Żaba Monìka 1182 Napisano piątek o 20:32 2 minuty temu, Hebee napisał: Ale mnie nie obchodzi jak mnie mylnie odbieracie- wy- randomy z forum o qpie (a nie ludzie) I ja Cię nie hejtuję, ja tylko reaguję wesoło na Twoje zacietrzewienie ukryte w białych rękawiczkach gdy pisałaś o zmanipulowanych i Rydzyku, a w tym temacie o politykach pisu że są skompromitowani No niestety Monia, ale tak to działa że ja widzę jaka jesteś mimo tych tekstyliów na rękach, tak jak Twój facet widzi że boiernoagresywna Jesli Ci nie zalezy to po co zakladasz tematy, w ktorych sie tlumaczysz z emocjonalnego zachowania albo "Co o mnie myslicie?". Albo po co tlumaczylas mi sie na privie, ze wcale nie jestes nietolerancyjna? Wysylasz sprzeczne sygnaly. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1182 Napisano piątek o 20:33 3 minuty temu, Hebee napisał: To coś słabo cytujesz bo cytatu nie widać. Ja go widze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 33 Napisano piątek o 20:34 Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Ja go widze. Nie jesteś lepsza, tutaj krytykujecie ludzi z neta jak inne upoślaki. Nie wiem po co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1182 Napisano piątek o 20:36 1 minutę temu, kiii napisał: Nie jesteś lepsza, tutaj krytykujecie ludzi z neta jak inne upoślaki. Nie wiem po co. To moze sam sobie odpowiedz na to pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano piątek o 20:36 Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Jesli Ci nie zalezy to po co zakladasz tematy, w ktorych sie tlumaczysz z emocjonalnego zachowania albo "Co o mnie myslicie?". Albo po co tlumaczylas mi sie na privie, ze wcale nie jestes nietolerancyjna? Wysylasz sprzeczne sygnaly. O! Widzę że lojalna nie jesteś i privy wywalasz, no no.. A to ja muszę Tobie odpowiadać po co robię to czy siamto?Już pisałam nie jestem złotą rybką i nie spełniam życzeń. Sama se dopowiedz, wysnuj teorię, masz talent do tego, Ala czy prawdziwe to watewa, lewakom nie zależy na prawdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano piątek o 20:38 4 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Ja go widze. To pokaż gdzie zacytowała mnie, a miała to zrobić, tu jej cytat: 10 minut temu, Qwerty88 napisał: Cytuję Nie pamiętasz co pisałaś 23 minuty wcześniej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1182 Napisano piątek o 20:39 Przed chwilą, Hebee napisał: O! Widzę że lojalna nie jesteś i privy wywalasz, no no.. A to ja muszę Tobie odpowiadać po co robię to czy siamto?Już pisałam nie jestem złotą rybką i nie spełniam życzeń. Sama se dopowiedz, wysnuj teorię, masz talent do tego, Ala czy prawdziwe to watewa, lewakom nie zależy na prawdzie Nie wiem, moze jakas dwubiegunowka, albo przyplyw wyrzutow sumienia, niestety nie mam wiedzy aby Cie zdiagnozowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 33 Napisano piątek o 20:39 Przed chwilą, Hebee napisał: To pokaż gdzie zacytowała mnie, a miała to zrobić, tu jej cytat: To jest życie kto kogo zacytował wow klasa poziom forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano piątek o 20:39 4 minuty temu, kiii napisał: Nie jesteś lepsza, tutaj krytykujecie ludzi z neta jak inne upoślaki. Nie wiem po co. Przyznała kiedyś że dla kaprysu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano piątek o 20:40 Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Nie wiem, moze jakas dwubiegunowka, albo przyplyw wyrzutow sumienia, niestety nie mam wiedzy aby Cie zdiagnozowac. No nie gadaj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1182 Napisano piątek o 20:40 2 minuty temu, Hebee napisał: To pokaż gdzie zacytowała mnie, a miała to zrobić, tu jej cytat: Nie moj problem, ze tego nie widzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano piątek o 20:42 Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Nie moj problem, ze tego nie widzisz. Ale już problem dla was zacytować ów mój post? Chyba wiesz jak się podwójnie cytuje, co nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano piątek o 20:44 3 minuty temu, kiii napisał: To jest życie kto kogo zacytował wow klasa poziom forum. Tak jak czepianie się słów z ręką w słowniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano piątek o 20:46 5 minut temu, Żaba Monìka napisał: Nie moj problem, ze tego nie widzisz. No Monia gdzie ten cytat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 353 Napisano piątek o 20:47 13 minut temu, kiii napisał: Nie jesteś lepsza, tutaj krytykujecie ludzi z neta jak inne upoślaki. Nie wiem po co. No właśnie masz rację. Nie ma sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano piątek o 20:49 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: No właśnie masz rację. Nie ma sensu Zacytuj post o którym pisałaś że pytam czy tylko lewactwo jest zaciwtrzewione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 353 Napisano piątek o 20:54 4 minuty temu, Hebee napisał: Zacytuj post o którym pisałaś że pytam czy tylko lewactwo jest zaciwtrzewione. Wszyscy widzą tylko nie ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 33 Napisano piątek o 20:58 (edytowany) 11 minut temu, Qwerty88 napisał: No właśnie masz rację. Nie ma sensu Niemają zajęcia czym starsze się robią zachowują jak dewotki? Filują jak sąsiad przyjdzie kto przejdzie za oknem itd. co sąsiadka zrobiła i kiedy się umyła albo jakiś tam przyszedł. Edytowano piątek o 20:59 przez kiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano piątek o 21:00 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: Wszyscy widzą tylko nie ty Pomogę wam moje drogie 15 minut temu, Żaba Monìka napisał: Nie moj problem, ze tego nie widzisz. Moniu Oto przebieg tej sytuacji 30 minut temu, Qwerty88 napisał: Cytuję Nie pamiętasz co pisałaś 23 minuty wcześniej? 33 minuty temu, Hebee napisał: A teraz zacytuj post w którym o to pytam. 38 minut temu, Qwerty88 napisał: Ale nie o tym mowa. Pytałaś czy tylko lewacy są zacietrzewieni. No więc nie tylko 54 minuty temu, Hebee napisał: Tylko lewactwo jest tak ślepo zacietrzewione, reszta przeciw ma swoje powody. To post który Qwerty uważa za pytanie Gdzie widziecie tam pytanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 353 Napisano piątek o 21:03 4 minuty temu, kiii napisał: Niemają zajęcia czym starsze się robią zachowują jak dewotki? Filują jak sąsiad przyjdzie kto przejdzie za oknem itd. co sąsiadka zrobiła i kiedy się umyła albo jakiś tam przyszedł. To są ważne sprawy życiowe. Trzeba trzymać rękę na pulsie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 33 Napisano piątek o 21:07 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: To są ważne sprawy życiowe. Trzeba trzymać rękę na pulsie Jeszcze widzi na oczy tutaj nikogo nie wiedać. Takie osoby samotne interesują ich nawet randomy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano piątek o 21:09 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: To są ważne sprawy życiowe. Trzeba trzymać rękę na pulsie To ten rzekomy cytat w którym PYTAM o to czy tylko lewacy są zaciwtrzewieni hmm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 353 Napisano piątek o 21:13 2 minuty temu, Hebee napisał: To ten rzekomy cytat w którym PYTAM o to czy tylko lewacy są zaciwtrzewieni hmm? Stwierdzasz. A ja stwierdzam że nie tylko. A ty odpowiadasz na inny temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 324 Napisano piątek o 21:19 22 minuty temu, kiii napisał: Niemają zajęcia czym starsze się robią zachowują jak dewotki? Filują jak sąsiad przyjdzie kto przejdzie za oknem itd. co sąsiadka zrobiła i kiedy się umyła albo jakiś tam przyszedł. 16 minut temu, Qwerty88 napisał: To są ważne sprawy życiowe. Trzeba trzymać rękę na pulsie Piosenka na temat 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano piątek o 21:20 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: Stwierdzasz. A ja stwierdzam że nie tylko. A ty odpowiadasz na inny temat Przestań już kręcić i miej jaja przyznać się do błędu. Omawiamy sytuację gdzie pisałaś że zapytałam czy tylko lewacy są zaciwtrzewieni i podałaś cytat tego mojego postu w którym pominęłaś (celowo czy przypadkiem to juz nie wiem) kropkę, która jak wiemy nie jest znakiem zapytania oznaczającym zdanie pytające A potem koleżanka Monia jeszcze Ci wtórowała że ja nie wiem co pisałam, tylko wy lepiej niż ja A gdy wskazuję wam czarno na białym że nie było to pytanie A STWIERDZENIE że tylko lewacy są tak zacietrzewieni to rżniesz głupa. Litości ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano piątek o 21:23 9 minut temu, Qwerty88 napisał: Stwierdzasz. A ja stwierdzam że nie tylko. A ty odpowiadasz na inny temat A sorry jesli tym postem przyznajesz się do błędu to spoko. Ostatnie zdanie zbiło mnie z tropu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 353 Napisano piątek o 21:24 2 minuty temu, Hebee napisał: Przestań już kręcić i miej jaja przyznać się do błędu. Omawiamy sytuację gdzie pisałaś że zapytałam czy tylko lewacy są zaciwtrzewieni i podałaś cytat tego mojego postu w którym pominęłaś (celowo czy przypadkiem to juz nie wiem) kropkę, która jak wiemy nie jest znakiem zapytania oznaczającym zdanie pytające A potem koleżanka Monia jeszcze Ci wtórowała że ja nie wiem co pisałam, tylko wy lepiej niż ja A gdy wskazuję wam czarno na białym że nie było to pytanie A STWIERDZENIE że tylko lewacy są tak zacietrzewieni to rżniesz głupa. Litości ok? Ale jakie to ma ku.rwa znaczenie? Już wolę z Ogórek gadać niż tobą!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano piątek o 21:29 Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Ale jakie to ma ku.rwa znaczenie? Już wolę z Ogórek gadać niż tobą!! A no takie ma znaczenie że lubię prawdę. A najgorsze co może być to gdy jej nie ma, a jeden drugiemu wturuje żeby sobie ego podnieść. Przeoczyłaś się i myślałaś że pytam, a to było zdanie twierdzące- spoko, zdarza się. Ale mam prawo wskazać błąd, skoro Ty mi próbowałaś cytując, tym bardziej że obie próbujecie zrobić ze mnie cyt: jedyną co nie widzi co jest napisane i tą co cyt: nie pamięta co pisała. A to nie jest prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano piątek o 21:30 I teraz strach pomyśleć że tacy ludzie rządzą obecnie krajem Takich przeinaczeń i dopowiedzeń co do moich postów, to część kafeterian ma na pęczki. Chocby wspomnieć to gdy jedna tu niedawno twierdziła że kobiety nazwałam pissdami gdy Filipowi nocą pisałam że ludzie którzy go hejtują są bohaterzy w necie a pissdy w świecie. Albo gdy pisałam z Libedem, Monia uroiła sobie, że źle życzę. I jak ma mnie jakkolwiek obchodzić wasza opinia o mnie gdy nawet nie umiecie czytać ze zrozumieniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 353 Napisano piątek o 21:32 1 minutę temu, Hebee napisał: A no takie ma znaczenie że lubię prawdę. A najgorsze co może być to gdy jej nie ma, a jeden drugiemu wturuje żeby sobie ego podnieść. Przeoczyłaś się i myślałaś że pytam, a to było zdanie twierdzące- spoko, zdarza się. Ale mam prawo wskazać błąd, skoro Ty mi próbowałaś cytując, tym bardziej że obie próbujecie zrobić ze mnie cyt: jedyną co nie widzi co jest napisane i tą co cyt: nie pamięta co pisała. A to nie jest prawda Ja piszę z tel. To mi przekręca . Nie będę każdego słówka sprawdzać. A ty zamiast merytorycznie gadać to się czepiasz szczegółów. Na serio łatwiej się dogadać z Nibu czy Ogorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach