Kingeczka 1037 Napisano 8 godzin temu (edytowany) A jak nagram to nic się już nie będzie działo. Kto mógłby coś takiego powiedzieć Edytowano 8 godzin temu przez Kingeczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 450 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Kingeczka napisał: A jak nagram to nic się już nie będzie działo. Kto mógłby coś takiego powiedzieć Dziś musi być wysryw. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 929 Napisano 6 godzin temu Znowu poleciał wątek ale się nudzi dzbanica. Teraz myłam kłaki i mnie te peelingi jej przytłoczyły którymi zmywa lakiery i inne preparaty. To nie lepiej kupić profesjonalny szampon oczyszczający dobrej jakości nie z drogerii. Tymi peelingami tak często nakładanymi zniszczy sobie przy okazji resztę nędznych kłaków i podrażni skórę głowy. Nie ,że mi to zależy by łysa nie była bo mi o zwisa ale jednak bez przesady. 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 929 Napisano 6 godzin temu Mogłaby się nawalić i coś nagrać. Bo ostatnio taka zajęta " nie siedzi w chacie". A nie nagrywa jak wychodzi bo coś tam ble ble ble . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1205 Napisano 6 godzin temu Watki nir leca przez siwa tylko orzez te dzbany tumany i coraz to nowe politolorzki 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
!GA 1396 Napisano 6 godzin temu 29 minut temu, ciekawska666 napisał: Mogłaby się nawalić i coś nagrać. Bo ostatnio taka zajęta " nie siedzi w chacie". A nie nagrywa jak wychodzi bo coś tam ble ble ble . Ona jest załamana tymi włosami, mówię Wam... 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Just93 39 Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, MONIKA napisał: Watki nir leca przez siwa tylko orzez te dzbany tumany i coraz to nowe politolorzki No niestety był jeden tuman, to teraz drugi tuman do niej dołączył (sylka) i rozpier...ją każdy wątek swoimi wysrywami. Są jak wujek na imprezie rodzinnej, który niepytany zawsze musi wtrącić swoje zdanie o religii/polityce i rozwalić całą imprezę. NO muszą bo się uduszą, tylko dlaczego w wątku u Siwej? Załóżcie sobie własny wątek czy tam kółko wzajemnej adoracji i tam spamujcie. Do larw - nie wdawajcie się w dyskusję, bo znowu zrobi się śmietnik, a wątki będą leciały jeden za drugim 5 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 450 Napisano 6 godzin temu Na płaski brzuch to najlepiej patelnia kiszki z kaszanką, do tego sos grzybowy, cebulka i kartoflak. Do tego cola. Na deser czekolady, wino i czipsy. Do teraz nie ogarniam jak do kartoflaka można używać gotowych ziemniaków. Następnym razem kiszkę niech otworzy i wydłubie ziemniaki. 1 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 450 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, Just93 napisał: No niestety był jeden tuman, to teraz drugi tuman do niej dołączył (sylka) i rozpier...ją każdy wątek swoimi wysrywami. Są jak wujek na imprezie rodzinnej, który niepytany zawsze musi wtrącić swoje zdanie o religii/polityce i rozwalić całą imprezę. NO muszą bo się uduszą, tylko dlaczego w wątku u Siwej? Załóżcie sobie własny wątek czy tam kółko wzajemnej adoracji i tam spamujcie. Do larw - nie wdawajcie się w dyskusję, bo znowu zrobi się śmietnik, a wątki będą leciały jeden za drugim Ja ignoruję a mimo to widzę co raz. Mam wrażenie, że jedna osoba nadaje z 2 kont bo zawsze obok siebie w dyskusji i ten sam styl gadki. Edytowano 6 godzin temu przez Sowa z Mazur 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6817 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Sowa z Mazur napisał: Ja ignoruję a mimo to widzę co raz. Mam wrażenie, że jedna osoba nadaje z 2 kont bo zawsze obok siebie w dyskusji i ten sam styl gadki. Ewentualnie to 2 trolle z jednej pisowskiej stajni. Gotowe, żeby się odpalić i agitować na popularnych wątkach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 450 Napisano 5 godzin temu Jest vlog. 2h almost!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2199 Napisano 5 godzin temu 29 minut temu, !GA napisał: Ona jest załamana tymi włosami, mówię Wam... Powtórzę pytanie tu, bo nie zdążyłam przeczytać w poprzednim wątku - skoro nie chciała ścinać, to po co ścieła i ma fochy? Oraz, po co farbowała, zamiast jak już ścieła żeby je odratować, to dać im się zregenerować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1205 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, Sowa z Mazur napisał: Jest vlog. 2h almost!!!!! Rezyserka zycia nie ma co 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2659 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, Sowa z Mazur napisał: Jest vlog. 2h almost!!!!! Prawie jak władca pierścieni. 1 1 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2659 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, PandaCzerowna napisał: Powtórzę pytanie tu, bo nie zdążyłam przeczytać w poprzednim wątku - skoro nie chciała ścinać, to po co ścieła i ma fochy? Oraz, po co farbowała, zamiast jak już ścieła żeby je odratować, to dać im się zregenerować? 2 ryby. nie próbuj zrozumeC. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1205 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, PandaCzerowna napisał: Powtórzę pytanie tu, bo nie zdążyłam przeczytać w poprzednim wątku - skoro nie chciała ścinać, to po co ścieła i ma fochy? Oraz, po co farbowała, zamiast jak już ścieła żeby je odratować, to dać im się zregenerować? Pandusiu o podcięciu przeczytała tu odkąd pojawiła się na forum porada ad suchych końców zaczęła o tym mówić i dostrzegać. A ciemny kolor podejrzewam jest inspo jakaś bohaterka z serialu która chce być... Nie wiem nie oglądam ale skoro makijaż kopiuje to podejrzewam że kłaki tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Just93 39 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, biednakicia napisał: Prawie jak władca pierścieni. Raczej Władca Pościeli Zaszczanej ofc 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
!GA 1396 Napisano 5 godzin temu 28 minut temu, PandaCzerowna napisał: Powtórzę pytanie tu, bo nie zdążyłam przeczytać w poprzednim wątku - skoro nie chciała ścinać, to po co ścieła i ma fochy? Oraz, po co farbowała, zamiast jak już ścieła żeby je odratować, to dać im się zregenerować? Wilk raz zrobił wyjątek i posłuchał owcy w przebraniu fryzjera. I żałuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2794 Napisano 5 godzin temu 30 minut temu, biednakicia napisał: Prawie jak władca pierścieni. Lata na juciubie widać to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plus 826 Napisano 5 godzin temu Siwa postanowiła odstawić słodycze, ale zjadła deserek, bo nie można wyrzucać jedzenia. Całkiem niedawno na lajwie darła mor.dę na komentujących, że ona wyrzuca, ma na to wyje.bane i będzie tak robić. Chyba dalej nie dam rady oglądać tego rozmemłańca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
!GA 1396 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Pizza się spociła, a szynka zalatuje knurem... Po czym wzięła trzeciego gryza, nie połykając pierwszego i nie rozgryzając drugiego... Edytowano 5 godzin temu przez !GA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BjednePjeski2 23 Napisano 4 godziny temu Wy też mace w Łodzy halny? XD 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2794 Napisano 4 godziny temu 34 minuty temu, Just93 napisał: Raczej Władca Pościeli Zaszczanej ofc Już niebawem, jak się nie opamieta będzie miała fryzurę Gollumna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4350 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 godzinę temu, Just93 napisał: No niestety był jeden tuman, to teraz drugi tuman do niej dołączył (sylka) i rozpier...ją każdy wątek swoimi wysrywami. Są jak wujek na imprezie rodzinnej, który niepytany zawsze musi wtrącić swoje zdanie o religii/polityce i rozwalić całą imprezę. NO muszą bo się uduszą, tylko dlaczego w wątku u Siwej? Załóżcie sobie własny wątek czy tam kółko wzajemnej adoracji i tam spamujcie. Do larw - nie wdawajcie się w dyskusję, bo znowu zrobi się śmietnik, a wątki będą leciały jeden za drugim Sama jesteś tuman, że się popłakałaś, że wątek ci skasowali o patoinfluenserce idź coś mądrego dla odmiany poczytaj, bos tuman Edytowano 4 godziny temu przez Sylka856 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1205 Napisano 4 godziny temu Jak zle w zyciu musza miec jej fanki ze pisza wiecznie narzejajacej rozmemlanej ciamajdzie ze jest inspuracja i motywacja. Faktycznie nowe wloski jej nie podeszly hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda06 1002 Napisano 4 godziny temu Ale te nowe dzinsy fajne ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fuckoffmondays 14 Napisano 4 godziny temu Jak zasuwa po tą pizzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3327 Napisano 4 godziny temu 50 minut temu, BjednePjeski2 napisał: Wy też mace w Łodzy halny? XD To nie Halny, to sywa puszcza wiatry po fasolce ze smetanom. 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzierower 652 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, MONIKA napisał: Pandusiu o podcięciu przeczytała tu odkąd pojawiła się na forum porada ad suchych końców zaczęła o tym mówić i dostrzegać. A ciemny kolor podejrzewam jest inspo jakaś bohaterka z serialu która chce być... Nie wiem nie oglądam ale skoro makijaż kopiuje to podejrzewam że kłaki tez Albo raczej mix cool trendów z tik toka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna01091995 38 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Dotrwałam do 44 minuty i zmęczyłam się bardziej psychicznie niż na siłowni przed godzinę.. czy ona powiedziała przez te 44 minuty coś pozytywnego? Nie. Nie wiem czy dam radę obejrzeć resztę. Dla mnie to już za dużo Edytowano 2 godziny temu przez Luna01091995 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach