Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 20:21 Przed chwilą, parabatai napisał: Dalej ją wyczuwam Chyba masz katar, musiało Cię przewijać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 20:22 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Tak i już schowałam się pod stół Lepiej wejdź pod łóżko tam Cię tak szybko nie zajdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 20:23 (edytowany) 5 minut temu, Megi_ona napisał: A co przeszkadza ci to? Kręcę nosem póki co Edytowano wtorek o 20:23 przez Ktoś całkiem obcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 20:23 1 minutę temu, parabatai napisał: Jedyne słuszne Wy powinniście dbać o mnie jak o rodzynka jak o wisienkę na torcie a nie trzymacie się razem a mnie na boczny tor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 20:23 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Zgniła aka butelkowa zieleń, grafitowy, elementu bieli od święta i w sportowej odzieży elementy czerwonego dyskretnie mogą być. Granatowy jeżeli jeansy Konkretne kolory bez pstrokacizny U Ciebie jak to wygląda Ja na sportowo na co dzień bluzę z kapturem i jeansy. Kolory to nie lubię różowego więc odpada ale reszta może być np. niebieskie jeansy i nawet żółtka bluza. Ale najbardziej lubię niebieski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 20:24 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: To może chodźmy już do sypialni Dobra, jestem w korytarzu, które to drzwi po prawej czy po lewej? Stoję tyłem do schodów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 20:25 5 minut temu, parabatai napisał: Nie może być inaczej w świecie zdominowanym przez mężczyzn Ci byście bez chłopów zrobiły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 20:25 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Lepiej wejdź pod łóżko tam Cię tak szybko nie zajdzie Boje się pająków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 20:25 Przed chwilą, parabatai napisał: Dobra, jestem w korytarzu, które to drzwi po prawej czy po lewej? Stoję tyłem do schodów A co Ty nie wiesz gdzie mamy sypialnię? Odsuń się od tych schodów bo spadniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 20:26 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Chyba masz katar, musiało Cię przewijać Jakbym miała katar to nie czułabym tego odoru kpiny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 20:26 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Boje się pająków Nie ma ich tam, śmiało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 20:27 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Kręcę nosem póki co Trudno będziesz musiał przywyknąć bo choć koleżanek nie mam to akurat tą mogłabym mieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 20:27 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Ja na sportowo na co dzień bluzę z kapturem i jeansy. Kolory to nie lubię różowego więc odpada ale reszta może być np. niebieskie jeansy i nawet żółtka bluza. Ale najbardziej lubię niebieski. Ostatnie o co bym Cię podejrzewał to róż irytujący. Bluzy z kapturem to podstawa zwłaszcza o tej porze roku i ja w tym chodzę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 20:27 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Wy powinniście dbać o mnie jak o rodzynka jak o wisienkę na torcie a nie trzymacie się razem a mnie na boczny tor No nie przesadzaj, wagony nie pojadą bez lokomotywy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 20:27 1 minutę temu, parabatai napisał: Jakbym miała katar to nie czułabym tego odoru kpiny Dobra to od teraz będę tylko i wyłącznie poważny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 20:28 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Ci byście bez chłopów zrobiły Wiesz co? Ja bym zapłakała bym się chyba na śmierć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 20:28 3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Ci byście bez chłopów zrobiły Oglądałeś Seksmisję? Da się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 20:29 Przed chwilą, parabatai napisał: No nie przesadzaj, wagony nie pojadą bez lokomotywy Po odpięciu w czasie jazdy jakiś czas będą jechać, niedługo ale jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 20:29 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Trudno będziesz musiał przywyknąć bo choć koleżanek nie mam to akurat tą mogłabym mieć Drugiej takiej nie znajdziesz i wydaje się że już masz Zawsze musisz postawić na swoim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 20:29 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Nie ma ich tam, śmiało Nie wejdę no, choć tutaj przepedz je to może wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 20:30 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: A co Ty nie wiesz gdzie mamy sypialnię? Odsuń się od tych schodów bo spadniesz O widzę że grasz na zwłokę, pękasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 20:31 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Nie wejdę no, choć tutaj przepedz je to może wtedy Ale jak mam przepędzić coś czego nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 20:31 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Dobra to od teraz będę tylko i wyłącznie poważny No to ukręciłam sama na siebie bat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 20:31 1 minutę temu, parabatai napisał: Oglądałeś Seksmisję? Da się Strasznie poryty i chory film. Ciekawe jaki towar ćpał ten co scenariusz napisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 20:32 3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Ostatnie o co bym Cię podejrzewał to róż irytujący. Bluzy z kapturem to podstawa zwłaszcza o tej porze roku i ja w tym chodzę . A czemu nie podejrzewał byś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 20:32 (edytowany) 2 minuty temu, parabatai napisał: O widzę że grasz na zwłokę, pękasz? Pęka to gumą od majtek Ja nigdy Edytowano wtorek o 20:32 przez Tajemniczy On Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 20:32 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Po odpięciu w czasie jazdy jakiś czas będą jechać, niedługo ale jednak Turlikają się siłą rozpędu, choć pewnie się włączą hamulce bezpieczeństwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 20:33 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Wiesz co? Ja bym zapłakała bym się chyba na śmierć Nie lubię łez u kobiety , bo wtedy bywam trochę bezradny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 20:33 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Strasznie poryty i chory film. Ciekawe jaki towar ćpał ten co scenariusz napisał Mi tam się ten film podobał ale ja tylko filmy takie walnięte lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 20:33 1 minutę temu, parabatai napisał: No to ukręciłam sama na siebie bat To teraz biczuj się po plecach i mów moja wina moja wina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach