Tajemniczy On 132 Napisano sobota o 22:05 6 minut temu, Megi_ona napisał: A od czego? Tego nie mogę Ci powiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano sobota o 22:06 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Nerwowa jest i nieufna, a ja psychologicznie podchodzę i przekupie dobrym jedzeniem ale nie z ręki, bo jeszcze zbyt wcześnie jest na spoufalanie się... Kobietę też tak przekupujesz jedzeniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano sobota o 22:06 (edytowany) 2 minuty temu, Pearl napisał: Jaka? Bajere ma, ale co za dużo to nie zdrowo tego jedzenia Edytowano sobota o 22:07 przez Facet z Jajami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano sobota o 22:06 2 minuty temu, Pearl napisał: Jaka? Taka że nim nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano sobota o 22:08 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Wolę na golasa A Ty myślisz że trzeba być ubranym żeby skorzystać z prezerwatywy? Wręcz przeciwnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 8 Napisano sobota o 22:08 1 minutę temu, Facet z Jajami napisał: Bajere ma, ale co za dużo to nie zdrowo tego jedzenia Czyli tyle kobiet .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano sobota o 22:09 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Kobietę też tak przekupujesz jedzeniem? A to źle i od kobiet tej metody można się nauczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano sobota o 22:09 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Kobietę też tak przekupujesz jedzeniem? Przez żołądek do serca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano sobota o 22:09 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Tego nie mogę Ci powiedzieć Powiedz proszę no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano sobota o 22:10 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Tego nie mogę Ci powiedzieć Agent Tomek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano sobota o 22:11 1 minutę temu, Pearl napisał: Czyli tyle kobiet .... Nie znam gościa, ale jego plus, że lubi kobietki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano sobota o 22:11 2 minuty temu, parabatai napisał: A Ty myślisz że trzeba być ubranym żeby skorzystać z prezerwatywy? Wręcz przeciwnie Eh.....a po co mi ta prezerwatywa, nie lepiej naturalnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano sobota o 22:11 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: A to źle i od kobiet tej metody można się nauczyć. Nie no dobrze a jakie jest twoje popisowe danie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano sobota o 22:11 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Powiedz proszę no Proszę no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano sobota o 22:11 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Powiedz proszę no Błagam, trochę godności 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1138 Napisano sobota o 22:12 Gorąco tutaj jak w sanatorium w Ciechocinku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano sobota o 22:12 1 minutę temu, parabatai napisał: Błagam, trochę godności Dobra już nic nie mówię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano sobota o 22:12 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Eh.....a po co mi ta prezerwatywa, nie lepiej naturalnie? Nie... bo to grozi potomstwem, a wiesz ze niektórych genów nie należy powielać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 8 Napisano sobota o 22:12 (edytowany) 2 minuty temu, Facet z Jajami napisał: Nie znam gościa, ale jego plus, że lubi kobietki Lubi, to oczywiste Edytowano sobota o 22:13 przez Pearl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano sobota o 22:13 2 minuty temu, parabatai napisał: Agent Tomek Tomek Romek i Atomek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano sobota o 22:13 Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Gorąco tutaj jak w sanatorium w Ciechocinku. Wiesz... wiek ma swoje prawa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 8 Napisano sobota o 22:14 Dobranoc wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano sobota o 22:15 (edytowany) 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Tomek Romek i Atomek Kajko i Kokosz Edytowano sobota o 22:15 przez parabatai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1138 Napisano sobota o 22:15 Przed chwilą, parabatai napisał: Wiesz... wiek ma swoje prawa.. Podobno nigdzie nie ma takich imprez jak w sanatorium. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano sobota o 22:15 1 minutę temu, parabatai napisał: Nie... bo to grozi potomstwem, a wiesz ze niektórych genów nie należy powielać No dobrze ale też musimy na tym świecie z takimi genami kogoś pozostawić, takich genów nie można zaprzepaścić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano sobota o 22:15 Przed chwilą, Pearl napisał: Dobranoc wszystkim Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano sobota o 22:16 1 minutę temu, Pearl napisał: Dobranoc wszystkim Dobranoc. Kolorowych snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano sobota o 22:17 2 minuty temu, parabatai napisał: Kajko i Kokosz A tego to nie słyszałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano sobota o 22:17 4 minuty temu, Pearl napisał: Lubi, to oczywiste Tak, byle nie w hurtowej ilości miałaś na mysli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano sobota o 22:17 3 minuty temu, Pearl napisał: Dobranoc wszystkim Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach