Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 19:53 12 minut temu, parabatai napisał: Faceci to jednak tchórze Przecież kobiet się nie biję to jak mam z nią walczyć, na gołe klaty? To też przegram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 19:54 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Kurde mam kuzyna skorpiona i my ciągle się bijemy ale to jego wina oczywiście Ja już widzę oczami wyobraźni gdzieś w plenerze jakąś moją winę dlatego mnie szturchasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 19:54 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Dziękuję Mam jeszcze kremówki jakbyś chciał czy ktoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 19:54 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Bo widzisz tak od małego żyłam sobie że z samymi chłopakami się zadawałam i musiałem nauczyć się walczyć takie życie A widzisz A mnie od małego się wszyscy bali, nikt nie fikał i przez to nie bardzo umiem się bić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 19:55 13 minut temu, Megi_ona napisał: Za co łomot macie dostać? Nie ja Parabataj chce się z Tobą zmierzyć w kiślu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 19:55 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Przecież kobiet się nie biję to jak mam z nią walczyć, na gołe klaty? To też przegram Czekaj ale z kim masz walczyć? Z pierwszą żoną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano wtorek o 19:55 6 minut temu, parabatai napisał: Dlaczego? bo jest związana z rodziną i ma dziecko a moi już mi głowę suszą od paru dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 19:56 5 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: To i tak lepiej niż u nas , bo do nas nie dowożą takich rarytasów. Raz dzwoniliśmy do miasta i jak podaliśmy docelowo gdzie ta pizza ma wylądować to by przewyższyło wartość kilka pizza. Ale kurierzy jak najbardziej kursują jak się coś zamówi z neta Czyli mieszkasz na odludziu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 19:57 11 minut temu, parabatai napisał: A ja wolę najgorszą prawdę niż najsłodsze kłamstwo. I nie chciałabym chyba żeby ktoś dla mnie kłamał, ale też nigdy nie byłam w tak poważnej sytuacji żeby miało to mieć jakieś większe znaczenie. Ale ja też lubię najgorszą prawdę, tylko są czasami skrajne sytuację że trzeba ratować dobrego człowieka który popełnił jeden głupi błąd, to uważam że wtedy lepiej zachować to w tajemnicy żeby krzywdy nie doznał. To jest ciężki wybór fakt... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 19:57 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Przecież kobiet się nie biję to jak mam z nią walczyć, na gołe klaty? To też przegram Ok ok bo wyjdzie na to że ja każe Ci kobiety bić to się umówmy tak ze ona na Ciebie siupnie, Ty ja obezwładnisz i wtedy...już nie bitka będzie Wam w głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 19:57 3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Ja już widzę oczami wyobraźni gdzieś w plenerze jakąś moją winę dlatego mnie szturchasz Jasne że tak bo napewno to twoja wina była bo ja to sam wiesz grzeczna jak nikt inny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 19:58 4 minuty temu, parabatai napisał: Ty ogarniasz wszystko a ja liczę kasę Jak to, znalazł 2 i pretendentkę na kochankę I co jeszcze mam kierować? No czegóż po Tobie mogłem się spodziewać Faktycznie jak że ja mogłem zapomnieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 19:58 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Mam jeszcze kremówki jakbyś chciał czy ktoś Ja poproszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 19:59 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Nie ja Parabataj chce się z Tobą zmierzyć w kiślu Kłamca, kłamca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 19:59 3 minuty temu, parabatai napisał: A widzisz A mnie od małego się wszyscy bali, nikt nie fikał i przez to nie bardzo umiem się bić Może jesteś taka straszna haha mnie bili bracia i koledzy i zawsze w siniakach byłam cała i tak już zostało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 20:00 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Nie ja Parabataj chce się z Tobą zmierzyć w kiślu Nie chcę w kiślu a poza tym po co mam się z bić z moja fajną kumpelą? Z mężczyzną tylko mogę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 20:01 4 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: bo jest związana z rodziną i ma dziecko a moi już mi głowę suszą od paru dni A no to macie bardziej skomplikowaną sytuację. Jesteś zależny od rodziców? W końcu to Twoje życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 20:01 6 minut temu, Megi_ona napisał: Mam jeszcze kremówki jakbyś chciał czy ktoś Zimnego Lecha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 20:01 2 minuty temu, parabatai napisał: Kłamca, kłamca Zaraz mu nos urośnie i będzie prosił o przebaczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 20:02 6 minut temu, Megi_ona napisał: Czekaj ale z kim masz walczyć? Z pierwszą żoną? Z nikim, ja nie umiem się bić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 20:02 4 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Ale ja też lubię najgorszą prawdę, tylko są czasami skrajne sytuację że trzeba ratować dobrego człowieka który popełnił jeden głupi błąd, to uważam że wtedy lepiej zachować to w tajemnicy żeby krzywdy nie doznał. To jest ciężki wybór fakt... Za błędy trzeba płacić. Trzeba być odpowiedzialnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 20:02 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Czyli mieszkasz na odludziu Są ludzie bus jeździ z pieczywem , a drugi z artykułami spożywczymi i nawet sklep jest słabo zaopatrzony, a dalej Orlen i drożyzna w nim więc bez auta ani rusz a nawet dwa najlepiej mieć w przypadku awarii. U Ciebie są bogatsze strony więc i infrastruktura lepsza producenci chmielu i alkoholów lubelskich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 20:03 3 minuty temu, parabatai napisał: Ja poproszę Jasne tobie dam i sama zjem i więcej nikt nie dostanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 20:03 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Zimnego Lecha Leszka nie mam dziś w domu mam tyskie jedynie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 20:04 5 minut temu, parabatai napisał: Ok ok bo wyjdzie na to że ja każe Ci kobiety bić to się umówmy tak ze ona na Ciebie siupnie, Ty ja obezwładnisz i wtedy...już nie bitka będzie Wam w głowie Oj weź ja się wstydzę, takie rzeczy mi proponujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 20:04 5 minut temu, Megi_ona napisał: Jasne że tak bo napewno to twoja wina była bo ja to sam wiesz grzeczna jak nikt inny Aniołek normalnie która nadrabia miłą bużką i na którą ciężko się gniewać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 20:04 5 minut temu, Tajemniczy On napisał: I co jeszcze mam kierować? No czegóż po Tobie mogłem się spodziewać Samych dobrych rzeczy oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 20:05 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Z nikim, ja nie umiem się bić Ok to dobrze wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 20:05 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Jasne tobie dam i sama zjem i więcej nikt nie dostanie Prawidłowo żony górą!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 20:05 5 minut temu, parabatai napisał: Kłamca, kłamca Skarzypyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach