with heart toward none 3 Napisano niedziela o 23:01 Gajaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 48 Napisano niedziela o 23:03 Geeja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 35 Napisano poniedziałek o 07:39 Zrobimy tutaj muzyczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 35 Napisano poniedziałek o 07:42 Idę dzisiaj na koncert patriotyczny. Mhm to będzie uczta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 35 Napisano poniedziałek o 07:49 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 8 Napisano poniedziałek o 09:05 1 godzinę temu, Ghost of You napisał: Idę dzisiaj na koncert patriotyczny. Mhm to będzie uczta To ja poczekam do jutra, bo jestem lewackim patriotą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 35 Napisano poniedziałek o 09:50 44 minuty temu, Dirty Sanchez napisał: To ja poczekam do jutra, bo jestem lewackim patriotą. Wow, zobacz jak oni się kochają https://x.com/CzarnekP/status/1855490131559428232?t=JjcJKOhStGKXeCxrXJk8dA&s=19 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 35 Napisano poniedziałek o 09:50 Trochę jestem do niej podobna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 8 Napisano poniedziałek o 09:55 (edytowany) 6 minut temu, Ghost of You napisał: Wow, zobacz jak oni się kochają Pięknie wyglądaliby w trójkącie z Kotulą Edytowano poniedziałek o 09:56 przez Dirty Sanchez 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 35 Napisano poniedziałek o 10:03 Lol, ale ciekawe rzeczy wyszukuję. Oni też się bardzo kochali https://x.com/tylko_prawda_/status/1855501437284831541?t=yS71ib2zuH1eEMWEVxrWmQ&s=19 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 35 Napisano poniedziałek o 10:09 A wiedziałeś to o jego synu? https://x.com/Marek_Kuna_/status/1855730755063660624?t=7EPwjlBmTi36vFovGC8Xug&s=19 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 35 Napisano poniedziałek o 10:19 Zmienił płeć i odciął się od ojca, ale może nie od kasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 35 Napisano poniedziałek o 10:30 5 minut temu, narodowy socjalizm USA napisał: mnie stary ganiał bo cały czas duupy w młodości na chate sprowadzałem i je dymałem a on za ścianą wkurrwiony Z żadną nie wpadłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 35 Napisano poniedziałek o 10:33 Płodność powinna być dostępna dopiero gdy ludzie się wyszaleją, by nie było niechcianych dzieci bo to się źle odbija na ich życiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 8 Napisano poniedziałek o 10:34 3 minuty temu, Ghost of You napisał: Z żadną nie wpadłeś? Jedna z twoich ulubionych ukraińskich piosenkarek właśnie polubiła mój komentarz na youtube. Ona jest rocznik 2003, czujesz się nieco staro? https://i1.sndcdn.com/artworks-HSZ9GidPcfx9GK3h-LiYi3Q-t500x500.jpg 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 35 Napisano poniedziałek o 10:36 1 minutę temu, Dirty Sanchez napisał: Jedna z twoich ulubionych ukraińskich piosenkarek właśnie polubiła mój komentarz na youtube. Ona jest rocznik 2003, czujesz się nieco staro? Czasami czuję się tak staro, że myślę nie dożyć jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 35 Napisano poniedziałek o 10:38 1 minutę temu, narodowy socjalizm USA napisał: przede wszystkim obciac socjal wszom na dzieci to beda sie bardziej zastanawiac co robia, a tak hulaj dusza jutra nie ma Nom. W firmach sprawdzają wszystkie faktury z których sie odlicza VAT i jak coś nie pasuje to trzeba się tłumaczyć w US, a nierobom dają kasę bez żadnej kontroli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 8 Napisano poniedziałek o 10:47 10 minut temu, Ghost of You napisał: Czasami czuję się tak staro, że myślę nie dożyć jutra Następna... Tutaj się cycki ogląda i dotyka dupę, proszę mi takich rozkmin nie serwować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 35 Napisano poniedziałek o 10:49 Przed chwilą, Dirty Sanchez napisał: Następna... Tutaj się cycki ogląda i dotyka dupę, proszę mi takich rozkmin nie serwować Nie masz dość po wczorajszym biczowaniu na forum? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 8 Napisano poniedziałek o 10:52 2 minuty temu, Ghost of You napisał: Nie masz dość po wczorajszym biczowaniu na forum? xD Mam w zanadrzu odpowiedź na starym laptopie. Cierpliwości Zresztą ja się niczego nie wstydzę, zawsze to samo mówię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 35 Napisano poniedziałek o 10:55 2 minuty temu, Dirty Sanchez napisał: Mam w zanadrzu odpowiedź na starym laptopie. Cierpliwości Zresztą ja się niczego nie wstydzę, zawsze to samo mówię Zauważyłam, bo mógłbyś zawołać znajomą modkę by pokasowala różne rzeczy, a jednak tego nie robisz i wiszą tu różne rzeczy przez wiele dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach