Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Jestem Jaka Jestem

Przeciętny facet nie robi na mnie wrażenia

Polecane posty

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

a jak przystojniak ma zjeebany  harakter?

To też odpada. Dlatego tak trudno poznać wolnego przystojniaka ze znośnym charakterem 🙄

Przed chwilą, Jestem Jaka Jestem napisał:

To też odpada. Dlatego tak trudno poznać wolnego przystojniaka ze znośnym charakterem 🙄

Bez nałogów i dziecka :classic_ninja:

Zawsze skreślałam faceta, który był niższy ode mnie lub palił papierosy. 

ale niektore fajne palilem, np djarum super za 17zl z trafiki gozdzikowe piekne papierosy, teraz na allegro 100zl

ahh a tylko dwie paczki moze wypalilem ale fajne byly

dostawalem rente po ojcu jak mialem 18 lat, chocilem sobie do klubu na pizze w poludnie i jaralem fajki i jadalem na lunch pizze fajnie bylo xD

i fajna mloda modelka byla kelnerka i mi podawala talerz na stol hahah xD

7 minut temu, Tymczasowe Konto napisał:

Bez nałogów i dziecka :classic_ninja:

Zawsze skreślałam faceta, który był niższy ode mnie lub palił papierosy. 

Niezłe masz wymagania 😅 Ja bym tylko chciała przystojniaka 😅 Może palić, i mieć dziecko (jedno), ale powinien mieć znośny charakter.

Niższy ode mnie też nie może być.

Edytowano przez Jestem Jaka Jestem

Przed chwilą, Vlad Srakula napisał:

A jakich typów uważasz za przystojnych? 

Takich szczegółów nie będę zdradzać. Po prostu powinien być wizualnie w moim typie.

ja kiedys jakis film old school widzialem jak jakis niezly umiesniony facet uciekal w czerwonym ferrari przed jakimis kryminalistami co chcieli go zajeebac i z laska fajna jezdzil, i jak potem byli sam na sam z ta laska  i sie calowali i przytulali, to potem znowu ci bandyci ich znalezli i chcieli zajeebac a oni znowu uciekaja i akcja, a potem znowu gdzies sa sami i sie caluja i przytulaja hahah ja prdl jaki film zazdro tez tak bym chcial

to musi byc niezle jak cie nagrywaja na film ze sobie jezdzisz z laseczka i was bandyci gonia i mam karabin i do nich strzelam a potem gdzies jestesmy sami i sie calujemy i przytulamy XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Przed chwilą, Jestem Jaka Jestem napisał:

Takich szczegółów nie będę zdradzać. Po prostu powinien być wizualnie w moim typie.

Tak tylko z ciekawości pytam czy musi być jakiś konwencjonalnie atrakcyjny bo są różne typy 

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

ja kiedys jakis film old school widzialem jak jakis niezly umiesniony facet uciekal w czerwonym ferrari przed jakimis kryminalistami co chcieli go zajeebac i z laska fajna jezdzil, i jak potem byli sam na sam z ta laska  i sie calowali i przytulali, to potem znowu ci bandyci ich znalezli i chcieli zajeebac a oni znowu uciekaja i akcja, a potem znowu gdzies sa sami i sie caluja i przytulaja hahah ja prdl jaki film zazdro tez tak bym chcial

to musi byc niezle jak cie nagrywaja na film ze sobie jezdzisz z laseczka i was bandyci gonia i mam karabin i do nich strzelam a potem gdzies jestesmy sami i sie calujemy i przytulamy XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Noo, bardzo romantico....😏😅

mnie sie duzo dziewczyn podoba w anglii albo w polace ale wiem ze o kazdej moge sobie tylko pomarzyc dlatego sie zaszylem w domu i nigdzie nie wychodze

1 minutę temu, Vlad Srakula napisał:

Czy tylko czady i ciasteczka jak to u juleczek

Nie ten wiek, żebym miała porównać się do Juleczki. Facet między 40 a 50 rokiem życia mnie interesuje. 

45 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Musi być z niego wyjątkowy przystojniak, żeby zwrócił moją uwagę 😅

Jak wygląda wyjątkowy przystojniak?

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

mnie sie duzo dziewczyn podoba w anglii albo w polace ale wiem ze o kazdej moge sobie tylko pomarzyc dlatego sie zaszylem w domu i nigdzie nie wychodze

Hmmm. Jak mam Ci coś doradzić w tej kwestii, to używaj jakiejś pasty do włosów lub żelu, żeby włosy się lepiej prezentowały. I zostawiaj zarost na twarzy na kilka milimetrów. Zdecydowanie lepiej wyglądasz z zarostem.

uzywam sobie olejku z rozmarynu ale to i tak chuuj ale to brody tez moge

no bez brody wygladam jak dziecko a nie facet xD

2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

ja juz mam zakola to przegralem zycie xD

Zakola to jeszcze żaden problem. Najgorszy to jest u facetów łysy placek na środku głowy 😅 albo jak tu ktoś pisał ostatnio, zakola połączone z tym plackiem 😅

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się