Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Rym Cym +

pogoda jak w horrorze dziś...

Polecane posty

13 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

No i ty mi chcesz wciskać.

I live in Warsaw. xd

Czasy są świetne tyle samic pokazuje wszystko na datezony onlyfansach xD 

58 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

moj chrzestny jakos ma dwa samochody, pelno mieszkan ktore wynajmuje, prace i tez nie ma lachona, niestety

Bo to trzeba umiejętności nagonic gadać trzeba 

tzn on ma dziecko i wiele kobiet mial i podobno ma powodzenie, ale co z tego jak w mieszkaniu pusto, nie ma lachona, niestety

to najgorsze co moze byc, lezak

miec wlasne mieszkanie, a zadnej samicy

Edytowano przez KochamElcie<3

ja  mialem tyle okazji na lachona lezak, niedawno Katiuszka, ktora az po mnie przyjechala, zeby mnie ze soba zabrac, a ja nawet to zjeebalem, dlaczego lezak, dlaczego

22 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

a ja nie chcialbym takiej co pokazuje sie na datezonach albo onlyfansy

Oglądasz zdjęcia no fajny lachon już cie biorą uczucia miłości a tu lesba albo wariatka co typów bije 

ja to nawet zdjec nie ogladam, dla mnie wystarczy, ze dziewczyna jest mila i troche zainteresowania wykazuje, a ja juz bym slub bral, a te potem spieerdalaja

ja to nigdzie lezak nie mam profilu na zadnych social mediach, randkowych, appki ale nawet jakbym mial to i tak bym nikogo nie znalazl

juz tyle co ja mialem okazji na lachona czy to real czy net a ja ciagle sam

musze byc jakis przeklety po prostu

45 minut temu, Pochwa w pochwie 16 napisał:

Internet spowodował że zupełnie przecietniara rude włosy wali czadow w dope bo taka desperacji na rynku matrymonialne 

Co internet ma do tego, że baby się umawiają z atrakcyjnymi chłopami a nie chcą się z wami umawiać? Bo ja pamiętam czasy sprzed internetu i wtedy też jak ktoś był shrekiem to nie miał powodzenia :classic_biggrin:

1 minutę temu, The Big Siur napisał:

Co internet ma do tego, że baby się umawiają z atrakcyjnymi chłopami a nie chcą się z wami umawiać? Bo ja pamiętam czasy sprzed internetu i wtedy też jak ktoś był shrekiem to nie miał powodzenia :classic_biggrin:

Wtedy same pisały teraz nie mam nawet nigdzie zdjęcia w social media 

ze mna sie baby chcialy umawiac, kiedys jak mialem fejsa, to mnie nawet jeden lachon 11/10 na randke wyciagnal na lyzwy, a mi sie nie podobalo i chooy

ale ja juz od dawna nie mam zadnych fejsow srejsow, a w realu nie mam gdzie poznawac bab i kolezanek, a zagadywac mi sie do lachona bo ma fajna doope czy cycki to mi sie nie chce x

do mnie tez kiedys jedna fajna laska pisala na youtube, i buziaczki mi wyslala i wyciagnela mnie na randke, i nic z tego nie wyszlo w ogole ja prdl

moze to dlatego ze moj ojciec wczesnie zmarl jak mialem 3 lata i cale zycie mnie matka wychowala, dlatego nie daje sobie rady z lachonami

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się