Megi_ona 105 Napisano sobota o 21:35 Przed chwilą, parabatai napisał: Ooooooooo Ależ Tyś łaskawy, wzruszyłam się 🥹 A kto będzie gotował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano sobota o 21:35 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Słoń ma dużą trąbę a nie uszy On ma wszystko duże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano sobota o 21:35 Przed chwilą, parabatai napisał: Ooooooooo Ależ Tyś łaskawy, wzruszyłam się 🥹 Proszę chusteczkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano sobota o 21:36 Przed chwilą, parabatai napisał: On ma wszystko duże Hahahaha a skąd Ty wiesz że ma wszystko duże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano sobota o 21:36 (edytowany) 3 minuty temu, parabatai napisał: On ma wszystko duże Brawo nieżle, ale czemu jeszcze jej na randke nie zabrałeś ? edit: sorry to ne do Ciebie Edytowano sobota o 21:39 przez Facet z Jajami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano sobota o 21:36 1 minutę temu, Megi_ona napisał: A kto będzie gotował? Pewnie Ty, albo kochanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano sobota o 21:37 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Dzisiaj związki są nietrwałe bo spłycone do jednego sex Ale przecież parabatai jako pierwsza żona powinna być zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano sobota o 21:37 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Hahahaha a skąd Ty wiesz że ma wszystko duże? Oglądałam na Animal Planet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano sobota o 21:37 Przed chwilą, parabatai napisał: Pewnie Ty, albo kochanka Ja nie umiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano sobota o 21:37 4 minuty temu, parabatai napisał: A chcesz się założyć? Co zrobicie jej krzywdę, w łóżku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano sobota o 21:40 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Co zrobicie jej krzywdę, w łóżku? W sumie masz rację... obiecałam sobie ostatnio...koniec z agresją... w łóżku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano sobota o 21:41 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Ja nie umiem No to kochanka. Nie wiem po co być kochanką jak trzeba gotować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano sobota o 21:41 3 minuty temu, parabatai napisał: Oglądałam na Animal Planet I tam takie rzeczy pokazywali? Może jeszcze ze zbliżeniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano sobota o 21:41 Przed chwilą, parabatai napisał: No to kochanka. Nie wiem po co być kochanką jak trzeba gotować To kochanka będzie gotować postanowione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano sobota o 21:41 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Ale przecież parabatai jako pierwsza żona powinna być zadowolona Bo wydziwia , ale nie puści jednej gałęzi dopóki nie złapie kolejnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano sobota o 21:42 1 minutę temu, parabatai napisał: W sumie masz rację... obiecałam sobie ostatnio...koniec z agresją... w łóżku To co Ty robiłaś wcześniej w tym łóżku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano sobota o 21:42 1 minutę temu, parabatai napisał: W sumie masz rację... obiecałam sobie ostatnio...koniec z agresją... w łóżku Weź przestań tak nie można trzeba trochę agresji 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano sobota o 21:42 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: I tam takie rzeczy pokazywali? Może jeszcze ze zbliżeniem? Po co zbliżenie jak to wszystko takie wielkie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano sobota o 21:42 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Co zrobicie jej krzywdę, w łóżku? Zrobisz żonie krzywdę w łóżku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano sobota o 21:43 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: To co Ty robiłaś wcześniej w tym łóżku? No tak.. straciłeś przytomność, możesz nie pamiętać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano sobota o 21:43 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Bo wydziwia , ale nie puści jednej gałęzi dopóki nie złapie kolejnej. Haha no właśnie powinna brać co dają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano sobota o 21:44 1 minutę temu, parabatai napisał: Po co zbliżenie jak to wszystko takie wielkie? Może oglądałaś to w kinie i dlatego to było wszystko takie wielkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano sobota o 21:44 Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Bo wydziwia , ale nie puści jednej gałęzi dopóki nie złapie kolejnej. Może wcale nie chce, wirtual to troszkę inna para kaloszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano sobota o 21:44 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Zrobisz żonie krzywdę w łóżku? Ja nie, ale żona mi pewnie już tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano sobota o 21:45 8 minut temu, Facet z Jajami napisał: Brawo nieżle, ale czemu jeszcze jej na randke nie zabrałeś ? Do kogo i o kogo pytanie w zasadzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 8 Napisano sobota o 21:45 2 minuty temu, Megi_ona napisał: To kochanka będzie gotować postanowione Nie ma mowy. Kochanka to pachnie i leży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano sobota o 21:45 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Haha no właśnie powinna brać co dają Nie zadowalam się byle czym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano sobota o 21:46 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Ja nie, ale żona mi pewnie już tak Dwie żony i kochanka nie no ale dasz radę wierzę w ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano sobota o 21:46 Przed chwilą, parabatai napisał: Do kogo i o kogo pytanie w zasadzie? Zle zacytowałem, Tajemniczego pytałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano sobota o 21:46 2 minuty temu, parabatai napisał: No tak.. straciłeś przytomność, możesz nie pamiętać Ale chcę wiedzieć, mów mi tu zaraz jak na spowiedzi, coś mi robiła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach