GabrielaNowicki 779 Napisano 4 godziny temu 52 minuty temu, PandaCzerowna napisał: Otóż to. Ona nie ma depresji. Ona jest znudzona. Ale nie przyzna tego, bo wyjdzie na ofiarę losu. Woli zrobić z siebie ofiarę depresji. Dokładnie, nudna zblazowana laska, która siedzi od lat w domu, nie ma żadnych wyzwań, projektów intelektualnych, zawodowych, nie ma kontaktu z ludźmi, z którymi się coś robi, tworzy, z którymi się ma relacje, konflikty, przyjaźnie. Widać, że ona próbuje dopasować się do tej rzekomej depresji. Owszem jest tak, że zatraca się zainteresowania czy pasje, ale błagam nie na 2 dni, a potem się rypie 2 sezony love is blind. Ona nie ma pojęcia jak to jest stracić pasje czy hobby na lata, jak to jest nie móc fizycznie chodzić i odczuwać w trakcie depresji. Jak silny jest popęd śmierci. Cieszę się w uj, że choćby na tt w tym fałszywym blasku jest wyśmiewana i trafiła do grona influ, których poziom jest poniżej zera. Prymityw i szkodnik. Cieszę się, że tutaj wątki nigdy nie znikają i jest punktowana za swoją patogenicznosc i glu*pote. Yupiiiii. Odczuwam wdzięczność, że takich ludzi spotyka to, na co zasługują 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 1987 Napisano 4 godziny temu Ona ma rozum dziecka. W jaki sposób miałaby zrozumieć szkodliwość tych fajek? To tak jak by przedszkolak miał zrozumieć projekt rakiety kosmicznej. Jedyne co ją może odciągnąć od nich to kasa. Chęć oszczędzania pieniędzy, tylko to ją może zmotywować. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 779 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, PandaCzerowna napisał: Ona ma rozum dziecka. W jaki sposób miałaby zrozumieć szkodliwość tych fajek? To tak jak by przedszkolak miał zrozumieć projekt rakiety kosmicznej. Jedyne co ją może odciągnąć od nich to kasa. Chęć oszczędzania pieniędzy, tylko to ją może zmotywować. I dodam, że 42 letnia kobieta nie rozróżnia kursu online od chodzenia do szkoły. Kobieta ta mówi, że ma SZKOŁĘ jakim trzeba być tumanem, żeby nie posiadać umiejętności odpowiedniej nomenklatury chociaż i tak to mnie rozbawia, zdecydowanie najbardziej triggeruje mnie pier*dolenie o rzekomej depresji, ADHD, terapii i lekach, na których się tak super zna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3647 Napisano 3 godziny temu 25 minut temu, GabrielaNowicki napisał: I dodam, że 42 letnia kobieta nie rozróżnia kursu online od chodzenia do szkoły. Kobieta ta mówi, że ma SZKOŁĘ jakim trzeba być tumanem, żeby nie posiadać umiejętności odpowiedniej nomenklatury chociaż i tak to mnie rozbawia, zdecydowanie najbardziej triggeruje mnie pier*dolenie o rzekomej depresji, ADHD, terapii i lekach, na których się tak super zna Kiedyś gdzieś czytałam że przy ADHD kawa usypia. PoczekajCe aż się o tym szybki mózg dowie we vlogu już gadała że wypiła kawę ale wcale jej nie pobudziła tylko wręcz jest bardziej ospała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 511 Napisano 3 godziny temu 41 minut temu, GabrielaNowicki napisał: I dodam, że 42 letnia kobieta nie rozróżnia kursu online od chodzenia do szkoły. Kobieta ta mówi, że ma SZKOŁĘ jakim trzeba być tumanem, żeby nie posiadać umiejętności odpowiedniej nomenklatury chociaż i tak to mnie rozbawia, zdecydowanie najbardziej triggeruje mnie pier*dolenie o rzekomej depresji, ADHD, terapii i lekach, na których się tak super zna Nasza super intelygenta gfiasda majaca 42 wiosny do tej pory myslala badz mysli(nie wiem czy ktoś ja z błędu wyprowadził) ze Real Madryt to dwie różne drużyny i nikt mi nie powie,ze aby to wiedzieć trzeba się interesować piłką... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kebap 3094 Napisano 3 godziny temu 39 minut temu, GabrielaNowicki napisał: I dodam, że 42 letnia kobieta nie rozróżnia kursu online od chodzenia do szkoły. Kobieta ta mówi, że ma SZKOŁĘ jakim trzeba być tumanem, żeby nie posiadać umiejętności odpowiedniej nomenklatury chociaż i tak to mnie rozbawia, zdecydowanie najbardziej triggeruje mnie pier*dolenie o rzekomej depresji, ADHD, terapii i lekach, na których się tak super zna W spleśniałym apartamencie wykończonym dyktą poliestrowy płaszcz nazywany jest futrem, weekendowy kurs tarota to szkoła, nawalenie kosmetyków bez składu i ładu to makijaż a brak ochoty na reality show & cziperki to depresja, NO! Wicki akceptują i prosza o wincyj. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
!GA 1353 Napisano 3 godziny temu Gdy Mazury chyliły się ku końcowi, Majdan był spakowany, wszystko względnie ogarnięte, a Mama odpalała silnik, to co powiedziała Werka? Będę zamawiać, będzie wreszcie glovo, będą ubery, bedą lajfy, będzie chińczyk.. No i to wszystko JEST. Nawet nowy królik z ciałem zakupiony, weterynarz pod telefonem, stara śpiewka. Skąd ten szok? Kątet się kręci, filmy niedługo będą się ładowały dobę i trwały 3 godziny, mega ekstra czad! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2531 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Szara mysz napisał: Zapomnialam jeszcze o"sluchajce" i "łisz mi lak" łisz mi lak za każdym razem jak gdzieś wychodzi. to aż takiego powodzenia potrzeba przy wyjściu do centrum handlowego? ne wedzałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2531 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Kebap napisał: W spleśniałym apartamencie wykończonym dyktą poliestrowy płaszcz nazywany jest futrem, weekendowy kurs tarota to szkoła, nawalenie kosmetyków bez składu i ładu to makijaż a brak ochoty na reality show & cziperki to depresja, NO! Wicki akceptują i prosza o wincyj. To kurs tarota? Wece, szkoła brzmi dumnie i odmładza... możnaby ją pomylić z sexi licealistką albo studenciarą. A na kursy to chodzą stare baby z księgowości. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2597 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, biednakicia napisał: To kurs tarota? Wece, szkoła brzmi dumnie i odmładza... możnaby ją pomylić z sexi licealistką albo studenciarą. A na kursy to chodzą stare baby z księgowości. Serio gdyby postawić obok siwej moją 16- letnią chrześnicę to ciężko byłoby zauważyć różnicę wieku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 960 Napisano 2 godziny temu Był jakiś lajw czy bebzol siedzi cicho? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuszek 2268 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 15 minut temu, Szara mysz napisał: Nasza super intelygenta gfiasda majaca 42 wiosny do tej pory myslala badz mysli(nie wiem czy ktoś ja z błędu wyprowadził) ze Real Madryt to dwie różne drużyny i nikt mi nie powie,ze aby to wiedzieć trzeba się interesować piłką... Jako madridistka czuję się obrażona W sensie brakiem pojęcia oraz wiedzy wszelkiej. Edytowano 2 godziny temu przez madziuszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saturninapiacha 5993 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, evoiva napisał: Serio gdyby postawić obok siwej moją 16- letnią chrześnicę to ciężko byłoby zauważyć różnicę wieku za to różnica poziomu intelektualnego byłby już wyraźna, oczywiście na korzyść chrześnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saturninapiacha 5993 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, biednakicia napisał: To kurs tarota? Wece, szkoła brzmi dumnie i odmładza... możnaby ją pomylić z sexi licealistką albo studenciarą. A na kursy to chodzą stare baby z księgowości. to szkolenie dla baby jagi z domku na kurzej stopce 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kebap 3094 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, saturninapiacha napisał: to szkolenie dla baby jagi z domku na kurzej stopce Laboratorium z tuczenia Jasia i Małgosi yyy Loli już zaliczyła 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 779 Napisano 2 godziny temu 30 minut temu, Szara mysz napisał: Nasza super intelygenta gfiasda majaca 42 wiosny do tej pory myslala badz mysli(nie wiem czy ktoś ja z błędu wyprowadził) ze Real Madryt to dwie różne drużyny i nikt mi nie powie,ze aby to wiedzieć trzeba się interesować piłką... Hahahahhaha cudowne, nie słyszałam. Ale już kiedyś zastanawiałam się czy ktoś jej powiedział, że kobiety nie mają torsu tylko klatkę pier"siową, a wiatr Halny nie wieje w Łodzi, bo jest to wiatr górski. I pieprzesznie, że ludzie w Polsce podczas Halnego najwięcej popełniają samo*bojstw jest delikatnie mówiąc popier*dolone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 2844 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, evoiva napisał: Serio gdyby postawić obok siwej moją 16- letnią chrześnicę to ciężko byłoby zauważyć różnicę wieku Czego mozna sie spodziewac po osobie ktora nie ma doroslych znajomych i obserwuje z wypiekami na twarzy nastki z tt i co gorsza je bezrefleksyjnie nasladuje? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kebap 3094 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Busz3131 napisał: Czego mozna sie spodziewac po osobie ktora nie ma doroslych znajomych i obserwuje z wypiekami na twarzy nastki z tt i co gorsza je bezrefleksyjnie nasladuje? a jak już dobrze ogarnie temat to wrzeszczy, że to jej pomysł, odkrycie, ona to wprowadziła na rynek i dzięki niej się wyprzedaje a ceny rosną jak szalone i stają linie produkcyjne xd aaa i jeszcze firmy sie zabijają, żeby u niej reklamować, no. Edytowano 2 godziny temu przez Kebap 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1141 Napisano 1 godzinę temu Ja mam do tej pory beke z tego że ona uważa się za prekursorkę wprowadzenia i używania przez świat "to jest zloto" To trzeba mniec mniemanie i sobie 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 2844 Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, Kebap napisał: a jak już dobrze ogarnie temat to wrzeszczy, że to jej pomysł, odkrycie, ona to wprowadziła na rynek i dzięki niej się wyprzedaje a ceny rosną jak szalone i stają linie produkcyjne xd aaa i jeszcze firmy sie zabijają, żeby u niej reklamować, no. Tyle, ze to ona jest golonym baranem ktory slepo podaza za trendem. Doprowadzila do momentu w ktorym nikt jej nie zleca wspolprac, bo dla dojrzalych kobiet jest zaniedbana i zbyt infantylna, a dla mlodych jest stara krindzowa ciotka. Zostaje wyzebrane temu i prajmark. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 2844 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, MONIKA napisał: Ja mam do tej pory beke z tego że ona uważa się za prekursorkę wprowadzenia i używania przez świat "to jest zloto" To trzeba mniec mniemanie i sobie Ja pamietam ja stwierdzila, ze to ona jako pierwsza promowala wege. Przez dwa tygodnie jadla warzywa bo miala wspolprace z pudelkami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saturninapiacha 5993 Napisano 1 godzinę temu ona pierwsza stosowała wielorazowe płatki do demakijażu 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 779 Napisano 1 godzinę temu Ona pierwsza zamawiała Charlotte Tilbury zanim ktokolwiek o niej usłyszał 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weronikazgierska 337 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, saturninapiacha napisał: ona pierwsza stosowała wielorazowe płatki do demakijażu I jako jedna z pierwszych używała opiekacza do kanapek, który według niej pojawił się w Polsce jakieś 15 lat temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weronikazgierska 337 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Ta_z_1_ napisał: Kiedyś gdzieś czytałam że przy ADHD kawa usypia. PoczekajCe aż się o tym szybki mózg dowie we vlogu już gadała że wypiła kawę ale wcale jej nie pobudziła tylko wręcz jest bardziej ospała Nie wpadnie raczej na to, że senność po kawie, w której jest pół szklanki cukru jest spowodowana właśnie tym że pije ten chemiczny ulep. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saturninapiacha 5993 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, GabrielaNowicki napisał: Ona pierwsza zamawiała Charlotte Tilbury zanim ktokolwiek o niej usłyszał nawet zanim Charlotte Tilbury się urodziła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kebap 3094 Napisano 1 godzinę temu Sikam w materac xddd 12 minut temu, Busz3131 napisał: Ja pamietam ja stwierdzila, ze to ona jako pierwsza promowala wege. Przez dwa tygodnie jadla warzywa bo miala wspolprace z pudelkami. Pudełeczka które były taaakie pyszne, zamówce se, a po latach wyszło że wcale jej nie smakowały xd A pamiętace rżn ięcie outfitów 1:1 od Millen? Kamizela bacy, w której wyglądała jak tania podróba tamtej 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3647 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, weronikazgierska napisał: I jako jedna z pierwszych używała opiekacza do kanapek, który według niej pojawił się w Polsce jakieś 15 lat temu Ona serio tak mówiła? Czy smieszkujesz teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kebap 3094 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Czekajcie, teraz na tingtonga wszedł ten trend z jedzeniem kaszy gryczanej, trzeba czekac aż grinch się odpali i zacznie ględzić, że to wszystko zapoczątkowały jej vlogi z brejami x a cekawe czy w ebooku jest przepis na kaszę zalaną kefirem, jest realna szansa na rekordową sprzedaż xddd Edytowano 1 godzinę temu przez Kebap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 779 Napisano 1 godzinę temu 29 minut temu, weronikazgierska napisał: I jako jedna z pierwszych używała opiekacza do kanapek, który według niej pojawił się w Polsce jakieś 15 lat temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach