Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Katarzynka2716

Mętlik w głowie

Polecane posty

Witam  wszystkich.  Co  sądzić o facecie, który tak się zachowuje?    Znamy się ponad rok. Z racji  wykonywanego zawodu spotykamy się co tydzień, bardzo się lubimy, bardzo dobrze rozmawia, zaprzyjaźniliśmy się.  Coś nas do siebie ciągnęło ale żadne z nas nie powiedziało tego głośno.   A z w końcu niedawno poszliśmy do łóżka, dla mnie było super, dla niego mniej, bo nie doszedł. Ale mnie zadowolił, powiedział, że uwielbia to ze mną robić.    Może przez leki, zmęczenie, nie wiem. Ale był w sumie zadowolony.  Po niedługim czasie znów  poszliśmy do łóżka,  było dobrze, od  doszedł.   Potem wstał i powiedział, że nadal zostaniemy przyjaciółmi ale z seksem koniec.  O co mu chodziło???  Dlaczego?   Powiedział, że nie jesteśmy dopasowani.  Przecież  ludzie dopasowują się  z czasem. Owszem, czasem jest tak, że od razu wszystko gra, ale u nas naprawdę nie było źle.  Dziś spotkałam się w pracy z nim,  przytulił, wymasował kark, ma mnie odwiedzić przyjacielsko  (?)  . Jest sam, nie ma żadnej kobiety. Nadal mnie lubi, pisze smsy.  O co chodzi?   Jak zapytałam, to powiedział, że go tak nie pociągam. 

Ciekawe, nie wiem o co może mu chodzić, jedyne co mi przychodzi do głowy, to że chciał tylko "zaliczyć", a jak nie doszedł za pierwszym razem, to nie liczył tego. Ale raczej chodzi o coś innego, ale nie mam pomysłu o co.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować