Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 20:05 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Leszka nie mam dziś w domu mam tyskie jedynie. Przez u Was jest Perła w tych ciemnych brązowych butelkach dobre piwo. Tyskie to siki przereklamowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 20:06 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Oj weź ja się wstydzę, takie rzeczy mi proponujesz Szukam możliwości żeby Ci ulżyć w cierpieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 20:06 1 minutę temu, parabatai napisał: Samych dobrych rzeczy oczywiście No baa jak by to inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 20:06 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Aniołek normalnie która nadrabia miłą bużką i na którą ciężko się gniewać Oczywiście że aniołek tylko wolę kolor czarny niż biały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 20:07 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Ok to dobrze wiedzieć Ale pamiętaj jak odniesiesz na mnie rękę to pierwsza żona się z Tobą policzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 20:09 5 minut temu, Megi_ona napisał: Zaraz mu nos urośnie i będzie prosił o przebaczenie Jak zacznie nam ekranik pękać nagle dziwnie to znaczy że jego nos próbuje się przebić, tak dużego to nawet sieć nie może pomieścić oj nie ładnie tak kłamać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 20:10 2 minuty temu, parabatai napisał: Szukam możliwości żeby Ci ulżyć w cierpieniu Ulżyć powiadasz, dobrze kombinujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 20:12 5 minut temu, Tajemniczy On napisał: No baa jak by to inaczej Wyczuwam nutke ironii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 20:12 6 minut temu, parabatai napisał: Prawidłowo żony górą!!! I kochanka jeszcze może dostać jak chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 20:12 5 minut temu, Megi_ona napisał: Oczywiście że aniołek tylko wolę kolor czarny niż biały Czarny to mój wyjściowy bo ulubiony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 20:13 5 minut temu, Tajemniczy On napisał: Ale pamiętaj jak odniesiesz na mnie rękę to pierwsza żona się z Tobą policzy Napewno? Wierzysz w to? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 20:13 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Ale pamiętaj jak odniesiesz na mnie rękę to pierwsza żona się z Tobą policzy Nie będę się bić z moim największym sprzymierzeńcem ale mogę być mediatorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 20:14 4 minuty temu, parabatai napisał: Jak zacznie nam ekranik pękać nagle dziwnie to znaczy że jego nos próbuje się przebić, tak dużego to nawet sieć nie może pomieścić oj nie ładnie tak kłamać Bedzi jak w tym filmie kłamca, kłamca że tak nie mógł kłamać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 20:14 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Ulżyć powiadasz, dobrze kombinujesz Znamy się nie od dziś, wiem co Cię uwiera i gdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 20:14 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Czarny to mój wyjściowy bo ulubiony A jaki jeszcze lubisz? Czy tylko czarny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 20:15 Przed chwilą, parabatai napisał: Nie będę się bić z moim największym sprzymierzeńcem ale mogę być mediatorem Bardzo się solidaryzujecie obie jak dwie papużki nierozłączki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 20:15 2 minuty temu, parabatai napisał: Wyczuwam nutke ironii No skąd że znowu, jak Ty taka dobra to jak by mogło być inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 20:16 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Napewno? Wierzysz w to? Tak wierzę, a co już się boisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 20:16 3 minuty temu, Megi_ona napisał: I kochanka jeszcze może dostać jak chce My żony i kochanki musimy trzymać się razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 20:17 3 minuty temu, parabatai napisał: Nie będę się bić z moim największym sprzymierzeńcem ale mogę być mediatorem Czyli wiadomo że co by się nie działo to i tak będzie nie po mojej myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 20:17 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Bedzi jak w tym filmie kłamca, kłamca że tak nie mógł kłamać No, chyba by bardzo tego nie chciał zresztą chyba nikt z nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 20:18 1 minutę temu, parabatai napisał: My żony i kochanki musimy trzymać się razem I to ma być szczęśliwe małżeństwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 20:18 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Bardzo się solidaryzujecie obie jak dwie papużki nierozłączki A co przeszkadza ci to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 20:19 3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Bardzo się solidaryzujecie obie jak dwie papużki nierozłączki Nie może być inaczej w świecie zdominowanym przez mężczyzn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 20:19 Przed chwilą, Megi_ona napisał: A jaki jeszcze lubisz? Czy tylko czarny? Zgniła aka butelkowa zieleń, grafitowy, elementu bieli od święta i w sportowej odzieży elementy czerwonego dyskretnie mogą być. Granatowy jeżeli jeansy Konkretne kolory bez pstrokacizny U Ciebie jak to wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 20:19 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: No skąd że znowu, jak Ty taka dobra to jak by mogło być inaczej Dalej ją wyczuwam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 20:20 4 minuty temu, parabatai napisał: Znamy się nie od dziś, wiem co Cię uwiera i gdzie To może chodźmy już do sypialni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 20:20 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Tak wierzę, a co już się boisz? Tak i już schowałam się pod stół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 20:20 3 minuty temu, parabatai napisał: My żony i kochanki musimy trzymać się razem Jak dwa gołąbki umawiające się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 20:20 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: I to ma być szczęśliwe małżeństwo Jedyne słuszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach