ładne (nie czesto ale czasami). Co to moze oznaczac? 

Nic nie oznacza zna osoby.

11 minut temu, kiii napisał:

Nic nie oznacza zna osoby.

Watpie. Nagle jednego dnia dwie ladne dziewczyny, takie w jego typie

Myślę, że powinna być taka funkcjonalność na społecznościówkach, że partnerzy mogą mieć wgląd do konta. 

• Confused 1

My zawsze jak jest jakiś klient o ładnym głosie przez telefon,wygadany to obczajamy go na insta czy fejsie czy przystojny😅

To nic nie znaczy😜

3 godziny temu, MalaL napisał:

męski instynkt... tylko i aż tyle. nie, nie oznacza, że mu się nie podobasz, a oznacza, że podoba mu się wiele kobiet, jak każdemu mężczyźnie.

11 minut temu, KittyD napisał:

My zawsze jak jest jakiś klient o ładnym głosie przez telefon,wygadany to obczajamy go na insta czy fejsie czy przystojny😅

To nic nie znaczy😜

jak wyglądają proporcje ładny głos = przystojny... często czy przeciwnie?

6 godzin temu, MalaL napisał:

to znaczy ze ma cie za materacyk, nie spelniasz wymogow na ew. partnerke i szuka dalej

6 godzin temu, MalaL napisał:

Watpie. Nagle jednego dnia dwie ladne dziewczyny, takie w jego typie

Wypełnij lukę i ubieraj zadbaj jak one.

Odpowiedź jest bardzo prosta bo ich własna kobieta o ile taką mają nie jest topowa, więc wiadomo że oglądają sobie przez internet takie fest laski. Ale praktycznie nic to nie zmienia bo i tak zadna z nich by go nie chciała. to tak jakbyś miał przeciętnego opla a byś sobie po prostu patrzył w internecie na zdjęcia nowego mercedesa, nie ma to znaczenia bo i tak cię na niego nie stać

23 godziny temu, Marcin Miły napisał:

Myślę, że powinna być taka funkcjonalność na społecznościówkach, że partnerzy mogą mieć wgląd do konta. 

Padlam 😂😂😂

18 godzin temu, kiii napisał:

Wypełnij lukę i ubieraj zadbaj jak one.

Dziękuję 🙂

3 godziny temu, Trevor Berbick napisał:

Odpowiedź jest bardzo prosta bo ich własna kobieta o ile taką mają nie jest topowa, więc wiadomo że oglądają sobie przez internet takie fest laski. Ale praktycznie nic to nie zmienia bo i tak zadna z nich by go nie chciała. to tak jakbyś miał przeciętnego opla a byś sobie po prostu patrzył w internecie na zdjęcia nowego mercedesa, nie ma to znaczenia bo i tak cię na niego nie stać

Dzieki, zaśmiane 🙂

23 godziny temu, Rym Cym + napisał:

jak wyglądają proporcje ładny głos = przystojny... często czy przeciwnie?

Tez mnie to ciekawi 

Ciężko powiedzieć co temu Twojemu chodzi po głowie... większość ludzi to wzrokowcy, ale czy to tylko to : ) tutaj się pewnie tego nie dowiesz.

To naturalne, jeszcze gdyby facet miał atrakcyjną kobietę to może by tego nie robił ale wiadomo że większość gości ma laskę z braku laku więc jak widzą topową panierkę na Instagramie to muszą ją obczaić albo nawet zrobić sobie dobrze na jej fotkach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować