Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Jestem Jaka Jestem

Dałoby radę odbić faceta kobiecie, która jest ode mnie mniej atrakcyjna? Jak myślicie?

Polecane posty

ja nawet nie wiem, w stycznius obie zrobilem selfie w lustrze w mieszkaniu w Polsce i tu wrzucilem i nagle do mnie Katiuszka zastartowala i zaczela do mnie pisac, i napisalem ze mam forum a ta do mnie napieerdala codziennie i w ogole mi pisze o sobie a potem ze jestem cudowny i w ogole chlopak cud malina, a tutaj nagle jakies nieszczescie i cos jest nie tak, i nagle staje sie prostyytutka ze schizofrenia ktory ma alfonsa, przeciez to straszne, a ona mnie nienawidzi i juz kogos poznala masakra a ja wyje codziennie i nic to nie daje, na marne te lzy, tak jak moje zycie

Edytowano przez KochamElcie<3

mam dosc tych lachonow w ogole wypisuja do mnie a ja potem placze przez nie albo jestem nieszczesliwy, po to pisaly, zebym plakal przez nie, kiedy tak to bylem szczesliwy i nie dolowalem sie zadnymilachonami koorwa

a to w ogole polki pisza albo w polsce mieszkaja a ja w uk mieszkalem i mieszkam, a nie w polsce to na chooy wypisuja, mi smutno w Polsce jest i niewazne czy jest kasa czy nie, bo mnie w Polsce nigdy niczego nie brakowalo a jednak nieszczescie, ze wole byc bezdomny w UK niz mieszkac w Polsce w wielkiej chacie xD

albo jak mam przyjaciol z ktorymi sie znamy wiele lat i mnie uszczesliwiaja prezentami, wiadomo, to tutaj pisza ze to moi sponsorzy ktorzy mnie ruuchaja, alfonsy i ze to ciapaki, masakra jakas to jest, a potem ja zaczynam myslec, ze ze mna cos nie tak, przez to co tutaj ludzie wypisuja i mi leb ryja wszyscy i ze mnie ponizaja tutaj, mnie w realu nikt nie poniza, tylko tutaj jestem kanalia schizofrenik itp

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

albo jak mam przyjaciol z ktorymi sie znamy wiele lat i mnie uszczesliwiaja prezentami, wiadomo, to tutaj pisza ze to moi sponsorzy ktorzy mnie ruuchaja, alfonsy i ze to ciapaki, masakra jakas to jest, a potem ja zaczynam myslec, ze ze mna cos nie tak, przez to co tutaj ludzie wypisuja i mi leb ryja wszyscy i ze mnie ponizaja tutaj, mnie w realu nikt nie poniza, tylko tutaj jestem kanalia schizofrenik itp

I tak będzie dopóki tu będziesz pisał  czyli do końca kafe

na jakies runescape zmarnowalem 4500 godzin zycia zeby wbijac staty 99 to co mi tutaj teraz przegrywac zycie? skoro tyle godzin zycia przegralem grajac w jakas glupia gierke to co mi po srafe jakims, ze tutaj marnuje kolejne lata zycia?

wole pisanie na srafe niz jakies lachony w ogole i nic ci do tego, hejterze

bede sobie pisal to do usranej smieerci, jesli bede mial taka ochote, i nic ci do tego, a ty wyjdz juz i przestan tu wchodzic, skoro taki cwaniak wygryw jestes

ewentualnie moge wyleciec z domu i zostane znowu bezdomny wtedy na pewno tu nie bede pisal, bo laptopa i smartfony wyrzuce do kosza i sobie pojde w podroz 😄

i nie bede mial skad tutaj wejsc, cwaniaczku przemadrzaly

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

wole pisanie na srafe niz jakies lachony w ogole i nic ci do tego, hejterze

bede sobie pisal to do usranej smieerci, jesli bede mial taka ochote, i nic ci do tego, a ty wyjdz juz i przestan tu wchodzic, skoro taki cwaniak wygryw jestes

I po co te nerwy? ja do ciebie normalnie a ty wielkie tu nerwy pokazujesz

ja pieerdole jak mi wieza i glosniki napieerdala kupilem ostatnio 20 plyt cd w charity shopie i wlasnie slucham i niektore kawalki mnie normalnie w taki stan wprawiaja ze ja pieerdole co za dzwieki! :DDDD

kupilem sobie jakas plyte kings of leon i z drugiej plyty jest 3 piosenka jakis lekki ambient i przerobka ja prdl ale kawalek jak mi gra o szok

po prostu tak mi pieknie gra wieza i glosniki a wy tego nie slyszycie, i to jest przykre, jak mi muzyka gra teraz szok

5 godzin temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

zakochanej, nieszczęśliwej nieszczęsnej kobiety z lepszym ciałem

co wisi na klamce od siłowni i wybije szybę bo jeszcze nie wpuszczają, a na głowie ma czerwony osełedec.

Jeśli już wziął ślub to chyba nie z powodu chwilowego widzimisię... to poważna decyzja która być może milion razy sobie przemyślał. Owszem czasem ludzie szybko się rozwodzą... ale nie wiem czy jest sens pakować się w to jako ta trzecia. Na tym etapie jesteś tą drugą sam se wybrał tamta na żonę i cóż może warto to uszanować. : )

27 minut temu, marawstala napisał:

Jeśli już wziął ślub to chyba nie z powodu chwilowego widzimisię... to poważna decyzja która być może milion razy sobie przemyślał. Owszem czasem ludzie szybko się rozwodzą... ale nie wiem czy jest sens pakować się w to jako ta trzecia. Na tym etapie jesteś tą drugą sam se wybrał tamta na żonę i cóż może warto to uszanować. : )

* trzecia w sensie trójkąta: ) 

9 minut temu, marawstala napisał:

* trzecia w sensie trójkąta: ) 

Nie każdy preferuje była trzecia. Za darmo dają wiesz co.

2 minuty temu, kiii napisał:

Nie każdy preferuje była trzecia. Za darmo dają wiesz co.

Autorka wolałaby być na miejscu żony i pyta o poradę : ) 

Oby tylko nie zapędziła się w coś takiego "Obsesyjna miłość jest stanem, w którym uczucie dominuje nad zdrowym rozsądkiem. Osoba dotknięta obsesją często traci kontrolę nad swoimi emocjami, myślami oraz zachowaniem związanymi z ich obiektem. W rezultacie jej życie zaczyna kręcić się wyłącznie wokół tej jednej relacji, a inne sprawy tracą na znaczeniu." 

1 godzinę temu, marawstala napisał:

Autorka wolałaby być na miejscu żony i pyta o poradę : ) 

Na miejscu wyglądało zdradzał?

Ona kochanka jest świadoma bzyka żonę potem ją, czy odwrotnie.

Bzyka dwie na raz i musi wybrać. Pasuje nie wybiera? Jak ma dwie po co?

5 minut temu, kiii napisał:

Na miejscu wyglądało zdradzał?

Ona kochanka jest świadoma bzyka żonę potem ją, czy odwrotnie.

Bzyka dwie na raz i musi wybrać. Pasuje nie wybiera? Jak ma dwie po co?

Ten trójkąt to z przymrużeniem oka... jego żona nie jest w typie autorki. I nie o trójkąt chodziło w tym temacie : )

6 minut temu, marawstala napisał:

Ten trójkąt to z przymrużeniem oka... jego żona nie jest w typie autorki. I nie o trójkąt chodziło w tym temacie : )

Taki trójkąt raz u żony, raz u kochanki.

Jak większość zdrad i rozwodòw.

Większosci mężczyzn pasuje.

Żona za mało daje.

Edytowano przez kiii

2 minuty temu, kiii napisał:

Taki trójkąt raz u żony, raz u kochanki.

Jak większość zdrad i rozwodòw.

Większosci mężczyzn pasuje.

Żona za mało daje.

Nom... ponoć mało mężczyzn decyduje się zostawić żonę. 

1 minutę temu, marawstala napisał:

Nom... ponoć mało mężczyzn decyduje się zostawić żonę. 

Ty byś nie wyczuła węchem innej kobiety?

Kobiety co nie mają węchu?

Tam odrazu myje i ciuchy mu pierze?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się