Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 21:02 1 minutę temu, parabatai napisał: Aaa z żonami po bożemu pod kołderką a z kochanką huzia na józia No i masz mnie, ale pretensji mieć nie możesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 21:02 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Haha może i mnie lubią ale ja ich już mniej Lęk zawsze mija jak zrobsz to czego sie boisz i przecież nie każe Ci iść w nocy do lasu gdzie dziki z jeleniami solówki mają o wyżerkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 21:02 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Słowo harcerza nie brałem ani grama A byłeś harcerzem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 21:03 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: No i masz mnie, ale pretensji mieć nie możesz Mogę i mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 21:04 2 minuty temu, Megi_ona napisał: No właśnie trochę taka wariatka ale grunt że lubię siebie i ciebie Z tą wariatką też bym polemizował, bo musisz pamiętać wariat w życiu się nie przyzna że jest wariatem. Fakt dasz się lubić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 21:05 Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Z tą wariatką też bym polemizował, bo musisz pamiętać wariat w życiu się nie przyzna że jest wariatem. Fakt dasz się lubić Wariat po prostu nie wie że nim jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 21:06 10 minut temu, Tajemniczy On napisał: W końcu jesteście moimi żonami Ale ty tylko widziałeś pierwszą żonę nago Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 21:07 4 minuty temu, parabatai napisał: A byłeś harcerzem? No no nie byłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 21:08 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Ale ty tylko widziałeś pierwszą żonę nago A ja nic o tym nie wiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 21:08 3 minuty temu, parabatai napisał: Ja od urodzenia się tego boję Bo to jest w podświadomości dlatego że od jadowitych pająków ginęli nasi protoplaści jaskiniowcy polujący na mamutów. Schwytaj pająka i połóż go na swoje ciało niech obczai sobie Twoją budowę i strach minie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 21:08 5 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Lęk zawsze mija jak zrobsz to czego sie boisz i przecież nie każe Ci iść w nocy do lasu gdzie dziki z jeleniami solówki mają o wyżerkę Może się nie boje ale mnie to brzydzi taki pająk. Nie każesz? To dobrze bo już myślałam że muszę iść do lasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 21:08 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: No no nie byłem Wstyd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 21:08 4 minuty temu, parabatai napisał: Mogę i mam A to niby o co? Musicie się lepiej postarać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 21:09 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: No no nie byłem A ja byłam i zuchem i harcerką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 21:09 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Ale ty tylko widziałeś pierwszą żonę nago A skąd, niedopuszcza mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 21:10 1 minutę temu, parabatai napisał: Wstyd A pewnie Ty byłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 21:10 (edytowany) 5 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Z tą wariatką też bym polemizował, bo musisz pamiętać wariat w życiu się nie przyzna że jest wariatem. Fakt dasz się lubić Haha czyli że ja nie wariatka to dobra To dobrze Edytowano wtorek o 21:10 przez Megi_ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 21:10 1 minutę temu, Megi_ona napisał: A ja byłam i zuchem i harcerką Taki z Ciebie zuch że pająka się boisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 21:11 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Bo to jest w podświadomości dlatego że od jadowitych pająków ginęli nasi protoplaści jaskiniowcy polujący na mamutów. Schwytaj pająka i połóż go na swoje ciało niech obczai sobie Twoją budowę i strach minie. No chyba całkowicie oszalałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 21:11 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: A skąd, niedopuszcza mnie To masz 2 żony i kochankę i nie ma seksu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 21:11 3 minuty temu, parabatai napisał: Wariat po prostu nie wie że nim jest Nie przyzna się bo nie wie o tym co ma w głowie. Tylko człowiek zdrowy psychicznie będzie się śmiał,że jest wariatem. Tak to działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 21:11 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: A to niby o co? Musicie się lepiej postarać Dla odmiany Ty byś się raz postarał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 21:12 Przed chwilą, Megi_ona napisał: To masz 2 żony i kochankę i nie ma seksu? Przecież sama dobrze wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 21:12 3 minuty temu, parabatai napisał: A ja nic o tym nie wiem? Już wiem że nie widział bo mi powiedział 🥳 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 21:12 (edytowany) 4 minuty temu, Megi_ona napisał: A ja byłam i zuchem i harcerką Ja też Edytowano wtorek o 21:13 przez parabatai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 21:13 Przed chwilą, parabatai napisał: Dla odmiany Ty byś się raz postarał Staram się, ale Wy nie doceniacie moich starań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 21:14 4 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Bo to jest w podświadomości dlatego że od jadowitych pająków ginęli nasi protoplaści jaskiniowcy polujący na mamutów. Schwytaj pająka i połóż go na swoje ciało niech obczai sobie Twoją budowę i strach minie. W sumie bym mogła tak zrobić bo kiedyś bałam się szczurów i tak właśnie przestałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 21:14 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Już wiem że nie widział bo mi powiedział 🥳 Uff już myślałam że mnie podglądał jak się przebierałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 21:15 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Staram się, ale Wy nie doceniacie moich starań Ja doceniam bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 21:16 5 minut temu, Tajemniczy On napisał: Taki z Ciebie zuch że pająka się boisz No tak wyszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach