bullshitter 11 Napisano poniedziałek o 17:22 (edytowany) Edytowano poniedziałek o 17:22 przez bullshitter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 35 Napisano poniedziałek o 17:25 Nie rozumiem słów. To jest patriotyczna piosenka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bullshitter 11 Napisano poniedziałek o 17:31 4 minuty temu, Ghost of You napisał: Nie rozumiem słów. To jest patriotyczna piosenka? Nie, a taka z ciebie patriotka? Mam pewien problem z "zebrą", domyślam się, ale nie jestem pewny xD @wakanka1 pewnie by widziała xD na razie wrzucam na tekstowo maszynowe tłumaczenie xD W białych dłoniach czarna noc Rozpuściła się w popiele Wszystko zmieszało się w szary Przez asfalt czerwonym kwiatem Wyrastam ku niebu, wyrastam ku niebu Jin i Jang śnieg, zmieni ciepły wiatr W czarno-białym filmie, w czarno-białym kolorze Jin i Jang światło, zmieni ciemny wieczór W pasiastym świecie, na pasiastej zebry Biała pasma i wierzę w cuda W życiu czarna pasma, boję się otworzyć oczy Biała pasma i wierzę w cuda W życiu czarna pasma, boję się, boję się U-u-u, zabierz mnie daleko Mała zebra, mała zebra U-u-u, pogładzę cię ręką Mała zebra W czarnych okularach, ktoś powiedział Że jesteśmy tylko pionkami, w czarno-białych kratkach Marzymy we śnie, w dziecięcych marzeniach Ale wyprzedzamy czas, wyprzedzamy czas Jin i Jang śnieg, zmieni ciepły wiatr W czarno-białym filmie, w czarno-białym kolorze Jin i Jang światło, zmieni ciemny wieczór W pasiastym świecie, na pasiastej zebry Biała pasma i wierzę w cuda W życiu czarna pasma, boję się otworzyć oczy Biała pasma i wierzę w cuda W życiu czarna pasma, boję się, boję się U-u-u, zabierz mnie daleko Mała zebra, mała zebra U-u-u, pogładzę cię ręką Mała zebra U-u-u, zabierz mnie daleko Mała zebra, mała zebra Mała zebra, mała zebra Zabierz mnie, zabierz, zabierz Zabierz mnie Zabierz mnie, zabierz, daleko, zabierz mnie Zabierz mnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 35 Napisano poniedziałek o 17:35 Trochę depresyjna piosenka jak to bywa w życiu, jasne i ciemne dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 35 Napisano poniedziałek o 17:48 17 minut temu, bullshitter napisał: Zabierz mnie Nie ubieraj takich ciasnych spodni bo będziesz bezpłodny https://ibb.co/drNBCGy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 35 Napisano poniedziałek o 18:22 To jest też piękne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach