Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Dużo pochwy w pochwie 17.2

I pomalowane 11m2 sufitu 6x w sumie

Polecane posty

Przed chwilą, marawstala napisał:

Zwykle od podłogi się zaczyna, a później ściany... sufit masz już pomalowany to teraz tylko wykładzina. 

Muszę od sufitu bo ubrudze pedzel walek podłoga i będzie wysoko brzydko 

2 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał:

Muszę od sufitu bo ubrudze pedzel walek podłoga i będzie wysoko brzydko 

Bo tak się maluje, że zaczynasz od sufitu... ale pisałeś też o podłodze jakby doszła wymiana lub malowanie to remont troche inaczej by wyglądał.Tutaj jest ok. bo dasz wykładzinę na końcu.

Edytowano przez marawstala

Zakładasz worek na śmieci na kuwetę przed wylaniem do niej farby?

To jest świetny patent bo worek wywalasz do kosza a kuweta czysta... w trakcie malowania pomiędzy warstwami można takim workiem owinąć pędzel i farba nie zaschnie na nim.

2 godziny temu, marawstala napisał:

Bo tak się maluje, że zaczynasz od sufitu... ale pisałeś też o podłodze jakby doszła wymiana lub malowanie to remont troche inaczej by wyglądał.Tutaj jest ok. bo dasz wykładzinę na końcu.

Już odciolem połowę jeszcze na dole i okolice grzejnika i okna 

• Haha 1

3 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał:

Nie bo kuwety po 5zl na allegro jedną już nawet nie umylem będzie do wywalenia 

Ty nawet 5 zł nie masz 

Edytowano przez Malchik Gay

Katiuszka i srakfetka tez by nie mialy 5zl gdyby tak nie dawaly doopy komu popadnie xD one sa rasowymi prostyytutkami xD

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

Katiuszka i srakfetka tez by nie mialy 5zl gdyby tak nie dawaly doopy komu popadnie xD one sa rasowymi prostyytutkami xD

One by mogły kupić ciebie razem ze sponsorem i z waszą meliną jakby chciały bo są z bogatych rodzin 

2 godziny temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał:

Straciłem zdrowie dziewczynę depozyt i matke nie da się mieć silniejszej psyche 

Niestety nie masz silnej psychiki, jesteś mitomanem kompletnym, do tego masz urojenia albo po prostu jesteś głupi (ale To taka głupota zahaczająca o uposledzenie umysłowe na które sie ma papier) - przykład : twierdzenie ze To ze jakaś baba poczęstowała cie ptasim mleczkiem to jakis podtekst 

to by sie kleiło z tym jak kiedys opowiadałeś  o tym ze w dzieciństwie diagnozował cie jakis psycholog. Nikogo nie diagnozował (a już zwłaszcza w tammtych czasach) psycholog bez potrzeby. Ja mysle, ze ty po prostu jesteś niepełnosprawny intelektualnie w stopniu lekkim bądź znacznym 

• Like 1

ty pravik patrzysz jak je posuwaja klienci i walisz koonia do tego

Gadasz z nimi przez telefon i sluchasz jak jecza, gdy wlasnie penetruje nimfette i katiuszke.17.2cm lezaka.xD

11 minut temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał:

Nie bo kuwety po 5zl na allegro jedną już nawet nie umylem będzie do wywalenia 

Jak uważasz. Tak ponoć malują profesjonaliści i faktycznie niby niewielka zmiana ale genialna. : )

A Srynik to geysza rzeczna, to romantisz bardzo a moon będzie oświetlal jego ciało i świeżo ogolony tors a woda będzie pieścić swym nurtem jego pasztetowa huh

1 minutę temu, buongiorno napisał:

A Srynik to geysza rzeczna, to romantisz bardzo a moon będzie oświetlal jego ciało i świeżo ogolony tors a woda będzie pieścić swym nurtem jego pasztetowa huh

A twoja dziewczyna nie może pogodzić się z upływającym czasem i coraz więcej filtrów stosuje https://iili.io/2Xm3p2a.jpg xd

1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał:

Niestety nie masz silnej psychiki, jesteś mitomanem kompletnym, do tego masz urojenia albo po prostu jesteś głupi (ale To taka głupota zahaczająca o uposledzenie umysłowe na które sie ma papier) - przykład : twierdzenie ze To ze jakaś baba poczęstowała cie ptasim mleczkiem to jakis podtekst 

to by sie kleiło z tym jak kiedys opowiadałeś  o tym ze w dzieciństwie diagnozował cie jakis psycholog. Nikogo nie diagnozował (a już zwłaszcza w tammtych czasach) psycholog bez potrzeby. Ja mysle, ze ty po prostu jesteś niepełnosprawny intelektualnie w stopniu lekkim bądź znacznym 

Chciano mnie dać do 3 klasy podstawówki od razu wypowiedzi elokwencji umiejętności liczenia mnożenia procentów iq180 wyszło, później testy na dysleksja bo miałem same 5 a z dyktando 1 czy 2 nawet jak nauczyłem się na pamięć. 

Moja potencjalna dziewczyna nie wygląda wulgarnie tylko ma niewinno urodę bo agresywne soki chyba nie trawią swojego przeciwieństwa 

Ja gdy mialem 6 lat to dostalem od dziadka paleczki do perkusji nakuurwialem na dywan nimi do rytmow Sepultury czy Slipknot bo chrzestny mial wieze technics i plyty CD i duzo metalu xD a potem dostalem zestaw jak mialem 9 lat haha, pamietam to do tej pory jak wbijam na chate a tam zestaw perkusyjny, to byla niespodzianka... xD

8 minut temu, aaaaaaaaa napisał:

twierdzenie ze To ze jakaś baba poczęstowała cie ptasim mleczkiem to jakis podtekst 

No byłem u samotnej matki na kawie... Później pokazywała mi bieliznę w sypialni... 

• Haha 1

3 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał:

Chciano mnie dać do 3 klasy podstawówki od razu wypowiedzi elokwencji umiejętności liczenia mnożenia procentów iq180 wyszło, później testy na dysleksja bo miałem same 5 a z dyktando 1 czy 2 nawet jak nauczyłem się na pamięć. 

czyli byłeś przypadkiem do badania dla naukowców, bo za orotografię i alegebrę odpowiadają te same rejony mózgu które w dodatku u schizofreników bardzo czesto szwankują i rzeczywiście odpowiadają za to co jest postrzegane w szerokim ujęciu w społeczeństwie jako inteligencja (kora przedczołowa). 

• Like 1

6 minut temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał:

Badali ci iloraz inteligencji, bo szkoła specjalna. 

Przed chwilą, zazdrość kotleta napisał:

mogła być specjalna, bo jak sobie przypomnisz to ci co się uczyli dobrze to uczyli się dobrze ze wszystkiego, a ci co źle to źle ze wszystkiego. więc odleżyna jakz wykle wymyśla farmazony o swojej przeszłości których nigdy nie było, mitomania się załączyła. 

• Like 2

3 minuty temu, zazdrość kotleta napisał:

Bo staralem się o przydzial poza rejonem gdyż tam miałem już kolegów poszedłem do dyrektorki ona mi zrobiła serie pytan i była w szoku i chciała od razu 3 klase dać badania i powrót ja decydowałem, wybrałem kolegów debíli i normalny tok nauki 

Edytowano przez Dużo pochwy w pochwie 17.2
  • Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się