Hellena.De.Vil 2132 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, szatanowska napisał: Bredzisz trzy po trzy bardziej niż zawsze, a to już sztuka. oj. znowu zabrakło ci argumentu, i pyskujesz. przewidywalna jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
!GA 1402 Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, Hellena.De.Vil napisał: Na siłe go tam nei zabrała. On też wiedział co to za typiara. Mam słabe zdanie o cesarzowej, ale stanac w obronie jej musze Bo znowu wynoszenie lwa na ołtarze idealizowanie pomidora jako wspaniłego męża jest śmieszne. Gdzie ten cudowny mąż był jak cesarzowa robiła z siebie waritke na wizji? Firma była malzenska wspolnota majątkową. To on ja nagrywal, jak rozdawała cukierki! to ze ona głupa z siebie zrobila to swoja droga. nie zareagowal, tylko nagrał! No ktory kochajacy czlowiek tak robi? Durne teksty oboje mieli do siebie, wiec to omine. Wynoszenie Lwa na ołtarze??? Idealizowanie? Gdzie niby? 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szatanowska 379 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, !GA napisał: Wynoszenie Lwa na ołtarze??? Idealizowanie? Gdzie niby? W jej głowie. To jest syndrom krypto wicki, ujawnia się to co jakiś czas i zawsze wygląda tak samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iva321 576 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, !GA napisał: Wynoszenie Lwa na ołtarze??? Idealizowanie? Gdzie niby? Helena ma jakiś problem z Lwem i to już od dawna. Chyba marzył jej się taki parobek, dlatego teraz próbuje go nam obrzydzić i nie da powiedzieć o nim dobrego słowa 1 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
!GA 1402 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, iva321 napisał: Helena ma jakiś problem z Lwem i to już od dawna. Chyba marzył jej się taki parobek, dlatego teraz próbuje go nam obrzydzić i nie da powiedzieć o nim dobrego słowa Akurat nie miałam na myśli "idealizowania" Lwa, czy "wynoszenie go na oltarze" Nie kupowała kota w worku, wiedziała doskonale jaki typ osobowości on reprezentuje i stąd było moje pytanie: jak ona sobie wyobrażała zgodne życie z nim, chcąc żyć jak odludek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2132 Napisano 11 godzin temu (edytowany) . Edytowano 11 godzin temu przez Hellena.De.Vil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2132 Napisano 11 godzin temu 15 minut temu, iva321 napisał: Helena ma jakiś problem z Lwem i to już od dawna. Chyba marzył jej się taki parobek, dlatego teraz próbuje go nam obrzydzić i nie da powiedzieć o nim dobrego słowa milutko, że zapamietujesz mpje wpisy. no nie trawie takich ludzi jak pomidor. co do marzen, o ktore mnie podejrzewasz - Na szczescie bozia ma mnie w opiece, i nie ukarał mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2132 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 23 minuty temu, !GA napisał: Wynoszenie Lwa na ołtarze??? Idealizowanie? Gdzie niby? dobra. moze w Twoim wpisie nie jest "wynoszenie na ołtarze". Niewaszne reszta mojego komentarza bez zmian Edytowano 11 godzin temu przez Hellena.De.Vil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2132 Napisano 11 godzin temu 19 minut temu, szatanowska napisał: W jej głowie. To jest syndrom krypto wicki, ujawnia się to co jakiś czas i zawsze wygląda tak samo. tak. musisz miec racje. przemyslany wpis. mega. noooo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szatanowska 379 Napisano 11 godzin temu 21 minut temu, iva321 napisał: Helena ma jakiś problem z Lwem i to już od dawna. Chyba marzył jej się taki parobek, dlatego teraz próbuje go nam obrzydzić i nie da powiedzieć o nim dobrego słowa Tak, zdecydowanie to wygląda jak osobisty uraz do mężczyzn, to jest bardzo czytelne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2132 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, szatanowska napisał: Tak, zdecydowanie to wygląda jak osobisty uraz do mężczyzn, to jest bardzo czytelne. pomodoro - jako reprezant mężczyzn. obiekt westchnien a ja bezwstydnica brzydko o lwie. ojej. nieładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3791 Napisano 11 godzin temu Oboje pokazywali się na YT. Jedni mogą nie lubić Siwej a inni Lwa. Prawo buszu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 101 Napisano 10 godzin temu 2 godziny temu, szatanowska napisał: W piątek był u mnie ksiądz "po kolędzie" (w sensie przed drzwiami, nie wpuszczam oczywiście). Z godziny o której dotarł wynika, że obszedł cały spory budynek w mniej niż godzinę, czyli praktycznie nikt mu nie otworzył. Polska się jednak cywilizuje. Ups! Księża nie chodzą "po kolędzie" przed Świętami tylko po ich zakończeniu 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
!GA 1402 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Ta_z_1_ napisał: Oboje pokazywali się na YT. Jedni mogą nie lubić Siwej a inni Lwa. Prawo buszu To jeszcze pół biedy. Najgorsze jest to: a ja to..a u mnie, nie, bo ja... No kurde, chyba piszemy o konkretnym przypadku, a nie że trzeba czytać, że się nie ma racji, bo Kowalska to to, czy tamto.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3791 Napisano 8 godzin temu 7 godzin temu, Sowa z Mazur napisał: Ja już bym na jej miejscu kibel wymieniła. Liczy zapewne, że dostanie od kogoś za darmo. Jak to się zmienia ... Kiedyś zachwyt na darmoszki kosmetyczne a teraz jojczy o telewizor, komputer, piekarnik, pralkę, suszarkę, remont. Siwa! Od razu poproś o nową wyposażoną chatę ze służbą i niewolnikiem seksualnym. Na końcu dodaj, że sama to wszystko kupiłaś za swoje. Nie zdziwię się jak ona wyciąga opakowania, rzeczy z szafek i udaje ile to wydała. Czy ktoś już dostał kiedyś kibel w ramach współpracy? Czy znów nasza pionierka będzie pierwsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitka 918 Napisano 7 godzin temu 3 godziny temu, Hellena.De.Vil napisał: milutko, że zapamietujesz mpje wpisy. no nie trawie takich ludzi jak pomidor. co do marzen, o ktore mnie podejrzewasz - Na szczescie bozia ma mnie w opiece, i nie ukarał mnie Zapamiętuje się, zapamiętuje. Nie udzielam się tu, ale raz na jakiś czas coś napiszę. Nie rozumiem, dlaczego tak często atakujesz. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4361 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Anitka napisał: Zapamiętuje się, zapamiętuje. Nie udzielam się tu, ale raz na jakiś czas coś napiszę. Nie rozumiem, dlaczego tak często atakujesz. Też ile razy nie wejdę, a nie waruje tu o rana do nocy, to Helena akurat o wynoszeniu lwa na ołtarze pewnie jakaś była niedoszła, bo nie w jego typie (czyt. Gruba, niska brunetka) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1057 Napisano 7 godzin temu Dama na bank czyta kafeterię. Dlatego lajwy przestała robić, bo wie że jest podpuszczana w bezpośredniej rozmowie właśnie z kafeterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2132 Napisano 7 godzin temu 47 minut temu, Anitka napisał: Zapamiętuje się, zapamiętuje. Nie udzielam się tu, ale raz na jakiś czas coś napiszę. Nie rozumiem, dlaczego tak często atakujesz. Nie atakuje pomidora. Zwyczajnie go nie lubie bo chyba o tym do mnie sie czepiasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2132 Napisano 7 godzin temu 36 minut temu, Sylka856 napisał: Też ile razy nie wejdę, a nie waruje tu o rana do nocy, to Helena akurat o wynoszeniu lwa na ołtarze pewnie jakaś była niedoszła, bo nie w jego typie (czyt. Gruba, niska brunetka) Tak Sylka. Tak. BTW. czemu przestałaś mnie ignorować? Tak było miło 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2132 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Ta_z_1_ napisał: Czy ktoś już dostał kiedyś kibel w ramach współpracy? Czy znów nasza pionierka będzie pierwsza ciekawe czy z temu można zamowic kibel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3791 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Hellena.De.Vil napisał: ciekawe czy z temu można zamowic kibel? Z temu można zamówić nawet pół kibla. A jak wiemy Wera takie opcje preferuje najbardziej 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
!GA 1402 Napisano 6 godzin temu Parcie na szkło forumowe u niektórych tutaj jest przytłaczające.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitka 918 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Hellena.De.Vil napisał: Nie atakuje pomidora. Zwyczajnie go nie lubie bo chyba o tym do mnie sie czepiasz? Jeśli Ciebie cytuję, to logiczne, że do Ciebie się odnoszę. Czepianiem się bym raczej tego nie nazwała, bo po raz pierwszy się odniosłam. Chodziło mi nie tyle o atak na pomidora, ile o atakowanie w ogóle tu na forum. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
!GA 1402 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Hellena.De.Vil napisał: ciekawe czy z temu można zamowic kibel? Nie, nie można. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2132 Napisano 6 godzin temu 24 minuty temu, Anitka napisał: Jeśli Ciebie cytuję, to logiczne, że do Ciebie się odnoszę. Czepianiem się bym raczej tego nie nazwała, bo po raz pierwszy się odniosłam. Chodziło mi nie tyle o atak na pomidora, ile o atakowanie w ogóle tu na forum. Super. Ciesze sie, że na tyle zafascynowała cie moja postać na kafe, że przekładasz analize moich wpisow nad cesarzową. MEGA. Czyżby znowu cesarzowa nie wrzuciła vloga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2132 Napisano 6 godzin temu 24 minuty temu, !GA napisał: Nie, nie można. No to chyba nie bedzie nowego tronu we współpracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2132 Napisano 6 godzin temu 29 minut temu, Anitka napisał: Jeśli Ciebie cytuję, to logiczne, że do Ciebie się odnoszę. Czepianiem się bym raczej tego nie nazwała, bo po raz pierwszy się odniosłam. Chodziło mi nie tyle o atak na pomidora, ile o atakowanie w ogóle tu na forum. I druga sprawa - jako pierwsza dowalasz sie do mnie, o wpis o pomidorze a pozniej wyklady mi dajesz o ataki. Fajnie sie to czyta Prosze o wiecej Jak chcesz to mozesz jak inne panny. jechac mi po wygladzie, o facecie. Zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2672 Napisano 5 godzin temu 8 godzin temu, gdzierower napisał: A jaki proces myślowy zachodzi u kobiet, które myślą że ciąża zatrzyma portki u boku.. logiki tam nie szukaj Ej, faceci też tacy są... mój były przemocowiec mi pokazywał wszędzie bombelki jak gdzieś wychodziliśmy - myślał, że to sprawi , że się zakocham i zachcę mieć mi się chciało tylko więc ogólnie ludzie uwielbiają żyć w iluzji... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1057 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, biednakicia napisał: Ej, faceci też tacy są... mój były przemocowiec mi pokazywał wszędzie bombelki jak gdzieś wychodziliśmy - myślał, że to sprawi , że się zakocham i zachcę mieć mi się chciało tylko więc ogólnie ludzie uwielbiają żyć w iluzji... Bombelek, a za kilka lat będzie i tak chciał inną, jak większość facetów, i tej drugiej też bombelek i tak dalej. I nerwy na całe życie. Edytowano 5 godzin temu przez Kingeczka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach