Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Trevor Berbick

Co mają zrobić tacy faceci? Czy są wręcz skazani na porażkę życiową?

Polecane posty

15 minut temu, Urmaj napisał:

Ani pracy ani dziewczyny ani kolegów nie miałem pod nos. Kiedyś chciałem coś zmieniać ale się bałem i wstydziłem się iść na kasę.

Teraz pracy pod dostatkiem i żadna praca nie hańbi tylko trzeba chcieć.

* tak jak jest tam napisane, działają uzupełniająco... do lekarza i tak warto się udać.

4 minuty temu, Megi_ona napisał:

Nie wiadomo bo jak mu jajka się skurczyły to może to jakaś choroba? Ja tam nie wiem nie znam się na jajkach 😁

W ogóle jak to brzmi i co to za  choroba, bo bardziej problem może tkwić w mózgu. On nie chce wyjść z tej  klatki , bo tam ma strefę komfortu i to użalanie się nad sobą, obwinianie rodziców , bo coś kiedyś powiedzieli to jest masochizm jak uzależnienie od  onanizmu. 😁 

7 minut temu, Megi_ona napisał:

Teraz pracy pod dostatkiem i żadna praca nie hańbi tylko trzeba chcieć.

Nie pójdzie bo nic nie potrafi tylko przy krowach chodził. A jak pójdzie gdzieś bez kwalifikacji jakaś budowlanka będą łacha z niego drżeć, bo jest trochę inny . A kortyzol jego nadmiar tak działa, że odbiera siły witalne i powoduje mowę ciała jak u manekina. Nieśmiałość, lękliwość jeszcze dochodzi. Kupa kasy na leczenie nie wiem czy opłacalne. 😁👋

Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał:

W ogóle jak to brzmi i co to za  choroba, bo bardziej problem może tkwić w mózgu. On nie chce wyjść z tej  klatki , bo tam ma strefę komfortu i to użalanie się nad sobą, obwinianie rodziców , bo coś kiedyś powiedzieli to jest masochizm jak uzależnienie od  onanizmu. 😁 

No dziwnie to brzmi te skurczenie no ale ja się nie znam na jajkach mężczyzn haha 😂 Fakt ma on problem z rodzicami bo często mówi o matce że co ona powie itp a gość dorosły. Albo mu tak dobrze albo nie potrafi sobie z tym poradzić i wyjść z tej klatki a tak też może być i trzeba tutaj psychiatrę albo kogoś kto mu pomoże.

Przed chwilą, Megi_ona napisał:

No dziwnie to brzmi te skurczenie no ale ja się nie znam na jajkach mężczyzn haha 😂 Fakt ma on problem z rodzicami bo często mówi o matce że co ona powie itp a gość dorosły. Albo mu tak dobrze albo nie potrafi sobie z tym poradzić i wyjść z tej klatki a tak też może być i trzeba tutaj psychiatrę albo kogoś kto mu pomoże.

Takich ludzi trzeba często siłą zaciągnąć do lekarza, a rodzice starszej daty pewnie dobrze chcieli karmili, do szkół posłali i są rozczarowani, bo jakaś tam farma tych krów czyli biznes można rozkręcić podwaliny są. Tylko trzeba zdrowia do takich rzeczy i rozumu. Kasa leży w oborze, bo na mleku i wołowinie można zarobić. 😁

1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Takich ludzi trzeba często siłą zaciągnąć do lekarza, a rodzice starszej daty pewnie dobrze chcieli karmili, do szkół posłali i są rozczarowani, bo jakaś tam farma tych krów czyli biznes można rozkręcić podwaliny są. Tylko trzeba zdrowia do takich rzeczy i rozumu. Kasa leży w oborze, bo na mleku i wołowinie można zarobić. 😁

Sam musi pójść nikt go siłą do lekarza nie zaciągnie bo może gdyby miał żonę to tak.

Dobra ja już padam i oczy mi się zamykają. Dobranoc i miłej nocki 🙂

6 minut temu, Megi_ona napisał:

Sam musi pójść nikt go siłą do lekarza nie zaciągnie bo może gdyby miał żonę to tak.

Dobra ja już padam i oczy mi się zamykają. Dobranoc i miłej nocki 🙂

Jeszcze można zrozumieć gdyby kasy nie miał, bo kasa leży. 

Wstałem wody się napić i też zwijam sie. Kolorowych. 😊

4 godziny temu, kris888 napisał:

próbuję to sobie policzyć jak to wychodzi

mieszkanie z rodzicami, rodzice zapewne jakiś dochód mają x2

pracujący, zakładam minimalną, więc dochód w sumie x3

--

teraz wydatki

na pewno opłaty za mieszkanie, jedzenie, auto itd.

trzy pensje w domu i nic nie zostaje?

Bo dziwne ja doszedłem do 270tys oszczędności a ojca dochodu nie było 

5 godzin temu, Megi_ona napisał:

Ale ty jesteś dorosły i nie musisz już myśleć co powiedzą rodzice. Zacznij żyć swoim życiem. I idź w końcu do lekarza.

Do jakiego lekarza. Jajka nie odrosną. Przed chorobą było 100 razy lepiej ale i tak nic nie mogłem zrobić ze sobą bo rodzicom nie zależało.

5 godzin temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

budowlanka będą łacha z niego drżeć,

Zawsze się tego bałem i wspólokatorów. A w młodości około 2012 nie było dużo pracy i miałem przepuklinę.

4 godziny temu, Megi_ona napisał:

Brat zachorował to musiał iść do lekarza bo ma żonę. Razem pojechali i dostał antybiotyk. I on zaraz wszystkim powiedział.

Facet który nie ma pieniędzy oraz nie ma wyglądu jest skazany na życiową porażkę i przegryw

2 godziny temu, Urmaj napisał:

Do jakiego lekarza. Jajka nie odrosną. Przed chorobą było 100 razy lepiej ale i tak nic nie mogłem zrobić ze sobą bo rodzicom nie zależało.

Do lekarza rodzinnego, a ten dalej pokieruje i da skierowanie... 

Prywatnie i bez skierowania też możesz wtedy idziesz do (?) urologa.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się