Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
marta8907

Krasnal zamienił się w lewaka bo przez swoje nieudacznictwo nie ma szans na zdobycie prawa jazdy

Polecane posty

nie nienawidze samochodow, uwielbiam je i dlatego sie nimi interesuje ale przez pryzmat mojego niezwyklego postrzegania. boli mnie jak widze co w polsce z nimi polacy wyprawiaja. 

3 minuty temu, marta8907 napisał:

I nienawidzi samochodów xD

TAK JAK TY NIENAWIDZISZ OSÓB Z SAMOCHODAMI GOŁODUPCU XDDDD

1 minutę temu, MARS napisał:

TAK JAK TY NIENAWIDZISZ OSÓB Z SAMOCHODAMI GOŁODUPCU XDDDD

Nieprawda 

w usa jest ta sama lewicowa choroba co w polsce pod względem samochodów też, ale usa ma jednak mimo wszystko solidnie rozwinięte inne gałęzie transportu, jest mocno zdywersyfikowane. a w polsce ani kolei ani lotnictwa, o tarsporcie morskim nie wspominając. 

Edytowano przez kopanie po brzuchu

27 minut temu, kopanie po brzuchu napisał:

nie nienawidze samochodow, uwielbiam je i dlatego sie nimi interesuje ale przez pryzmat mojego niezwyklego postrzegania. boli mnie jak widze co w polsce z nimi polacy wyprawiaja

Znaczy - jeżdżą nimi? A teraz zastanówmy się po co wynaleziono samochód :classic_cool:

PS: trzeba przyznać Przemkowi, że wyjaśnił cię w jednym zdaniu :classic_biggrin:

Przed chwilą, The Big Siur napisał:

Znaczy - jeżdżą nimi? A teraz zastanówmy się po co wynaleziono samochód :classic_cool:

po to aby służył ludziom, a nie oni jemu tak jak próbuja to robić w polsce. 

Przed chwilą, kopanie po brzuchu napisał:

po to aby służył ludziom, a nie oni jemu tak jak próbuja to robić w polsce. 

No to właśnie człowiek sobie kupuje samochód żeby go dowiózł tam gdzie chce. Ja po to kupiłem mój samochód - żeby komfortowo i w miarę bezproblemowo dowoził mnie tam gdzie chcę :classic_cool:

No to właśnie człowiek sobie kupuje samochód żeby go dowiózł tam gdzie chce. Ja po to kupiłem mój samochód - żeby komfortowo i w miarę bezproblemowo dowoził mnie tam gdzie chcę :classic_cool:

ale służba ma przynosić zysk, a nie spełniać twoje osobiste pragnienia. 

18 minut temu, kopanie po brzuchu napisał:

ale służba ma przynosić zysk, a nie spełniać twoje osobiste pragnienia. 

Ale skoro ja za to płacę ze swoich pieniędzy to ma spełniać to na co ja mam ochotę. Tak działa kapitalizm. Dziękuję. Do widzenia :classic_biggrin:

2 minuty temu, The Big Siur napisał:

Ale skoro ja za to płacę ze swoich pieniędzy to ma spełniać to na co ja mam ochotę. Tak działa kapitalizm. Dziękuję. Do widzenia :classic_biggrin:

nie, kapitalizm nie działa tak że lewak udający że pracuje dostaje państwowe posady mając dwie lewe ręce i bierze za to pieniadze. kapitalizmu w polsce nigdy nie było, a żeby ukrucić komune i powstrzymać napaść na co raz słabszą polskę zostanie wprowadzony narodowy socjalizm. jeśli nie uda się ukrucić komuny lewactwo takie jak ty będzie próbować uciekać na zachód o ile uda ci się nakraść dostatecznie dużo polskiego kapitału. 

przemek. to że ty nie potrafisz intelektualnie ogarnąć prowadzenia samochodu nie znaczy, że inni nie byliby w stanie... co więcej w kalifornijskim zoo oragutana nauczyli prowadzić samochodzik na aku... także niestety, tylko ty jesteś taką niemotą XD

1 godzinę temu, kopanie po brzuchu napisał:

nie, kapitalizm nie działa tak że lewak udający że pracuje dostaje państwowe posady mając dwie lewe ręce i bierze za to pieniadze. kapitalizmu w polsce nigdy nie było, a żeby ukrucić komune i powstrzymać napaść na co raz słabszą polskę zostanie wprowadzony narodowy socjalizm. jeśli nie uda się ukrucić komuny lewactwo takie jak ty będzie próbować uciekać na zachód o ile uda ci się nakraść dostatecznie dużo polskiego kapitału. 

Co te wypociny mają do tego że jeżeli ktoś za swoje pieniądze kupi samochód to ma go prawo używać do czego chce, oczywiście w granicach prawa?

Co te wypociny mają do tego że jeżeli ktoś za swoje pieniądze kupi samochód to ma go prawo używać do czego chce, oczywiście w granicach prawa?

to, że w kapitaliźmie państwo nie okrada ludzi i nie daje swoim. 

to, że w kapitaliźmie państwo nie okrada ludzi i nie daje swoim. 

Ale ja jestem pracownikiem naukowym nie członkiem ekipy rządzącej głüpku :classic_biggrin:

Ale ja jestem pracownikiem naukowym nie członkiem ekipy rządzącej głüpku :classic_biggrin:

większość posad na uczelni to lewackie wypełnianie planu ztrudnienia na posady z wyższym wykształceniem, bo w polsce jest nadwyżka wyższego wykształcenia właśnie przez lewactwo które stara się rozmontować ten kraj. 

1 minutę temu, kopanie po brzuchu napisał:

większość posad na uczelni to lewackie wypełnianie planu ztrudnienia na posady z wyższym wykształceniem, bo w polsce jest nadwyżka wyższego wykształcenia właśnie przez lewactwo które stara się rozmontować ten kraj. 

W każdym kraju masz uczelnie wyższe które zajmują się rozwojem nauki. Nie wiem w jaki sposób ludzie którzy są matematykami, fizykami, biologami czy jak ja chemikami rozmontowują ten kraj. I z czego byś miał wykształcone kadry bez uczeni wyższych :classic_cool:

W każdym kraju masz uczelnie wyższe które zajmują się rozwojem nauki. Nie wiem w jaki sposób ludzie którzy są matematykami, fizykami, biologami czy jak ja chemikami rozmontowują ten kraj. I z czego byś miał wykształcone kadry bez uczeni wyższych :classic_cool:

ale czy ja pisze że to jest niepotrzebne? ja tylko piszę że jest nadwyżka przez korupcję, nepotyzm i lewactwo. większość ludzi która ma dyplomy nie powinna ich mieć. 

ale czy ja pisze że to jest niepotrzebne? ja tylko piszę że jest nadwyżka przez korupcję, nepotyzm i lewactwo. większość ludzi która ma dyplomy nie powinna ich mieć. 

Co ma lewactwo do nauk ścisłych? Uważasz że jako lewak jestem gorszym chemikiem niż chemik co nie jest lewakiem?

Co ma lewactwo do nauk ścisłych? Uważasz że jako lewak jestem gorszym chemikiem niż chemik co nie jest lewakiem?

nie znam dokładnych statystyk co do kierunku, ale to że nauka jest ścisła nie chroni jej w żaden sposób przed korupcją, nepotyzmem i lewactwem. 

nie znam dokładnych statystyk co do kierunku, ale to że nauka jest ścisła nie chroni jej w żaden sposób przed korupcją, nepotyzmem i lewactwem. 

Przed korupcją i nepotyzmem zgoda (chociaż czekam usilnie kiedy w końcu przyjdzie mnie ktoś skorumpować, czekam z otwartymi rękami od czasu kiedy zatrudniono mnie na uczelni i niestety jak dotąd nikt się nie pojawił), ale jak wyobrażasz sobie różnice między lewacką chemią a prawacką chemią? W tej drugiej chemik robi znak krzyża zanim wstawi reakcję? :classic_biggrin:

Przed korupcją i nepotyzmem zgoda (chociaż czekam usilnie kiedy w końcu przyjdzie mnie ktoś skorumpować, czekam z otwartymi rękami od czasu kiedy zatrudniono mnie na uczelni i niestety jak dotąd nikt się nie pojawił), ale jak wyobrażasz sobie różnice między lewacką chemią a prawacką chemią? W tej drugiej chemik robi znak krzyża zanim wstawi reakcję? :classic_biggrin:

a jaki problem sfałszować wyniki eksperymentów pod tezę? patenty znane od sowietów. 

6 minut temu, kopanie po brzuchu napisał:

a to że chwliłeś się babcią z PZPR to już cię wyjaśniło pod tym względem. 

Pod jakim względem? Uważasz że babcia w PZPR pomogła mi w skończeniu studiów i dostaniu pracy na uczelni? Mam 41 lat - studiowałem już w pokomunistycznej Polsce :classic_cool:

Uważasz że babcia w PZPR pomogła mi w skończeniu studiów i dostaniu pracy na uczelni?

tak, można mieć takie podejrzenia. w polsce nigdy nie doszło do pełnego odpartyjnienia struktur naukowych, samorzadowych, wojskowych, itp. 

5 minut temu, kopanie po brzuchu napisał:

a jaki problem sfałszować wyniki eksperymentów pod tezę? patenty znane od sowietów. 

Ale pod jaką tezę chcesz fałszować te wyniki eksperymentów? Po co coś takiego robić? Nie masz pojęcia o czym piszesz :classic_cool:

Ale pod jaką tezę chcesz fałszować te wyniki eksperymentów? Po co coś takiego robić? Nie masz pojęcia o czym piszesz :classic_cool:

no jak to po co? aby spełnić wymagania zewnetrznych lobbystów którzy cię opłacają niezależnie od tego z czyjego ramienia oni występują. 

no jak to po co? aby spełnić wymagania zewnetrznych lobbystów którzy cię opłacają niezależnie od tego z czyjego ramienia oni występują. 

Jakich kũrwa zewnętrznych lobbystów? Czy ty masz chociaż promil pojęcia no czym bredzisz? :classic_laugh:

Jakich kũrwa zewnętrznych lobbystów? Czy ty masz chociaż promil pojęcia no czym bredzisz? :classic_laugh:

podpaliles sie? dobrze. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się