Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
GabrielaNowicki

W kamiennym krągu singielka po 40

Polecane posty

Gadała coś kiedyś o diagnozach od lekarza? Czy wymyśla sobie zaburzenia na podstawie teścików zrobionych w necie? 

28 minut temu, Wiew napisał:

No całe szczęście, że wrocyłas. Bo myślałam, że Ce może poniosło i przysnęłas w prajmanim w kombinezonie grincza. W ogóle, że Ce staC na dwie kawy, to powiem Ci, SZOKERS. ZAZDROSZCZĘ 🙂 Natomiast chodzenie po sklepach z kurtką, a jeszcze pewnie masz kurtkę dla biednych ludzy ( bo wydajesz na kawki ) faktycznie jest wykańczające. Pisze Cy zatem, że jesteś bardzo silna i bardzo zaradna i nie wiem, jak to zrobyłas. 

Ps. A kupylas coś bardziej na mormon łajf, czirliderkę czy bejzik bicz ? 

😄😄😄😄

Jak teraz zaczęłam analizować moją kurtkę, to nie wiem, czy ona nie wpada w kanon "siti dżangyl". Ale jechałam tramwajem, więc jestem biednym człowiekiem.

A moje zakupy to zdecydowanie mormon łajfs - i bransoletka i perfumy i te spodnie to zdecydowanie glam 😜

1 godzinę temu, Busz3131 napisał:

Ja mysle, ze powinna byc bardziej precyzyjna w swoim opisie:

Hej naprawde mam 176cm wzrostu i 95kg wagi (ciagle rosnie), moje zaiteresowania to moje zaburzenia: PTSD, ADHD, WWO, epizody depresyjne i moj ulubiony astygmatyzm. Partnerowi moge zaoferowac czeste zmiany nastrojow, histerie oraz zabawy szpadlem. 🤣

te okularki to wypisz wymaluj - wpiszce sobe w google "jennifer coolidge tanning goggles"

Przy sobocie oglądałam sobie różne clean with me, gdzieś mi się pojawił to UCKIE porozstaniowe. Szok! Jak od tego czasu się wszystko zmieniło! Była wtedy świeżo po rozstaniu, więc teoretycznie powinno być z nią najgorzej a mimo to jakoś kurde no miała w tym filmie fajna energię (nie wierzę że to piszę)! 

Nie było rzucania k*wami co drugie słowo, jakis taki inny głos zupełnie miała, taki wręcz wesoły momentami, ciepły!

I mimo że przy sprzątaniu upocona, ze związanymi włosami itd to wyglądała 100 razy lepiej niż teraz w full make upie

Co to się podziało to nie mam pojęcia, taki dobry start był wtedy i wszystko poszłooo się...

• Like 1

1 minutę temu, Oli90 napisał:

Przy sobocie oglądałam sobie różne clean with me, gdzieś mi się pojawił to UCKIE porozstaniowe. Szok! Jak od tego czasu się wszystko zmieniło! Była wtedy świeżo po rozstaniu, więc teoretycznie powinno być z nią najgorzej a mimo to jakoś kurde no miała w tym filmie fajna energię (nie wierzę że to piszę)! 

Nie było rzucania k*wami co drugie słowo, jakis taki inny głos zupełnie miała, taki wręcz wesoły momentami, ciepły!

I mimo że przy sprzątaniu upocona, ze związanymi włosami itd to wyglądała 100 razy lepiej niż teraz w full make upie

Co to się podziało to nie mam pojęcia, taki dobry start był wtedy i wszystko poszłooo się...

Bo ona po rozstaniu byla załamana, do tego bała sie ze straci ogladalnosc bez męża czyli dochody ( dużo wicek w komentarzach zachwycało sie nim, pisały że chcą wiecej lewka, sama sie wygadała jak odszedł że bała sie za co będzie zyc). Jednak to oni razem tworzyli kanal, on tyle lat występował, zapewniał wyjazdy, rozrywkę która ona mogła nagrywac. Ona jak ma dołek to jest  milutka, grzeczniutka a jak tylko poczuje się lepiej robi się butna, arogancka. Taki typ. Jak jej źle to jej masz współczuć a jak ty masz problemy to " uj mnie to obchodzi, radz sobie sama , trzeba bylo wczesniej myslec".

• Like 1

18 minut temu, konserwatystka napisał:

Gadała coś kiedyś o diagnozach od lekarza? Czy wymyśla sobie zaburzenia na podstawie teścików zrobionych w necie? 

Ostatnia diagnoza brzmi: JEST Z PANIOM ŹLE.

😆 

27 minut temu, evoiva napisał:

Napisz mi co to jest na tym Twoim avku?

Nasza cesarzowa,po zeskoczeniu z blatu😆

2 godziny temu, Babciacija napisał:

Reklama Siwej na tinderze jak zwykle z błędami. Przecinki i kropki „zlepione”. Jak kiedyś w gałaganie czy w odpowiedziach na komentarze czy esruka. Wam też tak klawiatura zlepia?

Jak nie nacisnę spacji to owszem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ona ten francuski i hiszpański to zna pewnie na takim samym poziomie jak angielski.

Ostatnio na tiktoku był jakiś fragment jej starego bloga gdzie czytała coś po angielsku. Słowo "comfortable" przeczytała oczywiście komfortejbyl" 😂😂😂

Nasz poliglotka, cheerleaderka, hot żona Mormona, Beff i bejzik bicz w jednym. 

• Like 1

1 godzinę temu, evoiva napisał:

Napisz mi co to jest na tym Twoim avku?

Fileta ne poznajesz?🤣

• Haha 1

1 godzinę temu, Syreni śpiew napisał:

😆 

Potwierdzam powyzszom diagnoze.

Z wyrazami szacunku Dr. Carlo Rossi. 🤣

• Like 1
  • Haha 7

4 minuty temu, Busz3131 napisał:

Moje uszanowanie,

Doktor Oteketer z  Oktoberfestu. 
Podpsuje się obydwoma zwisami pod diagnozą.

• Like 1
  • Haha 9

6 minut temu, Busz3131 napisał:

Twoj avek to kwintesencja werci bobo zamkniete w ciele starej raszpli

• Thanks 1
  • Haha 1

11 minut temu, MONIKA napisał:

Twoj avek to kwintesencja werci bobo zamkniete w ciele starej raszpli

I nomen omen naoczny dowod jej totalnego bezguscia i slepego podazania za trendami. 🤣 

16 minut temu, Olejrycynowy napisał:

Moje uszanowanie,

Doktor Oteketer z  Oktoberfestu. 
Podpsuje się obydwoma zwisami pod diagnozą.

Prosze o natychmiastowe zaprzestanie rozpowszechniania poufnych informacji dot. stanu zdrowia mojej klientki. 

Z powazaniem:

Pawelek z adwokatem. 

🤣

• Like 1
  • Haha 10

12 minut temu, Busz3131 napisał:

Prosze o natychmiastowe zaprzestanie rozpowszechniania poufnych informacji dot. stanu zdrowia mojej klientki. 

Z powazaniem:

Pawelek z adwokatem. 

🤣

Mecenas Paweł Adwokat👍

• Haha 4

2 godziny temu, Syreni śpiew napisał:

😆 

Lata psychoterapii, picia zielonej herbaty, wąchania olejków, okadzania szałwią i zamiast poprawy JEST Z PANIĄ ŹLE. 

• Haha 3

Nie mam już reakcji, a żarty dziś wartaloby nagrodzić dwutygodniową kalafiorową w kolorze dark blue. Wasze zdrowie 🥣

• Like 1
  • Haha 1

4 minuty temu, GabrielaNowicki napisał:

Nie mam już reakcji, a żarty dziś wartaloby nagrodzić dwutygodniową kalafiorową w kolorze dark blue. Wasze zdrowie 🥣

Nigdy nie zapomnę tego koloru 😩

• Like 1

6 godzin temu, Anna Milska napisał:

Mieliście ślub Kościelny?

Tak. Ale chłop poszedł w długą do kochanek w liczbie porażającej i powiedział że wolał się zabić nic spędzić ze mną chodź jeden dzień więcej. Złożył pozew o rozwód po miesiącu od tego jak się wszystkiego dowiedziałam. Nie omieszkał dodać że nigdy mnie nie kochał i że jestem najgorszym co go w życiu spotkało. Po 2 latach wszystko odszczekał i łasi się jak kotek. Usatysfakcjonowana jesteś? 

• Sad 2

5 godzin temu, evoiva napisał:

Tak się zastanawiam co może mieć w głowie koleś , który widzi nadchodząca, kulejąca, zdyszana siwa 🤔

Jeszcze w którymś z tych jej wybitnych ałtfitów oraz pomarańczowym makijażu na głęboką patologię. Biedak liczy na gibką i świeżą Bejzik Bicz from Jelołstołn, patrzy i myśli: łodefak, is a NOŁ.

• Thanks 1
  • Haha 3

2 godziny temu, saturninapiacha napisał:

Mecenas Paweł Adwokat👍

To w końcu mecenas czy adwokat? Bo NE CHCE MI SE WIERZYC, że oba 🤣

• Like 1

5 godzin temu, Babciacija napisał:

Reklama Siwej na tinderze jak zwykle z błędami. Przecinki i kropki „zlepione”. Jak kiedyś w gałaganie czy w odpowiedziach na komentarze czy esruka. Wam też tak klawiatura zlepia?

Jak nad niom jem i pijem, i nie czyszczem to tak- klawisze się zlepiajom i literki jak piszę też.

• Like 1

11 godzin temu, Szara mysz napisał:

Jak to siwa na tinderze ukryla fakt że posiada dwie córeczki 😂

i że jest zodiakaro-kamieniarą 😉 i nie zaczyna w 9 roku

48 minut temu, Ta_z_1_ napisał:

To w końcu mecenas czy adwokat? Bo NE CHCE MI SE WIERZYC, że oba 🤣

Do tego doktor z doktoratem i lekarz

Matko jakie głupoty na srajwie gadała, że nie je w ogóle warzyw i owoców bo histamina, że ludzie kiedyś zima nie jedli warzyw i ona to dlatego tak ma i że bardzo schudła na diecie bez warzyw... Potem zaczęła jechać wickach że się nie znają jak zaczęły jej pisać że to nie tak.

Edytowano przez Kingeczka

18 minut temu, Kingeczka napisał:

Matko jakie głupoty na srajwie gadała, że nie je w ogóle warzyw i owoców bo histamina, że ludzie kiedyś zima nie jedli warzyw i ona to dlatego tak ma i że bardzo schudła na diecie bez warzyw... Potem zaczęła jechać wickach że się nie znają jak zaczęły jej pisać że to nie tak.

Nie widziałam całego, ale końcówkę i zajebiście, że ludzie jej pisali co uważają. Bo ona takie farmazony gadała, że głowa mała. Tak się wkur*wiła, że uciekła. Nie wiem co ona myślała, ta nasz alfa i omega, że ludzie są tak tępi, że będą łykać to farmazonienie.

Edytowano przez GabrielaNowicki
  • Thanks 1

7 minut temu, GabrielaNowicki napisał:

Nie widziałam całego, ale końcówkę i zajebiście, że ludzie jej pisali co uważają. Bo ona takie farmazony gadała, że głowa mała. Tak się wkur*wiła, że uciekła. Nie wiem co ona myślała, ta nasz alfa i omega, że ludzie są tak tępi, że będą łykać to farmazonienie.

WiCki powoli przejrzewają na oczy jaka ona jest Guoopia.

Jeszcze gadała, że ludzie kiedyś jedli tylko ziemniaki okraszone smalcem czy skwarkami i że to jest dieta naszych przodków, węgle i tłuszcz oczywiście w kontekście SŁUSZNOŚCi jej sposobu odżywiania. Matko jedyna....

Edytowano przez Kingeczka

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się