Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
sraczuszka

20 lat temu damskie pośladki niczym nie różniły się od męskich - oto dowód

Polecane posty

Zobaczcie na pośladki tancerek i tancerzy na poniższym teledysku z 2004 roku?

Aż dziwne, że dziewczyny w tamtych czasach mogły się podobać, jak one wcale nie miały pośladków

I nic dziwnego, że jak obecnie chodzę ulicami, to o mało nie umrę od patrzenia na obecne dziewczyny, do których nie umywały się moje rówieśnice nawet jak były młode

Edytowano przez sraczuszka

Przed chwilą, Vlad Srakula napisał:

Zbokow też sie nagromadziło sporo, też by zadbali o dopy a nie tylko walili konia.

Mezczyzna nie musi tak dbac o posladki, bardziej o klatke i brzuch

44 minuty temu, sraczuszka napisał:

Mezczyzna nie musi tak dbac o posladki, bardziej o klatke i brzuch

Powinien bo zwracają uwagę i na to, a płaskich obecnie też jest pełno.

Bo kiedyś to nie było ładnych taaa i pisałeś swego czasu że kiedyś były ładniejsze tylko nie miałeś u nich szans. Zapisuj sobie co piszesz , bo dochodzi ciągle do niespójności. 😁

Krój tych biodrówek też mógł być taki, że splaszczal pośladki... znacznie później pojawiły się spodnie których krój miał je unosić, chyba jak nastała moda na większe tyłki... 

2 godziny temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

Bo kiedyś to nie było ładnych taaa i pisałeś swego czasu że kiedyś były ładniejsze tylko nie miałeś u nich szans. Zapisuj sobie co piszesz , bo dochodzi ciągle do niespójności. 😁

Były ładne jak na tamte czasy i wtedy ładniejszych nie widziałem, bo ładniejszych wtedy nie było, to nie miałem porównania

5 godzin temu, sraczuszka napisał:

Były ładne jak na tamte czasy i wtedy ładniejszych nie widziałem, bo ładniejszych wtedy nie było, to nie miałem porównania

To też kwestia kosmetyków i ubioru, że wyglądają inaczej.

Chodzi o to,że teraz jest więcej grubszych dziewczyn,które mają to w djupie.Dosłownie 🤣

Za mojej młodości był czas anorektyczek.Te wspomnienia o zajadaniu się wacikami były kultowe🤣🤣

6 minut temu, KittyD napisał:

Chodzi o to,że teraz jest więcej grubszych dziewczyn,które mają to w djupie.Dosłownie 🤣

Za mojej młodości był czas anorektyczek.Te wspomnienia o zajadaniu się wacikami były kultowe🤣🤣

Kiedyś moda na chudość, teraz 2 tredny - albo super-fit albo body-positive. 

2 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Beyoncé miała fajny tyłeczek.

To już ni ma?

39 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Ha ha, no chyba ma, ale pisze o 20 lat wstecz.

Aha, a to ja nie przepadam ani za pierwszą ani za drugą.

Uciekam, udanej zabawy :  )

A czy wygląda to dobrze na żywo to nie wiem zależy siostra jak usiadła na sofie w salonie to miała taką wielką dope aż byłem w szoku miałem spytać czy ma implanty 

3 godziny temu, Pochwa w pochwie 17.3 napisał:

Nie raczej teraz ćwiczą tylki jak już coś ćwiczą 

Moda na fitness plus karnityna/kreatyna to muszą być efekty. Zresztą kiedyś czterdziecha a dzisiaj to jest kosmos jak taka dba o siebie. 

3 godziny temu, Pochwa w pochwie 17.3 napisał:

A czy wygląda to dobrze na żywo to nie wiem zależy siostra jak usiadła na sofie w salonie to miała taką wielką dope aż byłem w szoku miałem spytać czy ma implanty 

Jednak niezależnie od tego który jest rok , to zawsze optymalną będzie figura klepsydry tak jak u nas klata, barki i kostka na brzuchu, bo to biologia. 

Akurat ciara ma taka budowe a ty i tak nie asz szans na kobiete tego typu. Dla mnie i tak najbardziej bekowe jest gdy janusze krytykuja kazda normalna kobiete a potem widzisz takiego jak idzie ulica z jakims bulbazaurem xD

28 minut temu, BabkaBłądBoży napisał:

Akurat ciara ma taka budowe a ty i tak nie asz szans na kobiete tego typu. Dla mnie i tak najbardziej bekowe jest gdy janusze krytykuja kazda normalna kobiete a potem widzisz takiego jak idzie ulica z jakims bulbazaurem xD

Wlasnie sprawdzilem i obecnie nawet ta Ciara ma już fajne pośladki, bo tak jak wtedy dostosowywała się do mody na zero pupy, tak teraz dostosowała się do mody na posiadanie fajnej pupy

29 minut temu, BabkaBłądBoży napisał:

Niedawno ktoś mnie na tym forum pytał jak sądzę na jaką kobietę mam szansę i odpowiadałem, że wiele osób mi tu mówi, że na żadną fajną. I wtedy mi mówiono, że niby kto mi tak mówi? No to teraz widać kto na przykład mi tak mówi

Przed chwilą, sraczuszka napisał:

Wlasnie sprawdzilem i obecnie nawet ta Ciara ma już fajne pośladki, bo tak jak wtedy dostosowywała się do mody na zero pupy, tak teraz dostosowała się do mody na posiadanie fajnej pupy

A ty kiedy sie dostosujesz do mody na obecnego mezczyzne? Zrobiles cokolwiek dla siebie zeby sie zblizyc do modnego faceta czy tylko u innycy wady wynajdujesz? Zalosny czlowieku.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować