Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kadżana

Brak prezentu pod choinka

Polecane posty

4 minuty temu, Tuż po zmroku napisał:

Co to za termin "fdiode" 😁

fotodioda 😄

1 minutę temu, Tuż po zmroku napisał:

Chorzy psychicznie jak ty zwykle wierzą,że wszyscy wokół nich są głupi. 😁

wrecz odwrotnie wsrod chorych psychicznie odesetek ludzi gleboko religijnych jest wyzszy

Autorka w urodziny ani święta nic nie dostaje choć sama daje wiec coś tutaj jest nie tak. 

1 minutę temu, libedowsky napisał:

nie da sie nie odrzucac faktów wierząc. wiara wiąze sie nierozerwalnie z wiara w bzdury kompletne. ludzie wcale jej nie potrzebuja pewnie mozna to leczyc jak jakas nerwice, silna wiara to wg mnei ze strachu wynika.

Nie doceniasz mozliwosci akrobatycznych naszego mozgu.

3 minuty temu, marawstala napisał:

A dlaczego tylko ona ma być bezinteresowna... też mógłby jej coś dać bezinteresownie. : ) 

Już nie przesadzajmy z tymi łapówkami, że jesteśmy aż tak przekupni jak ktoś coś nam chce ofiarować. : )

Spoko, ale obie strony muszą tego chcieć.  Jeśli gościu nie lubi takich pierdół to ja go rozumiem doskonale bo ja też tego nie lubię.  A jeśli jej to bardzo przeszkadza to po pierwsze niech z nim to obgada, a po drugie jeśli to jest dla niej wyznacznikiem uczuć to niech zmieni partnera na takiego który ma takie samo podejście.

2 minuty temu, libedowsky napisał:

fotodioda 😄

wrecz odwrotnie wsrod chorych psychicznie odesetek ludzi gleboko religijnych jest wyzszy

Może wydaje ci się że w głowie masz fotodiode, bo wszystko wiesz i wszędzie byłeś.😁

A skąd wiesz jaki jest odsetek czyżby z autopsji, no chyba że podasz jakieś wiarygodne źródło badań. 😁

4 godziny temu, kadżana napisał:

Nie dostalam  swiatecznego prezentu od mojego mezczyzny, choc 11 dni temu powiedzial co innego. Na urodziny 4 miesiace temu tez nic nie dostalam. Wie jaki mam stosunek do tego typu okazji. Urodziny czy swieta to jest co bardzo waznego w moim zyciu i chce sie tego dnia czuc wyjatkowo.  Kasy nam nie brakuje, odlkadamy duzo miesiecznie, wiec to nie problem braku pieniedzy. 

to zrób to samo. też nie dawaj mu prezentów.

sobie spraw prezent.

Edytowano przez kris888

4 minuty temu, parabataii napisał:

Spoko, ale obie strony muszą tego chcieć.  Jeśli gościu nie lubi takich pierdół to ja go rozumiem doskonale bo ja też tego nie lubię.  A jeśli jej to bardzo przeszkadza to po pierwsze niech z nim to obgada, a po drugie jeśli to jest dla niej wyznacznikiem uczuć to niech zmieni partnera na takiego który ma takie samo podejście.

To jeśli on jej nie daje bo nie lubi to niech ona też nie daję i nich zrobi prezent im obydwoje jakaś wycieczkę zarezerwuję.

3 minuty temu, parabataii napisał:

Niewiadomo jak to z nim jest, prezenty przyjmuję... jeśli faktycznie są wmuszane to bezsens. Można to inaczej rozwiązać by każdy był zadowolony... on czasem coś jej kupi by czuła się ukochana : ) jeśli faktycznie jest to aż tak dla niej ważne to korona z głowy nikomu nie spadnie... a w ramach odwdzięczenia ona zapozna się z jego językiem miłości... jeśli to big love to bezsensu żeby się rozstawali. Chyba, że nie respektują własnych potrzeb to wtedy wiadomo... 

2 minuty temu, marawstala napisał:

Niewiadomo jak to z nim jest, prezenty przyjmuję... jeśli faktycznie są wmuszane to bezsens. Można to inaczej rozwiązać by każdy był zadowolony... on czasem coś jej kupi by czuła się ukochana : ) jeśli faktycznie jest to aż tak dla niej ważne to korona z głowy nikomu nie spadnie... a w ramach odwdzięczenia ona zapozna się z jego językiem miłości... jeśli to big love to bezsensu żeby się rozstawali. Chyba, że nie respektują własnych potrzeb to wtedy wiadomo... 

Wg mnie to jest poważna sprawa bo chodzi o wzajemne oczekiwania w związku i od związku.  To musi być przegadane między nimi, a nasze dywagacje są psu na budę bo ilu ludzi tyle wizji związku i zachowań partnera. 🙂

6 minut temu, Megi_ona napisał:

To jeśli on jej nie daje bo nie lubi to niech ona też nie daję i nich zrobi prezent im obydwoje jakaś wycieczkę zarezerwuję.

Po prostu powinni szczerze porozmawiać kto czego od kogo oczekuje 🙂

1 minutę temu, parabataii napisał:

Wg mnie to jest poważna sprawa bo chodzi o wzajemne oczekiwania w związku i od związku.  To musi być przegadane między nimi, a nasze dywagacje są psu na budę bo ilu ludzi tyle wizji związku i zachowań partnera. 🙂

Wiadomo, że tutaj go nie rozwiąże... co sobie popisze i poczyta to jej, a co z tym zrobi tu już tylko i wyłącznie jej sprawa.

• Like 1

Tak naprawdę autorka weszła tutaj by się wyżalić i poskarżyć, ale pewnie zadnych porad i tak nie posłucha, zwlaszcza tych, ktore jej nie pasują. W sumie moze to i lepiej.

1 minutę temu, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał:

Ja się domyślam że jest słaba seksualnie bo do mnie się odpalila o loda i rozmowy 

Jakaś niekumata. Ciężko się rozmawia robiąc l....

6 minut temu, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał:

To zakończy związku jak loda się brzydzi 

po co ma się zmuszać, jeżeli nie chce i nie lubi tego robić.

11 minut temu, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał:

Ja się domyślam że jest słaba seksualnie bo do mnie się odpalila o loda i rozmowy 

To zakończy związku jak loda się brzydzi 

Uwazaj kolego na słowa. Szanuj ludzi

23 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Tak naprawdę autorka weszła tutaj by się wyżalić i poskarżyć, ale pewnie zadnych porad i tak nie posłucha, zwlaszcza tych, ktore jej nie pasują. W sumie moze to i lepiej.

Świeta racja

Przed chwilą, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał:

Byłbyś z taką? 

A czemu nie? Kobieta może zadowolić mężczyznę na wiele sposobów.

Byłbyś z taką? 

Z jednym można pewnie lubić niektore rzeczy, z jakims zbokiem pewnie nie...

Edytowano przez buongiorno

3 minuty temu, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał:

Konfliktowa się wydajesz to i prezentów brak typa nie umiesz rozkochac do szaleństwa to by był priorytetem aby go kupić 

A ty sie wydajesz osobą, ktora nic wartosciowego nie wnosi do rozmowy i ktorej wszyscy tu juz maja dosyc. Temu panu juz podziekujemy, dobranoc. Prosze isc spac

Edytowano przez kadżana

2 minuty temu, buongiorno napisał:

Z jednym można pewnie lubić niektore rzeczy, z jakims zbokiem pewnie nie...

do niczego nie zmuszać się, zwłaszcza w tych sprawach.

grunt to dobra rozmowa o swoich potrzebach i pragnieniach. druga strona albo akceptuje albo do widzenia.

Przed chwilą, kadżana napisał:

A ty sie wydajesz osobą, ktora nic wartosciowego nie wnosi do rozmowy i ktorej wszyscy tu juz maja dosyc. Temu panu juz podziekujemy, dobranoc. Prosze isc spac

Chodzę o 4 śpię 5h wstaje o 9.

1 minutę temu, kadżana napisał:

A ty sie wydajesz osobą, ktora nic wartosciowego nie wnosi do rozmowy i ktorej wszyscy tu juz maja dosyc. Temu panu juz podziekujemy, dobranoc. Prosze isc 

Jak się przestaniesz bac własnego cienia to może ktoś zazna tego zaszczytu 

xD to wprowadź swoje rady w życie ciociu dobra rado

Edytowano przez buongiorno

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się