Bawidamek z Szczywilka 329 Napisano 8 godzin temu mam nadzieję że będziemy mieć syna bo jak córka odziedziczy wzrost to prz3srane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 129 Napisano 8 godzin temu A to malowanie każdego pokoju na inny kolor to taki 2003 vibe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 184 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Caryca cukrowa napisał: Całkiem możliwe. Myślisz, że starzy tubylcy wchodzą między sobą w konflikty? Przyjechał ninja z miasta i wprowadził nowe porządki Jestem dzisiaj rzecznikiem prasowym siura, społecznie. Dałbym Ci serduszko ale mnie się reakcje skończyły. Poza tym każdy policjant marzy tylko o tym, żeby w środku nocy wysłuchiwać zeznań kilku zalanych meneli, których ktoś pobił, ale nie wiedzą kto, jedni mówią, że diabeł, inni że jakiś facet, facet okazuje się w łóżku spał, jest pracownikiem uczelni wiec wątpliwe żeby z pałą ganiał, może się sami za łby wzięli a teraz chcą chłopa naciągnąć… Policjanci też nie dêbile i nie będą się brać za sprawę gdzie nic nie zyskają a tylko się z gamoniami uganiać będą Edytowano 8 godzin temu przez Siurentajski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 46 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Caryca cukrowa napisał: Całkiem możliwe. Myślisz, że starzy tubylcy wchodzą między sobą w konflikty? Przyjechał ninja z miasta i wprowadził nowe porządki Jestem dzisiaj rzecznikiem prasowym siura, społecznie. Z Twoich wypowiedzi nie wynika absolutnie, że jesteś pozytywnie nastawiona do tego co on pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 50 Napisano 8 godzin temu O czym właściwie jest ten temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 329 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: A to malowanie każdego pokoju na inny kolor to taki 2003 vibe ale jak można na żółto tylko ucha van Gogha tam brakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 329 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, BabaZBlokadąPisania napisał: O czym właściwie jest ten temat? o środzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 8 godzin temu 2 godziny temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Niczego sie nie boje, za malo swiatla do mnie wpada zeby miec czarne ściany. Grafit ma bardzo podobny look ale gdy lubisz czarny... Przecież ja ci nie każe malować u siebie na czarno. Mogę powiedzieć że to jest trudny kolor który nie wybacza trzeba mieć wszystko inne ogarnięte idealne bo filing jak w muzeum minimalist. Mi to pasuje bo lubię progres i dobierać przedmioty estetyczne. Za to wydaje mi się że pasowały by zielone rośliny ; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 50 Napisano 8 godzin temu 44 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Ogladam zdjecia z domu Martyniuka, maja tyle kasy, a tak brzydko urzadzili. I wychowali syna na nieudacznika życiowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 46 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Dałbym Ci serduszko ale mnie się reakcje skończyły. Poza tym każdy policjant marży tylko o tym, żeby w środku nocy wysłuchiwać zeznań kilku zalanych meneli, ktorzych ktoś pobił, ale nie wiedzą kto, jedni mówią, że diabeł, inni że jakiś facet, facet okazuje się w łóżku spał, jest pracownikiem uczelni wiec wątpliwe żeby z pałą ganiał, może się sami za łby wzięli a teraz chcą chłopa naciągnąć… Policjanci też nie dêbile i nie będą się brać za sprawę gdzie nic nie zyskają a tylko się z gamoniami uganiać będą Człowieku, Ty to masz poglądy rodem z XIX wieku. Ty nie wiesz, że wszystkie służby wiedzą jak to jest z tymi ynteligentamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 329 Napisano 8 godzin temu środa dzień loda kupiłem dziś 1 małą pomarańczę w Żabce i zgadnijcie ile zapłaciłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 46 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, BabaZBlokadąPisania napisał: O czym właściwie jest ten temat? O wygładzaniu ścian. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 46 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: środa dzień loda kupiłem dziś 1 małą pomarańczę w Żabce i zgadnijcie ile zapłaciłem 5,50 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 50 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: o środzie Jak środa to dzień loda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: środa dzień loda kupiłem dziś 1 małą pomarańczę w Żabce i zgadnijcie ile zapłaciłem Ja po zakupie w zabce zapalek za 80gr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 46 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, BabaZBlokadąPisania napisał: I wychowali syna na nieudacznika życiowego Ale przynajmniej mają kasę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 129 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: o środzie Wielkopolskiej? 3 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: ale jak można na żółto tylko ucha van Gogha tam brakuje a kto ma żółto? ja miałam w domu rodzinnym w pokoju niebieski jak tapeta Windows xp bo to był właśnie 2000 ktorys Edytowano 8 godzin temu przez aaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 184 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, miramar napisał: Człowieku, Ty to masz poglądy rodem z XIX wieku. Ty nie wiesz, że wszystkie służby wiedzą jak to jest z tymi ynteligentamy. Ale ja nie mam poglądów z XIX wieku. Policja przyjęła zgłoszenie - przyjęła, przesłuchała podejrzanego - przesłuchała, znalazła dowody winy - nie znalazła. Ktoś napisał raport że sprawcy nie udało się ustalić i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 17 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: ona ma powyżej 180 cm xD jak koszykarka Znaczy się tera jest chuda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 129 Napisano 8 godzin temu 49 minut temu, Żaba Monìka napisał: Ogladam zdjecia z domu Martyniuka, maja tyle kasy, a tak brzydko urzadzili. Oj kasa w ogóle nie idzie w parze z gustem ani jakims wyczuciem. Widziałam mieszkania w apartamentowcu po 20 k za metr (to x lat temu) urządzone jak u babci Stasi. Pomijając ten wybor to po prostu nie pasowało do stylu budynku, który był nowoczesny modernistyczny i industrialny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: środa dzień loda kupiłem dziś 1 małą pomarańczę w Żabce i zgadnijcie ile zapłaciłem Wiesz co w 2000r kupiłem 3 duże pomarańcze w hipermarket i poszło 20zl To jest duże ciężkie i zawsze do tanich nie należało na sztuki Kupuj kilka kg w siatce takiej na promce hipermarket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 129 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: środa dzień loda kupiłem dziś 1 małą pomarańczę w Żabce i zgadnijcie ile zapłaciłem 15 zł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 46 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Ale ja nie mam poglądów z XIX wieku. Policja przyjęła zgłoszenie - przyjęła, przesłuchała podejrzanego - przesłuchała, znalazła dowody winy - nie znalazła. Ktoś napisał raport że sprawcy nie udało się ustalić i tyle. Dawno obiłeś tych gości? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 129 Napisano 8 godzin temu 35 minut temu, Gajja napisał: A po ciąży zostają większe cycki czy wracają do normalnych rozmiarów? Mnie sie wydaje ze nawet czasem maleją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 17 Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, aaaaaaaaa napisał: A to malowanie każdego pokoju na inny kolor to taki 2003 vibe Malowanie wszystkich równo to nudziarstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 184 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Dawno obiłeś tych gości? Ponad 8 lat będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Jak środa to dzień loda Jak bym miał loda raz w tygodniu to bym ten związek zakończył Ja się chyba nie nadaje do relacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 17 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, miramar napisał: Z Twoich wypowiedzi nie wynika absolutnie, że jesteś pozytywnie nastawiona do tego co on pisze. Jestem za a nawet przeciw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 129 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Caryca cukrowa napisał: Malowanie wszystkich równo to nudziarstwo. Ja planuje mieć całe białe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 17 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, BabaZBlokadąPisania napisał: O czym właściwie jest ten temat? O kolorach życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach