Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
MARS

KATIUSZKA I FILIP DLACZEGO IM SIĘ NIE UDAŁO PRZECIEŻ ONI PASOWALI DO SIEBIE IDEALNIE!

Polecane posty

bo ja chcialem wziac slub z Katiuszka, a ona chciala mnie porwac do siebie bez slubu, i sie nie dogadalismy

2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

bo ja chcialem wziac slub z Katiuszka, a ona chciala mnie porwac do siebie bez slubu, i sie nie dogadalismy

A możesz weźmiesz ślub z klaudiuszem co?

nie wezme, bo klaudiusza nie znam, a Katiuszka przyjechala do mnie az z Moskwy i duzo razem pisalismy

poza tym klaudiusz woli sruna

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

nie wezme, bo klaudiusza nie znam, a Katiuszka przyjechala do mnie az z Moskwy i duzo razem pisalismy

poza tym klaudiusz woli sruna

Klaudiusz też chciał do Ciebie przylecieć

poza tym pravik jej nagadal, zeby mnie olala, i ze mam choroby umyslowe, wiec katiuszka woli normalnego faceta, a ja mam schizofrenie to nie mozemy byc razem i wziac slubu xD

AncientWisdom'owi ciagle pisalem o Katiuszce, a on do mnie ze zostanie moja zona, i ciagle mi pisal bierz slub teraz i nie czekaj, wiec wyskoczylem Katiuszce z tekstem o slubie, zebysmy sie ohajtali, to ona spieerdolila ode mnie XDDD

mars nie lubie cie bo wspierasz ukrow wiec klaudiusz bylaby zla poza tym dotykalu ja srunowskie lapy 🤮🤮🤮🤮🤮

nie jestem czubem, a z Katiuszka pisalismy tyle czasu i bylem taki szczesliwy, cos czego nikt inny nie moze mi dac, a ty zazdrosc dalej, ze masz jakiegos glupiego klaudiusza 😎😎😎

ale jak mi pisala o rakach kosci i ze wyniki kiepskie i myslalem ze niedlugo umrze, to na kolanach sie modlilem, zeby nie umierala placzac rzeke i wylewajac morze lez

moja Katiuszka to jest tylko w moich snach, ale przez nia przestalem sie golic na lyso i zaczalem plywac na outdoor, moze inna to doceni, to co robie z mysla o Katiuszce 😎😎😎😎

ale mam polewke jak moj kolega z Polski jedzie po putinie i rosji hahah ja prdl masakra katiuszka jakby to uslyszala to by sie zagotowala XDDD

Ale ciesze sie ze dzieki Katiuszce zaczalem plywac w zimnej wodzie, i teraz jak mnie cos boli, to wskakuje do wody i mam taki stan, ze ciezko to opisac 😄

Uroslem troche, wlosy tez mi urosly, rano ide po odzywke do wlosow z rose n geranium i jade sobie wziac kapiel w lesie XD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować