Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Kingeczka

Czy spłuczka już działa na święta w paczkomacie

Polecane posty

13 minut temu, Sowa z Mazur napisał:

Na temu są jedynie mobilne kibeki. 

To akurat dla niej, mogłaby postawić do łóżka albo na futon.

• Haha 2

10 godzin temu, kinga2208 napisał:

Ups! Księża nie chodzą "po kolędzie" przed Świętami tylko po ich zakończeniu 😅

Kolendę kilka razy miałam na początku grudnia. Więc chyba nie do końca jest jak piszesz. 

• Like 2

3 godziny temu, Wafel napisał:

Kolendę kilka razy miałam na początku grudnia. Więc chyba nie do końca jest jak piszesz. 

Ja tak samo.

• Like 2

10 godzin temu, Kingeczka napisał:

Bombelek, a za kilka lat będzie i tak chciał inną, jak większość facetów, i tej drugiej też bombelek i tak dalej. I nerwy na całe życie.

Tak dokładnie. Ja znam takiego delikwenta rozwiedziony, urobił sobie babę w jego wieku, ta rozkwitła, wiece botoks, szpile, a delikwent wypisuje do mojej koleżanki i za nią lata dosłownie, łazi za nią tam, gdzie ona je obiad. Z tą babą rzecz jasna, ba mało tego nawet siada przy niej i patrzy jej w oczy, a baba siedzi obok. Cyrk za darmo. 

• Like 1

9 godzin temu, Kingeczka napisał:

To akurat dla niej, mogłaby postawić do łóżka albo na futon.

Nie ona będzie walić na balkon taka nowoczesna wersja wychodka. Z racji tego że nie może iść za stodole to na balkon deszcz zmyje. 

• Haha 1

15 godzin temu, kinga2208 napisał:

Oczywiście,zawsze po świętach jest kolęda,nigdy nie ma tak ,że przed ..tak w wirze przygotowan ksiądz wpada na chatę . Wygoglujce sobie.Na początku grudnia któraś miała kolędę...jak???To musiał być przebieraniec.

Edytowano przez Agulagul
  • Haha 4

42 minuty temu, Olejrycynowy napisał:

Nie ona będzie walić na balkon taka nowoczesna wersja wychodka. Z racji tego że nie może iść za stodole to na balkon deszcz zmyje. 

Najlepiej postawić dwa korytka jedno do jedzenia drugie do robienia

15 godzin temu, kinga2208 napisał:

Księża chodzą po kolędzie nawet we wrześniu. U mojej siostry kolęda była w listopadzie.

• Like 2

41 minut temu, Agulagul napisał:

Oczywiście,zawsze po świętach jest kolęda,nigdy nie ma tak ,że przed ..tak w wirze przygotowan ksiądz wpada na chatę . Wygoglujce sobie.Na początku grudnia któraś miała kolędę...jak???To musiał być przebieraniec.

Mam nadzieję że żartujesz 

• Like 1
  • Haha 1

16 godzin temu, kinga2208 napisał:

Chodzą, chodzą i to bardzo często. U mnie już czasem na początku grudnia. Parafia jak liczy dużo mieszkanców i trudno oblecieć wszystkich po świętach. Dlatego chodzą już na początku grudnia. Nawet kiedyś u mnie kolęda była pod koniec listopada. No niestety tak to bywa 🙂 Aczkolwiek coraz mniej osób wpuszcza księdza.

• Like 2

Nie ma już "Szusz pokazuje jak robi kratka" na tt🫣🙄😮

• Sad 1

9 minut temu, Skandia napisał:

Chodzą, chodzą i to bardzo często. U mnie już czasem na początku grudnia. Parafia jak liczy dużo mieszkanców i trudno oblecieć wszystkich po świętach. Dlatego chodzą już na początku grudnia. Nawet kiedyś u mnie kolęda była pod koniec listopada. No niestety tak to bywa 🙂 Aczkolwiek coraz mniej osób wpuszcza księdza.

A ja np jestem zdziwiona 😅 dziwnie jakoś tak kolęda przed świętami. Tu karp tam ciasto a nagle dzwonek do drzwi i ksiądz po kolędzie 😅

5 godzin temu, Wafel napisał:

Może kolenda jest na początku grudnia. Nawet może być przed Mikołajkami. A po kolędzie ksiądz chodzi po kolędzie, czyli po świętach. 

• Haha 1

ten klip "szusz pokazuje jak robi kratka" jest piękny 🥰

o jaką wogole kratke chodzi? czemu cesarzowa kręciła się wokoł własnej machajac górnymi kończynami?

20 minut temu, Ta_z_1_ napisał:

A ja np jestem zdziwiona 😅 dziwnie jakoś tak kolęda przed świętami. Tu karp tam ciasto a nagle dzwonek do drzwi i ksiądz po kolędzie 😅

Ale to nie jest tak, że na mszy ksiądz zapowiada kiedy, gdzie i w ktorych godzinach bedzie chodził? Ewentualnie na stronie parafii?

Tak przynajmniej było za czasow kiedy chodzilam do kosciola (no wiadomo, ze jak jestem już stara po 40, to za czasow mojej mlodosci nie bylo ogloszen w necie 😆).

33 minuty temu, arbuz napisał:

Nie ma już "Szusz pokazuje jak robi kratka" na tt🫣🙄😮

No nieee 

22 minuty temu, Hellena.De.Vil napisał:

ja widze 🙂

Nie ma, został usunięty. Sam autor się do tego odnosi na swoim IG na relacji. Pisze on, że ktoś zgłosił na tt

Edytowano przez arbuz

6 minut temu, arbuz napisał:

Nie ma, został usunięty. Sam autor się do tego odnosi na swoim IG na relacji. Pisze on, że ktoś zgłosił na tt

Na yt jest 🤣🤣🤣

3 minuty temu, Czarnula40 napisał:

Na yt jest 🤣🤣🤣

Jest na IG, ale nie ma już na tt

11 minut temu, arbuz napisał:

juz wiem czemu widze 😄nie jestem teraz w PL, to widze cesarzową u Lema 😄

Cesarzowej kratkowe tańce wciaz widoczne dla reszty świata 🙂

Edytowano przez Hellena.De.Vil
  • Like 1

3 minuty temu, Hellena.De.Vil napisał:

juz wiem czemu widze 😄nie jestem teraz w PL, to widze cesarzową u Lema 😄

Cesarzowej kratkowe tańce wciaz widoczne dla reszty świata 🙂

Jest tez u niego na IG kratkowy taniec, ale sam dał na swoim stories screena, że zostało zgłoszone na tt

• Like 1

42 minuty temu, Hellena.De.Vil napisał:

Ale to nie jest tak, że na mszy ksiądz zapowiada kiedy, gdzie i w ktorych godzinach bedzie chodził? Ewentualnie na stronie parafii?

Tak przynajmniej było za czasow kiedy chodzilam do kosciola (no wiadomo, ze jak jestem już stara po 40, to za czasow mojej mlodosci nie bylo ogloszen w necie 😆).

No tak. Mnie to w zasadzie nie dotyczy bo kolędy tak czy siak nie przyjmuje. Ale np moja mama mogłaby się zdziwić że ksiądz wpada przed świętami bo np nie była w kościele a mają dość daleko.🤣

• Like 1

4 godziny temu, Olejrycynowy napisał:

Tak dokładnie. Ja znam takiego delikwenta rozwiedziony, urobił sobie babę w jego wieku, ta rozkwitła, wiece botoks, szpile, a delikwent wypisuje do mojej koleżanki i za nią lata dosłownie, łazi za nią tam, gdzie ona je obiad. Z tą babą rzecz jasna, ba mało tego nawet siada przy niej i patrzy jej w oczy, a baba siedzi obok. Cyrk za darmo. 

Albo takie rodziny patchworkowe, że jeden chłop, a 3 babki z jego dziećmi... 

6 minut temu, Kingeczka napisał:

Albo takie rodziny patchworkowe, że jeden chłop, a 3 babki z jego dziećmi... 

Ta i 4 przy nadzieji z nadzieją, że delikwent się zmieni i teraz będzie inaczej. 

• Thanks 1

3 godziny temu, Hellena.De.Vil napisał:

Tak jest jak kiedys:)  i dodatkowo jest na stronie parafii wypisane wszystko.

• Like 1

4 godziny temu, Ta_z_1_ napisał:

Po świetach też mozna być zdziwionym. Ogólnie wcześniej jest głoszone na mszy. Jak ktoś chce to wpuści i tyle.

3 godziny temu, Ta_z_1_ napisał:

No tak. Mnie to w zasadzie nie dotyczy bo kolędy tak czy siak nie przyjmuje. Ale np moja mama mogłaby się zdziwić że ksiądz wpada przed świętami bo np nie była w kościele a mają dość daleko.🤣

No, ale się pewnie interesuje się kiedy kolęda to wie. Tak jak kiedyś było jeden drugiemu powie. Przecież ksiądz tak sobie nie idzie w teren i w pierwszy dom wchodzi sobie z kolędą:) Z góry jest ustalone.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się