parabatai 637 Napisano sobota o 22:40 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Ale to w TV leci, czy oglądasz w necie? Kiedyś przypadkiem na jakimś kanale leciało to klapnęłam i dopatrzyłam odcinek do końca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 724 Napisano sobota o 22:41 Sułtan Sulejman dalej szaleje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano sobota o 22:42 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Strażak Sam jest fajny i Bob budowniczy A to już nie moja bajka przekaz nowoczesnych bajek do mnie nie trafiał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano sobota o 22:43 5 minut temu, Tajemniczy On napisał: Dobry człowiek przyzwyczaja się do zwierzęcia i traktuje go jak członka rodziny. Dokładnie ale nieważne już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano sobota o 22:43 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Sułtan Sulejman dalej szaleje? A to z jakiegoś tureckiego serialu chyba 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano sobota o 22:44 6 minut temu, Tajemniczy On napisał: Dobry człowiek przyzwyczaja się do zwierzęcia i traktuje go jak członka rodziny. Ja się nie przyzwyczajam, ja kocham 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 724 Napisano sobota o 22:45 1 minutę temu, parabatai napisał: A to z jakiegoś tureckiego serialu chyba No. Jakieś stulecie coś tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano sobota o 22:45 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Tych bajek już mało oglądałem Te bajki są bardzo ciekawe akurat te nie są złe w porównaniu do tych nowych teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano sobota o 22:45 1 minutę temu, parabatai napisał: Z rozrzewnieniem człowiek sięga pamięcią wstecz i teraz dopiero dostrzega i rozumie zalety dzieciństwa i beztroskiego życia Dokładnie tak. Ja to się nawet teraz śmieje z tego jak coś spociłem za dzieciaka to było lanie w domu, nawet zdarzało się po wywiadówce pasowanie Niestety czasy dzieciństwa już się skończyły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano sobota o 22:46 3 minuty temu, parabatai napisał: A to już nie moja bajka przekaz nowoczesnych bajek do mnie nie trafiał Ale akurat te dwie bajki są ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano sobota o 22:46 4 minuty temu, parabatai napisał: Kiedyś przypadkiem na jakimś kanale leciało to klapnęłam i dopatrzyłam odcinek do końca Sam bym obejrzał gdybym natrafił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano sobota o 22:46 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: No. Jakieś stulecie coś tam Kojarzę, chyba nawet widziałam z 15 odcinków i wymiękłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano sobota o 22:48 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Sam bym obejrzał gdybym natrafił Możesz spróbować wygooglowac czy gdzieś puszczają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano sobota o 22:49 (edytowany) 2 minuty temu, parabatai napisał: Kojarzę, chyba nawet widziałam z 15 odcinków i wymiękłam Nie dziwię Ci się Edytowano sobota o 22:50 przez Facet z Jajami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano sobota o 22:49 2 minuty temu, parabatai napisał: Ja się nie przyzwyczajam, ja kocham 🥰 Może źle napisałem nie przyzwyczajać a przywiązywać. No bo jak tu nie kochać takich futrzaków jak one codziennie poprawiają nam humor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano sobota o 22:51 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano sobota o 22:52 5 minut temu, Megi_ona napisał: Te bajki są bardzo ciekawe akurat te nie są złe w porównaniu do tych nowych teraz. O tych nowoczesnych to nie będę się wypowiadał bo jak przypadkiem w tym roku miałem okazję luknąć na taką bajkę to siostry pytałem się co to są za postacie o drzewach już nie wspomnę bo tego też nie poznałem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano sobota o 22:53 7 minut temu, Tajemniczy On napisał: Dokładnie tak. Ja to się nawet teraz śmieje z tego jak coś spociłem za dzieciaka to było lanie w domu, nawet zdarzało się po wywiadówce pasowanie Niestety czasy dzieciństwa już się skończyły To se ne vrati czy jakoś tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano sobota o 22:53 4 minuty temu, parabatai napisał: Możesz spróbować wygooglowac czy gdzieś puszczają A żebyś wiedziała że tak zrobię jutro przy niedzieli. Obejrzę sobie a co tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 724 Napisano sobota o 22:54 6 minut temu, parabatai napisał: Kojarzę, chyba nawet widziałam z 15 odcinków i wymiękłam Seriale mają to do siebie, że człowiek po 10 odcinkach ma dość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano sobota o 22:55 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Może źle napisałem nie przyzwyczajać a przywiązywać. No bo jak tu nie kochać takich futrzaków jak one codziennie poprawiają nam humor To jest miłość bezwarunkowa w najczystszej postaci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano sobota o 22:55 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: A żebyś wiedziała że tak zrobię jutro przy niedzieli. Obejrzę sobie a co tam A co, jak szaleć to na całego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 227 Napisano sobota o 22:56 41 minut temu, Megi_ona napisał: Nie no dobrze a jakie jest twoje popisowe danie? Oj zbyt dużo tego jest i może być na bazie ziemniaków, ryby, makaronu, warzyw, kaszy, owoców, na wszystkim co w polu rośnie i nadaje się spożycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano sobota o 22:57 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Seriale mają to do siebie, że człowiek po 10 odcinkach ma dość. Jak mi serial siądzie to i 7 sezonów na raz potrafię wciągnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 227 Napisano sobota o 22:57 Tylko smerfy kojarzę z tych Waszych bajek , ubogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano sobota o 22:57 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: O tych nowoczesnych to nie będę się wypowiadał bo jak przypadkiem w tym roku miałem okazję luknąć na taką bajkę to siostry pytałem się co to są za postacie o drzewach już nie wspomnę bo tego też nie poznałem Tragedia te bajki te nowe tylko się zabijają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano sobota o 22:58 Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Tylko smerfy kojarzę z tych Waszych bajek , ubogo Ja lubię smerfy najbardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano sobota o 22:59 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Oj zbyt dużo tego jest i może być na bazie ziemniaków, ryby, makaronu, warzyw, kaszy, owoców, na wszystkim co w polu rośnie i nadaje się spożycia. Chyba najbardziej lubię na bazie ziemniaków. Mi by wystarczyły frytki te z twojego przepisu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 227 Napisano sobota o 22:59 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Tragedia te bajki te nowe tylko się zabijają To powinno być oznaczone czerwonym kwadratem jak filmy dla dorosłych 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 724 Napisano sobota o 23:00 2 minuty temu, parabatai napisał: Jak mi serial siądzie to i 7 sezonów na raz potrafię wciągnąć Nie ma takiego serialu, który mnie usidlił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach