Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
marta8907

ZDAŁEM TEST NA PRAWO JAZDY FOTO

Polecane posty

54 minuty temu, marta8907 napisał:

Moje

TA JASNE UPOŚLAKU

5 godzin temu, KochamElcie<3 napisał:

Brawo!

Ja gdybym mial robic prawko to wole w Anglii bo tu chyba duzo latwiej zdac niz w PL XD

czyli po prostu jesteś deebilem który nie byłby w stanie go zdać jak praavik prawdopodobnie i sie starasz podczepić pod trend zwalczania lewactwa w związku z tym. to że prawko jest w polsce trudniej zrobić to jest bardzo dobrze, bo polakom nei powinno się dawać zbyt wiele możliwości pod tym względem, bo to nadal jest zdziczały naród zacofany, ociemniały.

zdawalem kiedys prawko i zdalem teorie ale praktyke zlalem na skrzyzowaniu, a drugi raz mi sie juz nie chcialo podchodzic i to olalem, a pol roku pozniej wprowadzili jakies nowe testy, i juz ine chcialoby mi sie uczyc w pl do prawa jazdy, zreszta samochod to sa kolosalne kosza a kazdy kto kupuje benzyne zasila tam tych szejkow co ropa handluja i sobie kupuja ferrari ze zlota

27 minut temu, kopanie po brzuchu napisał:

czyli po prostu jesteś deebilem który nie byłby w stanie go zdać jak praavik prawdopodobnie i sie starasz podczepić pod trend zwalczania lewactwa w związku z tym. to że prawko jest w polsce trudniej zrobić to jest bardzo dobrze, bo polakom nei powinno się dawać zbyt wiele możliwości pod tym względem, bo to nadal jest zdziczały naród zacofany, ociemniały.

Krasnal przecież to ty jesteś nieudacznik co poszedł na kurs i nic nie ogarnia. Nawet jesteś za głupi żeby się przepisów nauczyć co sam przyznałeś. 

A Filip i pravik by zdali bez problemu.

Edytowano przez marta8907

w polsce nie chcialoby mi sie uczyc na teorie, ja w polsce nie mam czego szukac

predzej zdam prawko w anglii niz w polsce xd. ale tutaj tez jest ciezko, bo mala wiocha, duzo ciasnych ulic, dla mnie jazda samochodem to zbyt duzy stres i nie ciagnie mnie do kierowania ^^

5 godzin temu, KochamElcie<3 napisał:

ciekawi mnie cezmu pravik ma taki kompleks na punkcie pravka i od tylu lat zmysla

już wyjaśniam czemu. ponad dekadę temu przemo zapisał się na kurs prawa jazdy... gdy jeszcze pracował jako cieć w ochronie...

no i chodził na kurs, miał jazdy, ale szło mu tak źle, że nauczyciel go non stop opieerdalał, że tyle godzin jeździ a dalej nic nie potrafi... aż w końcu pękł i uciekł ze szkoły jazdy i nigdy tam nie wrócił...

to wywarło na nim piętno, poczucie niemocy... z jednej strony bardzo chciał, a z drugiej intelektualnie nie był w stanie, bo jest ociężały i to powoduje frustrację... stąd ten kompleks... wspomnij przy nim, że masz auto i jeździsz, momentalnie dostaje wścieklizny XD

Edytowano przez Rym Cym +

a ja nie lubie ludzi, ktorzy jezdza samochodami bo mnie truja spalinami i smrodza mi z rur spalinowych pod nos, ze smierdzi, i co

3 minuty temu, Rym Cym + napisał:

już wyjaśniam czemu. ponad dekadę temu przemo zapisał się na kurs prawa jazdy... gdy jeszcze pracował jako cieć w ochronie...

no i chodził na kurs, miał jazdy, ale szło mu tak źle, że nauczyciel go non stop opieerdalał, że tyle godzin jeździ a dalej nic nie potrafi... aż w końcu pękł i uciekł ze szkoły jazdy i nigdy tam nie wrócił...

to wywarło na nim piętno, poczucie niemocy... z jednej strony bardzo chciał, a z drugiej nie był w stanie i to sprawia frustrację... stąd ten kompleks... wspomnij przy nim, że masz auto i jeździsz, momentalnie dostaje wścieklizny XD

Chyba swoją historię opowiadasz Dutch

14 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

w polsce nie chcialoby mi sie uczyc na teorie, ja w polsce nie mam czego szukac

predzej zdam prawko w anglii niz w polsce xd. ale tutaj tez jest ciezko, bo mala wiocha, duzo ciasnych ulic, dla mnie jazda samochodem to zbyt duzy stres i nie ciagnie mnie do kierowania ^^

w mniejszych miejscowościach dużo łatwiej się zdaje. najtrudniej w dużych miastach, gdzie jest spory ruch, tramwaje, dużo skrzyżowań... po prostu więcej potencjalnych decyzji do podjęcia na egzaminie i więcej stresu.

Jakos nie ciagnie mnie do jazdy samochodem, i podziekuje

Nie mam na co wydawac tysiacy funtow tylko na jakies goowno blaszane na 4 kolkach i ubezpieczenie jak i tak mam wszedzie blisko i na nogach dojde, a do innego miasta to moge sobie autobusem jechac albo pociagiem, i wyjeebane mam w jakies halasujace smierdziace samochody fuj

Edytowano przez KochamElcie<3

5 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

Jakos nie ciagnie mnie do jazdy samochodem, i podziekuje

Nie mam na co wydawac tysiacy funtow tylko na jakies goowno blaszane na 4 kolkach i ubezpieczenie jak i tak mam wszedzie blisko i na nogach dojde, a do innego miasta to moge sobie autobusem jechac albo pociagiem, i wyjeebane mam w jakies halasujace smierdziace samochody fuj

Wszyscy nieudacznicy bez prawka na forum mają taką wymówkę ty, krasnal, Leżak a prawda jest tak że jakbyście mieli samochody to byście pierrdolili że nie wyobrażacie sobie życia bez auta

najłatwiej w europie zdaje się w republice czeskiej, tam egzaminatorzy dużo rzeczy przepuszczają.

w polsce faktycznie egzamin praktyczny jest jednym z najtrudniejszych w europie.

a jednym z najłatwiejszych miejsc na świecie by zdać to stany zjednoczone, w większości stanów egzamin jest trywialny,  zdaje się go na obrzeżach miast, choć wątpię by i tam przemek zdał bo ma iq orangutana.

Przed chwilą, Rym Cym + napisał:

najłatwiej w europie zdaje się w republice czeskiej, tam egzaminatorzy dużo rzeczy przepuszczają.

w polsce faktycznie egzamin praktyczny jest jednym z najtrudniejszych w europie.

a jednym z najłatwiejszych miejsc na świecie by zdać to stany zjednoczone, w większości stanów egzamin jest trywialny,  zdaje się go na obrzeżach miast, choć wątpię by i tam przemek zdał bo ma iq orangutana.

Widzisz Szympans w Stanach Zjednoczonych nawet ty byś zdał

29 minut temu, marta8907 napisał:

Nawet jesteś za głupi żeby się przepisów nauczyć co sam przyznałeś. 

no nie, to jest po prostu strata czasu i pamięci. niech sie uczą ci co muszą zarobkować na ich znajomości. 

ty, krasnal, Leżak a prawda jest tak że jakbyście mieli samochody to byście pierrdolili że nie wyobrażacie sobie życia bez auta

x

nie jestem nieudaczinkiem, a w auta naprawde mam wyjeebane, bo powtarzam nie lubie saomchodow i ludzi ktorzy jezdzza, bo mi smrodza spalinami i truja mi organizm, i nie chce robic tego samego nikomu xD

1 minutę temu, kopanie po brzuchu napisał:

no nie, to jest po prostu strata czasu i pamięci. niech sie uczą ci co muszą zarobkować na ich znajomości. 

Ja się ich nauczyłem w kilka dni i pamięci nie straciłem.

2 minuty temu, marta8907 napisał:

pierrdolili że nie wyobrażacie sobie życia bez auta

zgadza sie, jakbym był neiowlnikiem to bym sobie wmawiał że nie widzę życia bez mojej niewoli. to jest element bycia niewolnikiem. jak pracowałem w usługach to tez sobie powtarzałem "arbait macht frei" jak mantrę. 

2 minuty temu, marta8907 napisał:

byście pierrdolili że nie wyobrażacie sobie życia bez auta

a ty nieudaczniku jaką masz wymówkę, że nawet na rower cię nie stać a z wioski do miasteczka robisz 30km bo nie masz nawet na autobus? 😆

Przed chwilą, kopanie po brzuchu napisał:

zgadza sie, jakbym był neiowlnikiem to bym sobie wmawiał że nie widzę życia bez mojej niewoli. to jest element bycia niewolnikiem. jak pracowałem w usługach to tez sobie powtarzałem "arbait macht frei" jak mantrę. 

Przecież ty jesteś niewolnikiem swojego własnego spierrdolenia i ograniczeń które przez nie masz

ciesze sie, ze nie zdalem tego prawka, bo dzisiaj i tak zapomnialem jak sie jezdzi i przynajmniej mam mniej stresu xD

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

na szczescie nie mam prawka i nie musze codziennie wydawac kasy na benzyne hihi ^^

auta nie tankuje się codziennie hahaa xD

Przed chwilą, marta8907 napisał:

Przecież ty jesteś niewolnikiem swojego własnego spierrdolenia i ograniczeń które przez nie masz

jak ja nie mam żadnych ograniczeń poza własną wyobraźnią. 

ja nie mam pieniedzy na auto bo jestem biedakiem bez grosza i nie zarabiam, wiec auto to ostatnia rzecz ktora mi jest potrzeba, bo to chyba jeden z gorszych wtapiaczy kasy, a w polsce i tak jest za duzo samochodow i mi samochody graja na nerwach, bo halasuja i smrodza spalinami fuj

w USA mają tyle samochodów bo sa im one zwyczajnie potrzebne do życia, ale mają też bardzo dobrze rozwinięte środki transportu. w polsce nakupili aut na kredyt a reszta transporu leży i kwiczy. jak cyganie w taborach zdziczeli neidługo polacy będą. 

Edytowano przez kopanie po brzuchu

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się