Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
KochamElcie<3

Ide sobie na karaoke dzisiaj do pubu kumpla i bede pil darmowe piwo i spiewal, a wy jak tam? xD

Polecane posty

darmowe bo wlasciciel pubu to moj przyjaciel i wlasnie dzwonili do mnie z zaproszeniami i ide xD

juz sie wypachnilem i zara ide xD laptopa tez biore wiec dzisiaj picie piwa, irc i karaoke 😎😎😎

haha moi przyjaciele to biali anglicy i maja po 25 lat i juz sa wlascielami pubow, ide na impre xD i darmowe piwo xD

dobrze bo akurat dzisiaj fajnie wygladam xD

spoka zabcia xD

wpadajcie z chlopakiem basista na karaoke xD

moj przyjaciel ma 24 lata xD i jest wlascicielem pubu i to on mnie zaprasza wlasnie wiec ide

ciekawe czy znowu blond mamuska jakas sie do mnie przyklei dzisiaj xD

mam wyjeebane wiec ide sobie i pospiewam xD dawno nie pilem wiec na pewno fajna faza bedzie 🤣

2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

spoka zabcia xD

wpadajcie z chlopakiem basista na karaoke xD

moj przyjaciel ma 24 lata xD i jest wlascicielem pubu i to on mnie zaprasza wlasnie wiec ide

Dzieki, gdybysmy mieszkali w Leamington Spa to bym wpadla.

Wiesz, ze w Leamington Spa zalozono pierwszy na swiecie klub tenisowy? Musialam sie uczyc takich bzdur na test na obywatelstwo.

Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Z bennie poszłabym wszędzie.

🤮🤮🤮

3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Ciebie aż tak dobrze nie znam, ale co tam raz sie żyje. 😄

Benniego nie znasz

no ladna odklejka, w ogole myslalem, ze dzisiaj piatek xD

karaoke nie ma, ale ide za to chyba do miasta zagrac sobie na perkusji, zaliczylem plywanie w rzece wiec jestem swiezy i pachne jeszcze fajnie, i sie rozgrzewam teraz sluchajac plytek i trenujac a padzie, wiec narka :D

moze to i dobrze bo przynajmniej nie tkne alko, fuj :)

papa

noo wiem, ze szkoda, bo ja juz myslalem ze dzisiaj impreza bedzie i karaoke a tu chuuj, potem jak juz w miescie bylem i z kumplem sie widzialem, to on mi mowi, zebym na perce poszedl pograc, bo dzisiaj srode a ja oo k** a ja myslalem ze dzisiaj piatek w ogole XDD

wiec no przywiozlem sobie z Polski dwie fajne plytki El Grupo Nuevo de Omar Rodriguez Lopez - Cryptomnesia i Mastodon - Blood Mountain, na mojej wiezy sluchawkach/glosnikach to brzmi super, bo gitary pieknie graja wysokimi tonami, slychac wyraznie linie basu i ton bebnow i niezly odjazd jest xD

Karaoke bedzie innym razem... xD I nie w srode tylko koorwa w piatek albo sobote xD jak bedzie to na pewno przyjaciele zadzwonia do mnie znowu xD

Edytowano przez KochamElcie<3

fak z tego blood mountain blade catcher jak leci gitara wysoka turururyrurururyru i ten bas koorwa niski slychac jak napieerdala szok, na jutubie jak sluchalem muzyki to tak nie mialem, ze slyszalem gitare basowa xD

Przywiozlem sobie tez Mastodon album Remission z Polski, tam niektore piosenki to taki kozacki wstep, chyba 10 kawalek byl iezly, zaraz jak sie blood mountain skonczy to odpalam remission XD

moja wieza i sluchawki <3 :D

the touch is coold!

I tore a path screaming through wind and blood

I will it all

BURNING DEEP

IN MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ
SKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ja pieerdole szok <3 :d

ja pieerdole jakbyscie mogli slyszec jak mi pieknie graja perkusje gitara elektrycza i gitara basowa wszystko razem a wiezy i sluchawkach to pogrom jakis po prostu, nie wierze w to co slysze jak wyraznie i pieknie masakra

2 godziny temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Z bennie poszłabym wszędzie.

Do łóżka też ? 

1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

A do lozka po co mialabym isc z gejem?

Dla przyjemności

ja to nawet jakbym wyladowal w lozku z dziewczya, to ja nie chce uprawiac seeksu przed slubem, wiec tylko przytulanie wchodzi w gre, dopiero jak uczucie sie rozwinie i bedziemy sie hajtac to po ohajtaniu sie mozemy sprobowac seeksu, a tak to ja podziekuje

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się