Megi_ona 105 Napisano wtorek o 20:34 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Ale jak mam przepędzić coś czego nie ma Mówię ci że ja je widzę te pająki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 20:34 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Strasznie poryty i chory film. Ciekawe jaki towar ćpał ten co scenariusz napisał Nie wiem ale to musiał być mocny stuff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 20:34 1 minutę temu, Megi_ona napisał: A czemu nie podejrzewał byś? No nie ta piłka i w ogóle wyklucza róż. Czerwony tak ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 20:35 2 minuty temu, parabatai napisał: Turlikają się siłą rozpędu, choć pewnie się włączą hamulce bezpieczeństwa Ten pociąg lubi ostrą jazdę i nie ma hamulców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 20:35 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Pęka to gumą od majtek Ja nigdy A to robią jeszcze gacie z gumą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 20:35 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Nie lubię łez u kobiety , bo wtedy bywam trochę bezradny Ale możesz pocieszyć zwłaszcza że jesteś mężczyzną a ja bym płakała jakby was nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 20:36 Przed chwilą, parabatai napisał: Nie wiem ale to musiał być mocny stuff Albo bimber dobry i bardzo mocny pił ten człowiek po którym miał wizję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 20:37 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Mówię ci że ja je widzę te pająki Megi mówiłem nie pal tego świństwa a ty nie i teraz widzisz wszędzie pająki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 20:37 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Ten pociąg lubi ostrą jazdę i nie ma hamulców To czemu wagony odczepił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 20:37 1 minutę temu, parabatai napisał: A to robią jeszcze gacie z gumą? Kto nosi gacie z gumą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 20:37 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Megi mówiłem nie pal tego świństwa a ty nie i teraz widzisz wszędzie pająki Ja też je wszędzie widzę bo też się ich boję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 20:38 2 minuty temu, parabatai napisał: A to robią jeszcze gacie z gumą? A weź nożyczki i sprawdź na swoich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 20:38 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Ale możesz pocieszyć zwłaszcza że jesteś mężczyzną a ja bym płakała jakby was nie było No i wrażliwa jesteś pomimo tej zuchwałości. Pewnie to by wyglądało tak ,że wygłupiamy się i stłukłaś kolanko to ja lecę opatrzyć ranę. A kto moje rany opatrzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 20:39 1 minutę temu, parabatai napisał: To czemu wagony odczepił? Same się odczepiły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 20:39 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Megi mówiłem nie pal tego świństwa a ty nie i teraz widzisz wszędzie pająki Mówię ci wczoraj szedł taki duży pająk u mnie i wzięłam łapkę i chciałam go walnąć i nie trafiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 20:39 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Albo bimber dobry i bardzo mocny pił ten człowiek po którym miał wizję. No... To ja nie wiem co my zażywamy patrząc po naszych wpisach tutaj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 20:39 1 minutę temu, parabatai napisał: Ja też je wszędzie widzę bo też się ich boję Czyli macie tego samego dilera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 20:40 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: A weź nożyczki i sprawdź na swoich W moich nie ma gumy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 20:41 1 minutę temu, parabatai napisał: Ja też je wszędzie widzę bo też się ich boję A w Europie nie ma nawet jednego gatunku jadowitego. Mysz też boją się kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 20:41 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Mówię ci wczoraj szedł taki duży pająk u mnie i wzięłam łapkę i chciałam go walnąć i nie trafiłam I co teraz pewnie boisz się że on Ci odda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 20:41 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Kto nosi gacie z gumą? Yetek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 20:42 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: No i wrażliwa jesteś pomimo tej zuchwałości. Pewnie to by wyglądało tak ,że wygłupiamy się i stłukłaś kolanko to ja lecę opatrzyć ranę. A kto moje rany opatrzy Chyba wrażliwa też ale sami dobrzy ludzie którymi się otaczam to mężczyźni. Nie martw się nakleje ci plasterek na ranę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 20:42 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Same się odczepiły To niemożliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 20:42 1 minutę temu, parabatai napisał: W moich nie ma gumy W moich tym bardziej bo mówiłem że nie lubię z gumą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 20:43 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: A w Europie nie ma nawet jednego gatunku jadowitego. Mysz też boją się kobiety Myszy się nie boję tylko pająków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 20:43 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Mówię ci wczoraj szedł taki duży pająk u mnie i wzięłam łapkę i chciałam go walnąć i nie trafiłam Bekę miał z Ciebie pewnie jakiś stary wyjadacz pająk. W ogóle pająki przynoszą szczęście jak się zadomowią i są pożyteczne bo muchy łapią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 20:44 Przed chwilą, parabatai napisał: To niemożliwe A jednak , cuda się zdarzają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 20:44 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Czyli macie tego samego dilera Ale jesteśmy do siebie podobne bo i męża mamy tego samego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 20:44 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Mówię ci wczoraj szedł taki duży pająk u mnie i wzięłam łapkę i chciałam go walnąć i nie trafiłam Mam ten sam problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 20:44 4 minuty temu, parabatai napisał: No... To ja nie wiem co my zażywamy patrząc po naszych wpisach tutaj W powietrzu może coś jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach