Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Kingeczka

Za mały dresik głęboko w rowku na paczkomatowej.

Polecane posty

1 minutę temu, Anna Milska napisał:

Pieniądze nie wzięły się z kosmosu, tylko zostały zajumane Polakom przez twoich ubeckich kolegów.

kolejny slogan 😄

czyli myslsiz ze cudownie pis odzyskal pinieadze od złodziei i daje na bombelki 😄 ?

a deficyt to skad sie bierze

wiesz ze odzyskana kasa z mafi vatowskich to przez 5 lat 200 milionow a koszt 500 plus to 50 miliardow rocznie ?

to wszystko z dlugu i lupienia tych ktorzy pracuja twoje dzieci beda oddawac kase z 500 plusów z odsetkami w podatkach o ile beda pracowac.

dobra nie bede prostym ludziom tlumaczyl ze nie ma zadnych cudownych pieniedzy ktore jarek znalazl 😄

3 minuty temu, Sylka856 napisał:

Mi się też nie chce tłumaczyć oczywistości, bo nieraz się przekonałam, że z lewaka mi nie idzie się dogadać.  

Co do ostatniego to też jest to problem, że coraz mniej się rodzi dzieci i najlepej, gdyby każdy miał 5tkę właśnie, i państwo wspierało w tej kwestii, no ale jak wolicie na starość się obudzix w kraju, gdzie jesteście w mniejszości to ok. 

dlaczego dla pisiora kazdy kto ma inne zdanie to lewak ?

przeciez pis to partia socjalistyczna a nawet komunistyczna chce zrownac wszystkich jak w komunizmie zeby kazdy zarabial tyle samo to bedzie szczesliwy a wiecej tylko ten kto sluzy partii na panstwowym wikcie. lewica jesli chodzi o gospodarke prawica to jest tylko z nazwy.

a dlaczego problem ? ma sie wiecej rodzic zeby patologi bylo wiecej i nierobo ? dlaczego dzieci mopsiarzy mialyby pracowac pozniej skoro od dzieca widza ze rodzice nie pracuja a zyja ? na swiecie ludzi jest za duzo a nie za malo.

18 minut temu, libedowsky napisał:

jak nie stac go na ananasa

Nie, z przygłupami nie rozmawiam. Ty nie kumasz przenośni, hiperboli, metafor. Idziesz do ignora.

Dziewczyny to jest temat o jutuberce a nie o polityce, nie o religi. Nie macie do takich rozmów innych wątków? 

Edytowano przez PandaCzerowna
  • Thanks 3

8 minut temu, libedowsky napisał:

kolejny slogan 😄

czyli myslsiz ze cudownie pis odzyskal pinieadze od złodziei i daje na bombelki 😄 ?

a deficyt to skad sie bierze

wiesz ze odzyskana kasa z mafi vatowskich to przez 5 lat 200 milionow a koszt 500 plus to 50 miliardow rocznie ?

to wszystko z dlugu i lupienia tych ktorzy pracuja twoje dzieci beda oddawac kase z 500 plusów z odsetkami w podatkach o ile beda pracowac.

dobra nie bede prostym ludziom tlumaczyl ze nie ma zadnych cudownych pieniedzy ktore jarek znalazl 😄

PiS "kradł" i piniondze były. Ryży "nie kradnie" i piniendzy ni ma. Cuda, cuda ogłaszają.

Libedowsky, weź no, bez wchodzenia w szczegóły, napsisz, czy Twoi rodzice lub dziadkowie podpisywali lojalki. Chcę wiedzieć z kim rozmawiam. Moi do czwartego pokolenia sprzeciw wobec okupanta przypłacali zdrowiem i karierą.

Ale tu próbujecie podzielić politycznie, w kupie mam wasza politykę religie i światopogląd....tak samo jak i konsumpcję... 2025 to będzie rok Low Buy dla mnie 😊😊😊

Edytowano przez Kingeczka

18 minut temu, PandaCzerowna napisał:

Dziewczyny to jest temat o jutuberce a nie o polityce, nie o religi. Nie macie do takich rozmów innych wątków? 

Politycy szukają kolejnych podziałów aby zagwarantować przepływ pieniądza do partii politycznych, ja już się nie wypowiadam na tematy polityczne. Mamy prawie 2025 każdy powinien sobie moc poradzić, a nie źle to czy tamto.

Jak przestaniemy się interesow x polityka i kupować badixew  to szczury szybciej  z dech ną 😊

2 godziny temu, Czarnula40 napisał:

Ubera bierze też dlatego, że boi się spotkać kogoś znajomego na mieście...

Lew na dziesiątki przyjaciół i znajomych i tamci też, czyli praktycznie tysiące ludzi wie smaczki o niej z pierwszej ręki 😂😂😂

41 minut temu, Anna Milska napisał:

PiS "kradł" i piniondze były. Ryży "nie kradnie" i piniendzy ni ma. Cuda, cuda ogłaszają.

teraz nadal sie zadluzaja przeciez nadal masz te plusy czy pracuje czy nie pracuje to mu wyplacaja jak ma bombelki

a nie kradl ? nie szukaja juz kilku listem gonczym 😄 ? za niewinnosc ich przesladuja ? chlop sie dal nagrac jak kradnie i ustala zeznania a ty jeszcze watpisz 😄

38 minut temu, Anna Milska napisał:

Libedowsky, weź no, bez wchodzenia w szczegóły, napsisz, czy Twoi rodzice lub dziadkowie podpisywali lojalki. Chcę wiedzieć z kim rozmawiam. Moi do czwartego pokolenia sprzeciw wobec okupanta przypłacali zdrowiem i karierą.

a moze napisz najpierw o swoich przodkach 😄 bo zwykle pisiory to sami piotrowiczow maja w swoich rodzinach a innych roizliczaja 😄

nie nikt z moich rodziców ani dziadkow nie byl w partii 😄 zadnej 😄

39 minut temu, Anna Milska napisał:

Miałaś ojca w MO? Dziadka TW? Pisz śmiało. Bez personaliów.

jakbym mial ojcia w mo a dziadka tw to teraz by byli w pisie 😄

54 minuty temu, libedowsky napisał:

dlaczego dla pisiora kazdy kto ma inne zdanie to lewak ?

przeciez pis to partia socjalistyczna a nawet komunistyczna chce zrownac wszystkich jak w komunizmie zeby kazdy zarabial tyle samo to bedzie szczesliwy a wiecej tylko ten kto sluzy partii na panstwowym wikcie. lewica jesli chodzi o gospodarke prawica to jest tylko z nazwy.

a dlaczego problem ? ma sie wiecej rodzic zeby patologi bylo wiecej i nierobo ? dlaczego dzieci mopsiarzy mialyby pracowac pozniej skoro od dzieca widza ze rodzice nie pracuja a zyja ? na swiecie ludzi jest za duzo a nie za malo.

A dlaczego uważasz, że jestem pisiorem? 😂

Wolisz być w mniejszości, gdzie większość to będą ukry i inni z krajów 3 świata (też nieroby) a ilu twoich znajomych to te nieroby? Bo ja znam garstkę a tak to wszyscy pracują, żony też każda ma robotę jakaś 🤷‍♀️

8 minut temu, libedowsky napisał:

teraz nadal sie zadluzaja przeciez nadal masz te plusy czy pracuje czy nie pracuje to mu wyplacaja jak ma bombelki

a nie kradl ? nie szukaja juz kilku listem gonczym 😄 ? za niewinnosc ich przesladuja ? chlop sie dal nagrac jak kradnie i ustala zeznania a ty jeszcze watpisz 😄

A ty to skąd wiesz, w tvnie mówili? Proponuję wllaczyc tryb logicznego myślenia 

Tobie się żyje lepiej za obecnych rządów? Co oni dobrego zrobili w ten rok? 

Edytowano przez Sylka856

3 minuty temu, Sylka856 napisał:

Co oni dobrego zrobili w ten rok? 

Jednym słowem: guwno.

1 godzinę temu, libedowsky napisał:

umiem umiem i dobrze wiem ze takie bzdury pisze patola pisowska mnozaca sie dla plusów, zaden normalny rodzic z naciskiem na normalny nie plodzi dzieci jak nie stac go na ananasa dla nich to raz, a dwa cena ananasa po tych wspanialych pisowskich rzadach z inflacja na poziomie skumulowanym pewnie z 80% że te plusy nie niweluja wzrostu cen.

w odniesieniu do dochodow benefity na dzieciorobów mamy najwyzsze w europie i to patologia ze nie placi sie za prace tylko rozmnazanie. niech dzadza ludziom te plusy jako odliczenie od podatku to beda dostawali ci ktorzy pracuja a nie pagologia.

co za brednie przeciez pis rzadzil w latach 90-tych i nazywal sie aws 😄 w sklad ktorego wchodzilo pc. pis to zbieranina niedobitków z awsu.

bieda sie bierze z braku pracy ty chcesz zeby ludziom placono za posiadanie dzieci a nie za prace. poza tym te pieniedze sa z dlugów wiec kiedys trzeba bedzie je oddac teraz wydajesz na ananasy a dzieci beda oddawac w podatkach tylko pewnie nie twoje bo twoje jak i ty nie beda pracowac.

To jest religijna wariatka, która jest już na 10 nicku i pisze w każdym temacie jakieś brednie, które nikogo nie interesują. Ma bodajrze 4 dzieci, mieszka na wsi, a jej mąż to typowy robol jeżdżący na ciężarówce. Ona siedzi tu dosłownie całymi dniami i śmie krytykować pracujące w Polsce kobiety z Ukrainy. To jest kpina.

• Thanks 1

Dnia 17.12.2024 o 11:11, Zazuzi napisał:

To był przeblysk samoświadomości, szkoda że.nigdy za tym nie podąża...

Wkurzona jest bardzo na tą fryzjerkę. Pewnie nie chciała jej już blondu zrobić żeby całkiem włosów nie spalic. Może nawet wyrwała jej się jakaś opinia że włosy powykruszane i zniszczone. A przecież jak wiemy Siwa ma tyle bejbiherów...

1 minutę temu, Ta_z_1_ napisał:

Co się tutaj dzieje 😅

Guwno.

Zleciały się motylki z warsztatów terapii zajęciowej i się mądrują o słońcu Peru.

Ja jednak pozostanę przy temacie słońca vel słońcia z Łodzi 😅 coś długo brak odzewu. Ani vloga ani lajwa 🤣 jak żyć...

1 minutę temu, Ta_z_1_ napisał:

Ja jednak pozostanę przy temacie słońca vel słońcia z Łodzi 😅 coś długo brak odzewu. Ani vloga ani lajwa 🤣 jak żyć...

Jak to u tankującego. Raz ciąg, raz odpoczynek.

7 minut temu, Ta_z_1_ napisał:

Wkurzona jest bardzo na tą fryzjerkę. Pewnie nie chciała jej już blondu zrobić żeby całkiem włosów nie spalic. Może nawet wyrwała jej się jakaś opinia że włosy powykruszane i zniszczone. A przecież jak wiemy Siwa ma tyle bejbiherów...

Siwa się starzeje. Zmarszczki już prasuje botoksem, ostatecznie podciągnie skórę chirurgicznie. Niestety jej włosy z wiekiem już straciły na bujności i elastyczności. Marne, suche, coraz słabsze. 

22 minuty temu, Sylka856 napisał:

A dlaczego uważasz, że jestem pisiorem? 😂

Wolisz być w mniejszości, gdzie większość to będą ukry i inni z krajów 3 świata (też nieroby) a ilu twoich znajomych to te nieroby? Bo ja znam garstkę a tak to wszyscy pracują, żony też każda ma robotę jakaś 🤷‍♀️

bo tylko pisior cytuje ich id.iotyczne slogany. czlowiek myslacy by nie napisal ze bylo na plusy bo nie kradli 😄 kazdy czlowiek wie ze to z dlugu

21 minut temu, Sylka856 napisał:

Tobie się żyje lepiej za obecnych rządów? Co oni dobrego zrobili w ten rok? 

niewiele ale szumnie zapowiadana od 10 lat cela plus ruszyla i paru złodziei się ukrywa 😄 paru siedzi w areszcie.kilku andrzej prawem łaski uratował a szkoda ale jednak sie dzieje. czekam na kolejnych za kratami dla mnie to duzy plus ze ich wsadzaja mam nadzieje ze obajtek bedzie nastepny chlop spowodowal strate kilkunastu miliardów plus to co nakradł.

31 minut temu, Ta_z_1_ napisał:

Całkiem możliwe że to fryzjerka zasugerowała cięcie i zmianę koloru. Nie znam się na włosach ale czy skoro były zniszczone to nie lepiej było w ogóle niczym nie farbować, ani na jasno ani na ciemno, ściąć tylko i odżywić i dać im żyć własnym życiem? Ciemna farba to przecież też farba, nie lepiej by było zrezygnować z farbowania?

16 minut temu, libedowsky napisał:

obajtek bedzie nastepny chlop spowodowal strate kilkunastu miliardów plus to co nakradł.

Za czasów ośmiu lat rządów Platformy Obywatelskiej Orlen zarobił 2,9 mld zł, a za cztery lata rządów PiS-u - 23 mld zł.

38 minut temu, Ta_z_1_ napisał:

Pawełki wciąga 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się