Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ZłyKróliczek

W którym momencie...

Polecane posty

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

Jprdl ale dno. Przewrotka pisała o Abu Dhabi to na pewno pisałam o Egipcie. Jesteś równie żenująca jak twój niedorozwinięty daddy

O tyle mam bekę, że wiem, jak byś reagowała na "daddiego", tania kuguarzyco, która kompleksy leczyła byczkami z siłowni w wieku swoich synów, ale własnym facetem nie umie się podniecić😉

Uważaj, tracisz kontrolę z emocji 😉 Pamiętaj, czego cie uczyli kołcze z jutuba 😴

Znalazłaś już temat (tylko pamiętaj, ten pierwszy)? 

Kończę pyskówkę z tobą. Pamietaj, że jak wchodzisz gdzieś i rzucasz kupą 😉 (ja cie w ogóle nie zaczepiam pierwsza, mam zlew na ciebie), to ryzykujesz, że dostaniesz odpowiedź, więc nie bądź teraz ciężko obrażona i następnym razem przemyśl 😉

15 minut temu, ZłyKróliczek napisał:

Zostawiam nieprostym szukanie najtaniej, zrozum to betonie, że mnie to zwyczajnie nie interesuje, bo zabiera czas. Tak samo nie szukam taniego masła. I nie udawaj tu wielce obrońcy qwertusi tylko dlatego, że teraz łazi za mną, a nie za twoją narzeczoną, bo bekę rzniesz równo z jej "wyższej sfery" 😄 Ja w Egipcie byłam, jak byłam dziewczęciem niemal jeszcze i nie pamiętam już dokładnie co i jak, byłam jeszcze z innym facetem 😄

ty nadal nie rozumiesz ale poddaje sie. to nie maslo ze masz te sama wycieczke w roznych cenach u roznych operatorow

jesli sadzisz ze bogole nie patrza na ceny to sie mylisz to pokazujesz ze sie kreujesz na kogos kim nie jestes.

ja nikogo nie bronie poza zdrowym rozsadkiem nie rozumiesz prostych mechanizmow to ci tlumacze ze w przypadku wyjazdow decyduje termin polski tez to dotyczy a nie to ze jak za 2k to z robakami a za 4k to bez robakow. myslisz jak lezak tylko on swoja niewiedze na przykladzie telewizora obnaza

taka sama beke mam z was obu juz 3 raz to pisze obje jestescie identyczne kreujecie sie na kogos kim chcialbyscie byc.

no tak bylas z innym facetem to nic nie pamietasz no jak lezak albo widmok jeden byl w gb i nic nie pamieta a drugi w kanadzie 😄 wiesz co wasza trojke laczy ? mitomania. wymyslasz rozne bzdury a pozniej zeby wybrnac piszesz jeszcze wieksze bzdury.

1 minutę temu, libedowsky napisał:

no tak bylas z innym facetem to nic nie pamietasz no jak lezak albo widmok jeden byl w gb i nic nie pamieta a drugi w kanadzie 😄 wiesz co wasza trojke laczy ? mitomania. wymyslasz rozne bzdury a pozniej zeby wybrnac piszesz jeszcze wieksze bzdury.

No ale dokładnie tak było, byłam z innym facetem i nie bardzo to załatwiałam:)

Typie, ten temat w nikogo z was nie godził, rzuciłeś się jak wsza na grzebieniu i skaczesz. Nic ci nie poradzę, że zwykłe rzeczy to dla ciebie mitomania, może lepiej się staraj. 

Cholera, przecież ja tu nikogo nawet nie lubię (poza Pieprz i Pokraką), nara 😄

17 minut temu, ZłyKróliczek napisał:

I sedno nie w tym, czy jest sens na coś wydać 2 tysiące, czy więcej. Sedno jest w tym, że dla zamożnej osoby to nie jest kwota. Więc jeśli ktoś lansuje się na bogaczkę, a taka kwota stanowi dla niego przedmiot w ogóle rozważania, to serio lepiej by na etacie wyszedł niż bawił w byznesy 🙂

A o kompleksach qwerci świadczy jej obecne kłamstwo, które wciska, że pisała o Dubaju, pisała o Egipcie, ale po namyśle stwierdziła widocznie, że Dubaj bedzie chyba bardziej snobistycznie 😄

to przelej lezaczkowi 2k skoro to bez znaczenia czy wydasz czy nie wydasz on sie ucieszy na swieta. tacy mylionerzy jak ty to jak splunac 😄

nie wiem co za roznica jeden i drugi kraj to pustynia moim zdaniem emiraty gorsze od egiptu na wakacje.

Przed chwilą, libedowsky napisał:

nie wiem co za roznica jeden i drugi kraj to pustynia moim zdaniem emiraty gorsze od egiptu na wakacje.

No racja, ale qwertusia tego nie wiedziała 😄

Spadam. 

twoj chlop pracuje na siebie, ciebie, byla zone, byle dziecko, kolejne w drodze to jak jeszcze bedzie na lezaczka to przeciez nie robi mu roznicy 😄 dla bogatego jedna osoba wiecej nie ma znaczenia 😄

2 minuty temu, libedowsky napisał:

to przelej lezaczkowi 2k skoro to bez znaczenia czy wydasz czy nie wydasz on sie ucieszy na swieta. tacy mylionerzy jak ty to jak splunac

Wolę zwierzętom, już porobiłam przelewy i zrobiłam świąteczne paczki dla schronisk 🙂 Polecam. 

Edytowano przez ZłyKróliczek

2 minuty temu, ZłyKróliczek napisał:

Typie, ten temat w nikogo z was nie godził, rzuciłeś się jak wsza na grzebieniu i skaczesz. Nic ci nie poradzę, że zwykłe rzeczy to dla ciebie mitomania, może lepiej się staraj. 

I Rona.

Tam myślę.

22 minuty temu, ZłyKróliczek napisał:

Już wtedy Ci pisałam betonie, że jak już, to jednak padnie na klasyczny brylant 🙂

mozliwe ze pisalas ale ja pamietam glownie zabawne rzeczy a zabawny byl pierscien czarnoksieznika 😄

pamietam ze pisalas ze mnie nie stac i dlatego sie smieje 😄 bo przeciez nie moze mi sie nie podobac jak drogie 😄

22 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Zaraz ci poszukam tego wpisu

jak im kiedys padna serwery to zglosza sie do ciebie po kopie zapasowa 😄

Edytowano przez libedowsky

1 minutę temu, libedowsky napisał:

twoj chlop pracuje na siebie, ciebie, byla zone, byle dziecko, kolejne w drodze to jak jeszcze bedzie na lezaczka to przeciez nie robi mu roznicy 😄 dla bogatego jedna osoba wiecej nie ma znaczenia 😄

Mój facet nie pracuje na byłą żonę, widmoku dwa. Oraz nie ma czegoś takiego jak "byłe dziecko", zje...y hejterze.

3 minuty temu, libedowsky napisał:

i gorąco jak nie wiem co.

Przed chwilą, miramar napisał:

I Rona.

Tam myślę.

No jego kocham. Bardzo. Ale lubię też, to również ważne. Ale jakoś go nie wliczam do kafe 😉

mozliwe ze pisalas ale ja pamietam glownie zabawne rzeczy a zabawny byl pierscien czarnoksieznika 😄

pamietam ze pisalas ze mnie nie stac i dlatego sie smieje 😄

jak im kiedys padna serwery to zglosza sie do ciebie po kopie zapasowa 😄

Nie mam tego akurat bo żur warzylam. Ale przewrotka się ze mną wykłócala że do Dubaju nie da się za 10k w grudniu polecieć bo ma rodzinę w Abu Dhabi. Za późno zaobserwowałam. Gdzie Rzym gdzie Krym ale skoro była raz w życiu w Egipcie to powinna przynajmniej lotniska rozrozniac

5 minut temu, ZłyKróliczek napisał:

ale co mialo we mnie godzic ? ja sie smieje z zabawnych rzeczy i tyle. masz smieszne tlumaczenia zawsze to sie smieje i tyle. jedyna osoba ktora skacze i wyzywa jestes ty, a sorry jeszcze qwerty ale juz pisalem ze jestescie jak siostry blizniaczki.

narzekalas ze nic sie nie dzieje na forum to rozkrecam dyskusje 😄

to jak zrobisz prezent lezaczkowi 😄 ?

Przed chwilą, ZłyKróliczek napisał:

No jego kocham. Bardzo. Ale lubię też, to również ważne. Ale jakoś go nie wliczam do kafe 😉

Do drużyny należał albo dalej należy choć ostatnio go nie widuję.

2 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

nie macie nic lepszego niż kłócić się w środę przed świętami xD

Ciii, to ciekawe.

11 minut temu, ZłyKróliczek napisał:

Mój facet nie pracuje na byłą żonę, widmoku dwa. Oraz nie ma czegoś takiego jak "byłe dziecko", zje...y hejterze.

to tym bardziej stac go na 2k ktore dla boghatego nic nie znaczy zeby dac lezaczkowi na swieta

10 minut temu, Qwerty88 napisał:

Nie mam tego akurat bo żur warzylam. Ale przewrotka się ze mną wykłócala że do Dubaju nie da się za 10k w grudniu polecieć bo ma rodzinę w Abu Dhabi. Za późno zaobserwowałam. Gdzie Rzym gdzie Krym ale skoro była raz w życiu w Egipcie to powinna przynajmniej lotniska rozrozniac

do abu dabi da sie poleciec za 300zł wizz airem w jedna strone,  co wiecej nawet sie da za 45zl ale to juz nie dla kazdego ale jesli ktos lata czesto to da sie tak zrobic zeby kupic abonament i latac po niespelna 50zl

38 minut temu, ZłyKróliczek napisał:

I sedno nie w tym, czy jest sens na coś wydać 2 tysiące, czy więcej. Sedno jest w tym, że dla zamożnej osoby to nie jest kwota. Więc jeśli ktoś lansuje się na bogaczkę, a taka kwota stanowi dla niego przedmiot w ogóle rozważania, to serio lepiej by na etacie wyszedł niż bawił w byznesy 🙂

A o kompleksach qwerci świadczy jej obecne kłamstwo, które wciska, że pisała o Dubaju, pisała o Egipcie, ale po namyśle stwierdziła widocznie, że Dubaj bedzie chyba bardziej snobistycznie 😄

Wbrew pozorom bogaci ludzie nie są rozrzutni w sensie, że wypiērdalają pieniądze na bzdety albo przepłacają za coś :classic_cool:

• Thanks 2

2 godziny temu, Stara baba szuka bolca 2 napisał:

Proszę piszcie o genitaliach tutejszych kawalerów, nie o piczkach!

Co tam stary dziadu? Kręcą cię męskie genitalia, co nie, krasnalu z Krk? 

Edytowano przez Ffxc1_5yih

16 minut temu, ZłyKróliczek napisał:

Wolę zwierzętom, już porobiłam przelewy i zrobiłam świąteczne paczki dla schronisk 🙂 Polecam. 

bogatemu na wszystko starczy 2k nie zauwazy to twoje slowa ze przeciez ktos jak ma to na takei grosze nawet nie patrzy idz za ciosem i zrob prezent potrzebujacym kafeterianom wszak caly wolny czas spedzasz w ich towarzystwie 😄

Przed chwilą, Siurentajski napisał:

Wbrew pozorom bogaci ludzie nie są rozrzutni w sensie, że wypiērdalają pieniądze na bzdety albo przepłacają za coś :classic_cool:

Bogaci ludzie są różni, tak samo jak niebogaci.

1 minutę temu, ZłyKróliczek napisał:

Bogaci ludzie są różni, tak samo jak niebogaci.

tylko ci ktorzy wygraja w lotto czyli w jeden dzien stali sei bogaci zachowuja sie tak jak ci sie wydaje

widze oczami wyobrazni jak janusz w dresach i klapkach wchodzi do pepco i mowi swojemu kroliczkowi w rozowej pidżamie bierz co chcesz za wszystko place 😄

tylko ci ktorzy wygraja w lotto czyli w jeden dzien stali sei bogaci zachowuja sie tak jak ci sie wydaje

To tak - to są tak zwane bogate biedaki ale ten stan trwa zazwyczaj dość krótko :classic_cool:

3 minuty temu, Siurentajski napisał:

Dokładnie jak ja pracowałam po 16h na rozwinięcie firmy to nie będę teraz kupować 100 calowego tv

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się