Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Kingeczka

Nie mogę nagrywać vlogmas bo zajadam Pawełki.

Polecane posty

A jak nagram to nic się już nie będzie działo.

Kto mógłby coś takiego powiedzieć 😂

Edytowano przez Kingeczka

Przed chwilą, Kingeczka napisał:

A jak nagram to nic się już nie będzie działo.

Kto mógłby coś takiego powiedzieć 😂

Dziś musi być wysryw. 

• Haha 1
  • Sad 1

Znowu poleciał wątek ale się nudzi  dzbanica.

Teraz myłam kłaki i mnie te peelingi jej przytłoczyły którymi zmywa lakiery i inne preparaty.

To nie lepiej kupić profesjonalny szampon oczyszczający dobrej jakości nie z drogerii.

Tymi peelingami tak często nakładanymi zniszczy sobie przy okazji resztę nędznych kłaków i podrażni skórę głowy.

Nie ,że mi to zależy by łysa nie była bo mi o zwisa ale jednak bez przesady.

• Like 2
  • Thanks 1

Mogłaby się nawalić i coś nagrać.

Bo ostatnio taka zajęta " nie siedzi w chacie".

A nie nagrywa jak wychodzi bo coś tam ble ble ble .

Watki nir leca przez siwa tylko orzez te dzbany tumany i coraz to nowe politolorzki

• Like 1
  • Thanks 1

29 minut temu, ciekawska666 napisał:

Mogłaby się nawalić i coś nagrać.

Bo ostatnio taka zajęta " nie siedzi w chacie".

A nie nagrywa jak wychodzi bo coś tam ble ble ble .

Ona jest załamana tymi włosami, mówię Wam...

• Like 2

13 minut temu, MONIKA napisał:

Watki nir leca przez siwa tylko orzez te dzbany tumany i coraz to nowe politolorzki

No niestety był jeden tuman, to teraz drugi tuman do niej dołączył (sylka) i rozpier...ją każdy wątek swoimi wysrywami. Są jak  wujek na imprezie rodzinnej, który niepytany zawsze musi wtrącić swoje zdanie o religii/polityce i rozwalić całą imprezę. NO muszą bo się uduszą, tylko dlaczego w wątku u Siwej? Załóżcie sobie własny wątek czy tam kółko wzajemnej adoracji i tam spamujcie. Do larw - nie wdawajcie się w dyskusję,  bo znowu zrobi się śmietnik, a wątki będą leciały jeden za drugim

• Like 5
  • Thanks 5

Na płaski brzuch to najlepiej patelnia kiszki z kaszanką, do tego sos grzybowy, cebulka i kartoflak. Do tego cola. Na deser czekolady, wino i czipsy.

Do teraz nie ogarniam jak do kartoflaka można używać gotowych ziemniaków. Następnym razem kiszkę niech otworzy i wydłubie ziemniaki.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 2

Przed chwilą, Just93 napisał:

No niestety był jeden tuman, to teraz drugi tuman do niej dołączył (sylka) i rozpier...ją każdy wątek swoimi wysrywami. Są jak  wujek na imprezie rodzinnej, który niepytany zawsze musi wtrącić swoje zdanie o religii/polityce i rozwalić całą imprezę. NO muszą bo się uduszą, tylko dlaczego w wątku u Siwej? Załóżcie sobie własny wątek czy tam kółko wzajemnej adoracji i tam spamujcie. Do larw - nie wdawajcie się w dyskusję,  bo znowu zrobi się śmietnik, a wątki będą leciały jeden za drugim

Ja ignoruję a mimo to widzę co raz. Mam wrażenie, że jedna osoba nadaje z 2 kont bo zawsze obok siebie w dyskusji i ten sam styl gadki.

Edytowano przez Sowa z Mazur
  • Like 2

3 minuty temu, Sowa z Mazur napisał:

Ja ignoruję a mimo to widzę co raz. Mam wrażenie, że jedna osoba nadaje z 2 kont bo zawsze obok siebie w dyskusji i ten sam styl gadki.

Ewentualnie to 2 trolle z jednej pisowskiej stajni. Gotowe, żeby się odpalić i agitować na popularnych wątkach.

• Like 1

29 minut temu, !GA napisał:

Ona jest załamana tymi włosami, mówię Wam...

Powtórzę pytanie tu, bo nie zdążyłam przeczytać w poprzednim wątku - skoro nie chciała ścinać, to po co ścieła i ma fochy? Oraz, po co farbowała, zamiast jak już ścieła żeby je odratować, to dać im się zregenerować?

14 minut temu, Sowa z Mazur napisał:

Jest vlog. 2h almost!!!!!

Rezyserka zycia nie ma co

• Haha 1

14 minut temu, Sowa z Mazur napisał:

Jest vlog. 2h almost!!!!!

Prawie jak władca pierścieni.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 5

Przed chwilą, PandaCzerowna napisał:

Powtórzę pytanie tu, bo nie zdążyłam przeczytać w poprzednim wątku - skoro nie chciała ścinać, to po co ścieła i ma fochy? Oraz, po co farbowała, zamiast jak już ścieła żeby je odratować, to dać im się zregenerować?

2 ryby. nie próbuj zrozumeC.

4 minuty temu, PandaCzerowna napisał:

Pandusiu o podcięciu przeczytała tu odkąd pojawiła się na forum porada ad suchych końców zaczęła o tym mówić i dostrzegać. A ciemny kolor podejrzewam jest inspo jakaś bohaterka z serialu która chce być... Nie wiem nie oglądam ale skoro makijaż kopiuje to podejrzewam że kłaki tez

12 minut temu, biednakicia napisał:

Raczej Władca Pościeli🤣 Zaszczanej ofc

• Haha 3

28 minut temu, PandaCzerowna napisał:

Wilk raz zrobił wyjątek i posłuchał owcy w przebraniu fryzjera. 

I żałuje. 

30 minut temu, biednakicia napisał:

Lata na juciubie widać to 😉

Siwa postanowiła odstawić słodycze, ale zjadła deserek, bo nie można wyrzucać jedzenia. Całkiem niedawno na lajwie darła mor.dę na komentujących, że ona wyrzuca, ma na to wyje.bane i będzie tak robić. Chyba dalej nie dam rady oglądać tego rozmemłańca.

Pizza się spociła, a szynka zalatuje knurem...🤮

Po czym wzięła trzeciego gryza, nie połykając pierwszego i nie rozgryzając drugiego...

Edytowano przez !GA

34 minuty temu, Just93 napisał:

Raczej Władca Pościeli🤣 Zaszczanej ofc

Już niebawem, jak się nie opamieta będzie miała fryzurę Gollumna.

1 godzinę temu, Just93 napisał:

Sama jesteś tuman, że się popłakałaś, że wątek ci skasowali o patoinfluenserce 😂😂😂 idź coś mądrego dla odmiany poczytaj, bos tuman 

Edytowano przez Sylka856

Jak zle w zyciu musza miec jej fanki ze pisza wiecznie narzejajacej rozmemlanej ciamajdzie ze jest inspuracja i motywacja. 

Faktycznie nowe wloski jej nie podeszly hahaha

50 minut temu, BjednePjeski2 napisał:

Wy też mace w Łodzy halny? XD

To nie Halny, to sywa puszcza wiatry po fasolce ze smetanom. 

• Haha 5

2 godziny temu, MONIKA napisał:

Pandusiu o podcięciu przeczytała tu odkąd pojawiła się na forum porada ad suchych końców zaczęła o tym mówić i dostrzegać. A ciemny kolor podejrzewam jest inspo jakaś bohaterka z serialu która chce być... Nie wiem nie oglądam ale skoro makijaż kopiuje to podejrzewam że kłaki tez

Albo raczej mix cool trendów z tik toka

Dotrwałam do 44 minuty i zmęczyłam się bardziej psychicznie niż na siłowni przed godzinę.. czy ona powiedziała przez te 44 minuty coś pozytywnego? Nie. Nie wiem czy dam radę obejrzeć resztę. Dla mnie to już za dużo 

Edytowano przez Luna01091995

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się