Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Szara mysz

Szczotki jednak odkłaczone

Polecane posty

2024. Jandy, Lisy, Hołdysy, Spurki, Biedronie, Frasyniuki, Ochojskie, Stuhry, Kwaśniewskie, Sikorskie, Thuny, Jachiry, Ostaszewskie, Majdanki, Tuski, Warnki i POdobni ZANIEMÓWILI! To jest wspaniałe! Na Czerskiej oraz Wiertniczej kompletna histeria i żałoba. Miały być awantury, miała być zadyma na warszawskim Marszu Niepodległości i… ZERO. Ponad 100.000 ludzi przeszło I NIC, o czym z wielkim bólem informują nawet ci, którzy bardzo nagłaśniali nie tak dawno temu manifestację tak zwanego Strajku Kobiet, gdzie w centrum Warszawy zgromadziło się 100 (słownie STO) osób. TVN, Onet, WP i GW nie mają nic, żeby zwyzywać Polaków od faszystów. Dawno tam takiej depresji i smutku nie było! W tym roku przegrali – po prostu - źli ludzie, a wygrała mądrość i dojrzałość organizatorów...

• Like 4
  • Thanks 1

56 minut temu, MONIKA napisał:

To jest chore... Ma obsesje i nigdy nie da tym biednym centymetrom spokoju. Bardzo prymitywna baba 

Trzeba było zmierzyć orzeszka we wzwodzie przed ślubem👆

Jedyne old mani, które nosi to te na dłoniach. 👌🏻👌🏻😂

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 3

1 godzinę temu, evoiva napisał:

Niby 6 cm a jednak brakuje siwej tej odrobiny radości.

No 6 cm a 0 cm to jednak robi różnicę hahahaha

• Haha 7

W takim razie niezrozumiała jest jej opowieść, że z pomidorem łączył ich na początku tylko se*x. Kto wybiera do relacji FwB kogoś z małym przyrodzeniem, skoro zależy mu wyłącznie na se*xie. 

• Like 4
  • Thanks 1

10 minut temu, GabrielaNowicki napisał:

W takim razie niezrozumiała jest jej opowieść, że z pomidorem łączył ich na początku tylko se*x. Kto wybiera do relacji FwB kogoś z małym przyrodzeniem, skoro zależy mu wyłącznie na se*xie. 

Słuszna uwaga. Jak zwykle sama sobie zaprzecza. 

12 godzin temu, gdzierower napisał:

Cool babcie z Nowego Jorku oraz prawdziwy old mani, czyli rozciągnięte t shirty

To old mani w jej wydaniu to wyglada jakby sie ubierala w kontenerze PCK,grzebiac tam nocami żeby nikt nie widział 😂

• Haha 3

9 godzin temu, Anna Milska napisał:

2024. Jandy, Lisy, Hołdysy, Spurki, Biedronie, Frasyniuki, Ochojskie, Stuhry, Kwaśniewskie, Sikorskie, Thuny, Jachiry, Ostaszewskie, Majdanki, Tuski, Warnki i POdobni ZANIEMÓWILI! To jest wspaniałe! Na Czerskiej oraz Wiertniczej kompletna histeria i żałoba. Miały być awantury, miała być zadyma na warszawskim Marszu Niepodległości i… ZERO. Ponad 100.000 ludzi przeszło I NIC, o czym z wielkim bólem informują nawet ci, którzy bardzo nagłaśniali nie tak dawno temu manifestację tak zwanego Strajku Kobiet, gdzie w centrum Warszawy zgromadziło się 100 (słownie STO) osób. TVN, Onet, WP i GW nie mają nic, żeby zwyzywać Polaków od faszystów. Dawno tam takiej depresji i smutku nie było! W tym roku przegrali – po prostu - źli ludzie, a wygrała mądrość i dojrzałość organizatorów...

Truman ty chyba snu potrzebujesz.Wez połóż sie spac i ustaw budzik za trzy dni 😅🤦

2 minuty temu, Szara mysz napisał:

Truman ty chyba snu potrzebujesz.Wez połóż sie spac i ustaw budzik za trzy dni 😅🤦

A ja naiwnie myślałam, że już nikt tego trolla nie traktuje poważnie i każdy go zbanował... 

• Like 2

"Co ja mam 15 lat żeby nosić brokat na włosach?"

5 sekund później 

"Poszłam po kombinezon Grincha, będę w tym prowadzić lajwy"

• Like 1
  • Haha 10

10 godzin temu, biednakicia napisał:

Pytałam serio, dla siebie 🙂 mam proste, ale nie chcę kręcić, czy nie wiadomo jak stylizować, po prostu mam baaardzo długie włosy i chodzi mi o to, żeby sie nie niszczyły itd. No i lubię gadżety.

Kochana jak juz się zdecydujesz i kupisz to napisz czy jesteś zadowolona. Ja jeszcze składam na zakup 😅😋🤣 Co roku robię nanoplastie (więc suszę wlosy po każdym myciu) i mam włosy już prawie do pasa, ale zauważyłam, że moja suszarka coś ostatnio je przesusza i przez to się kruszą, dlatego też poluje na dysonową 😁

• Like 1

10 godzin temu, Sowa z Mazur napisał:

A jednak przewidziałam, że kupi kombinezon na to kurtkę i będzie wychodzić z psami 😂

No to zgadłaś kotećku! I jeszcze będzie lajwy w tym robić. Znowu będą mieli o czym/kim gadać na osiedlu 🤣🤣🤣

Opowieść, że skończyły jej się majtki na Mazurach, więc kupiła nowe w Biedrze. Co to znaczy skończyły? Nadawały się do prania, po prostu. Czyli kolejny raz przyznaje, że nawet majtek przed pierwszym założeniem nie pierze 😩

Ach, no i zawsze wybiera rozmiar L/XL, bo nie lubi, jak jej włazi coś w "pupę". Genialne tłumaczenie na utyty odwłok. 

• Like 1

Najlepsze jest to jak się tłumaczy z nierównych zakoli, nawet to racjonalizuje.... Aha no i peeling enzymatyczny używa do łatwiejszego zmycia lakieru, pianki, pasty, ale na skórę głowy też lubi 😅😂 ogólnie to ampułki, wcierki, olejki itd nie pomogły, więc se kupiła cień do malowania linii włosów na łeb 🤦😋😅 ale nie, nie, NIE! Ona nie ma problemu...

• Like 2

Żeby domyć włosy z lakieru lub oleju, najpierw 3x robi to szamponem tanim, a potem jeszcze raz szamponem fryzjerskim. Jeżeli ona musi 4 razy szorować łeb za każdym razem, to niezły kask brudu musi mieć na czerepie 😮 

• Like 2

Przed chwilą, Syreni śpiew napisał:

Żeby domyć włosy z lakieru lub oleju, najpierw 3x robi to szamponem tanim, a potem jeszcze raz szamponem fryzjerskim. Jeżeli ona musi 4 razy szorować łeb za każdym razem, to niezły kask brudu musi mieć na czerepie 😮 

Ważne jest jak się myje te włosy, u niej na kupi wszystkiego -  peelingi, które mają ułatwiać życie brudu, szampon tani, szampon drogi/fryzjerski, a myje dwoma paluszkami. Brzydzi się myć/dotykać mokrych włosów tak jak surowego mięsa ( tak mówiła chyba) czy jak? A miała by oszczędności jakby wzięła i porządnie głowę umyła rękami w końcu.

4 minuty temu, SheriDANKA 😜 napisał:

Ważne jest jak się myje te włosy, u niej na kupi wszystkiego -  peelingi, które mają ułatwiać życie brudu, szampon tani, szampon drogi/fryzjerski, a myje dwoma paluszkami. Brzydzi się myć/dotykać mokrych włosów tak jak surowego mięsa ( tak mówiła chyba) czy jak? A miała by oszczędności jakby wzięła i porządnie głowę umyła rękami w końcu.

Rozumiem brzydzić się surowego miesa, ale własnej głowy i włosów na niej - dziwne trochę. Może niech mama przyjedzie i umyje bobasowi głowę.

Edytowano przez evoiva
  • Like 1

Wg Zakolaka gwiazdy mają równą linię włosów (nie mają zakoli) bo albo noszą peruki, albo wyrównują to laserowo. Na pewno, wszystkie tak robią, przecież nie da się nie mieć zakoli w wieku 42 lat, podobnie jak biustu nie w pasie i brzucha Obelixa. 

• Like 1
  • Haha 1

Chodzi o Dyson Supersonic?ja mam wieczne suche siano, więc może się skusze, zastanawiam się jednak czy warto jak mam mega twardą wodę. Może powinnam kupić filtr, a nie suszarkę. Jak ktoś ma mega twardą wodę i poleca coś na to to będę wdzięczna. Gdybym nie myła deszczownicy jak Pampuch to już dawno byłaby tam biała skorupa i i nic by nie leciało.

4 minuty temu, evoiva napisał:

Rozumiem brzydzić się surowego miesa, ale własnej głowy i włosów na niej - dziwne trochę. Może niech mama przyjedzie i umyje bobasowi głowę.

Albo do fryzjera na mycie i stylizacje skoro tak dobrze zarabia, a nie, czekaj...🤔🤔🤔😂😂😂

• Haha 1

Każdy kandydat z PiS czy Konfederacji jest lepszy niż dupiarz Trzaskowski, co ufajdał pół polski od Warszawy do ujścia Wisły.

Gdy Obajtek kierował Orlenem, jego akcje kosztowały dwa razy więcej niż teraz po roku rządów koalicji 13 grudnia imienia wprowadzenia stanu wojennego. Tylko wczoraj akcje Orlenu spadły o ponad 4%.

Cała armia hejterów czai się na kandydata z PiS. Wywleką wszystko - TVN, Polsat i TVP będą krzyczeć na całą Polskę, że 8 lat temu nie spuścił wody w ubikacji.
Chodzi o obrzydzenie, o pranie mózgów potencjalnych wyborców. Nie dam z siebie zrobić marionetki, dlatego nie obchodzi mnie, kto wystartuje, aby tylko blokował destrukcyjne poczynania obecnych władz.

2 minuty temu, Vedma napisał:

Chodzi o Dyson Supersonic?ja mam wieczne suche siano, więc może się skusze, zastanawiam się jednak czy warto jak mam mega twardą wodę. Może powinnam kupić filtr, a nie suszarkę. Jak ktoś ma mega twardą wodę i poleca coś na to to będę wdzięczna. Gdybym nie myła deszczownicy jak Pampuch to już dawno byłaby tam biała skorupa i i nic by nie leciało.

Teraz wyświetlała mi się jakaś reklama jeszcze nowszego z pomiarem wilgotności włosów i automatycznym dostosowywaniem strumienia powietrza. Fakt faktem, że twarda woda też może robić swoje, ale np u mnie (okolice KRK) aż tak twardej nie mamy, więc to raczej chyba kwestia wysłużonej już suszarki 😅 Pora na nową po prostu 😁

Ja mam Dysona  bo do kręconych włosów chciałam, ale powiem szczerze, że się nie oplaca. Kedt wiele innych fajnych suszarek. Jest fajna, lekka, ma długi kabel, ale nie widzę innego efektu niż przy innych suszarkach. I na najniższym cieple jest nadal dość ciepła i parzy skórę głowy.

• Thanks 2

36 minut temu, Syreni śpiew napisał:

A ja naiwnie myślałam, że już nikt tego trolla nie traktuje poważnie i każdy go zbanował... 

A czy ja traktuję go poważnie?😅

1 minutę temu, SheriDANKA 😜 napisał:

Teraz wyświetlała mi się jakaś reklama jeszcze nowszego z pomiarem wilgotności włosów i automatycznym dostosowywaniem strumienia powietrza. Fakt faktem, że twarda woda też może robić swoje, ale np u mnie (okolice KRK) aż tak twardej nie mamy, więc to raczej chyba kwestia wysłużonej już suszarki 😅 Pora na nową po prostu 😁

A to aż takich bajerów nie potrzebuję, bo pewnie cenowo już kosmos, ale ciekawe. Ja jak myję włosy w Polsce to jak po fryzjerze się czuję, a jak wracam do Włoch to znów miotła. Jak zagotujesz wodę w rondlu nawet raz to jakby obsypany mąką już. 

Jeszcze raz zasmrodze wątek offtopem, ale jakby co to szukam też wyciskarki do soków, ślimakowej, która wyciśnie imbir, kurkumę czy seler bez zapychania, jeśli ktoś ma i poleca. Od szukania w necie aż czacha dymi tyle tego, a jednak kosztują sporo.

Jakos nienaturalnie pobudzona, czuc nerwowosc, przesadzona mimika, dramatyczne gesty, wysokie tony. Lodz jej nie sluzy. 🤣🤣🤣

1 godzinę temu, GabrielaNowicki napisał:

Też już to rozważałam na wątku. Najpierw mówi, że T jej się nie podobał z wyglądu, że jej nie zaspokajał, widać brak chemii między nimi na 100km, a ona o FWB. Gdzie to jest relacja oparta właśnie na chemii i pociągu...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się