kotusdf 329 Napisano wczoraj o 09:46 Nawet brat był na 30sce. A ...enka obcieta nożyczkami chamsko I jakaś taka pogarbiona I chyba alkohol się lał bo plamy na dekolcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piekielneoczy 1790 Napisano wczoraj o 10:02 14 minut temu, kotusdf napisał: Nawet brat był na 30sce. A ...enka obcieta nożyczkami chamsko I jakaś taka pogarbiona I chyba alkohol się lał bo plamy na dekolcie Ogólnie to już chyba 4 raz wątek poleciał... No gruba impreza - po liczbie kieliszków i łyżek już wiadomo ile osób tam było: ona, Loro, jej brat i bratowa. Grubo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Autobusyitramwaje 347 Napisano wczoraj o 10:40 51 minut temu, kotusdf napisał: Nawet brat był na 30sce. A ...enka obcieta nożyczkami chamsko I jakaś taka pogarbiona I chyba alkohol się lał bo plamy na dekolcie ...enka za mała, na 5 zdjęciu jej wypływa, i jak widać przytyło jej się,ale na siłę wciska się Elza w ...enkę Po drugie 30tka a ona zrobiła się taka zszarzała, zbrzydła generalnie... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasja78 3190 Napisano wczoraj o 10:40 A zaproszenia miesiąc ponoć szykowała xd Zeby "wysłać" do lolo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaGo2 874 Napisano wczoraj o 10:44 No pozować to ona nie umie. Zawsze powyginana jak paragraf. Zniszczyła najładniejszą su.kienkę, jaką ma w szafie i przerobiła na wulgarną halkę dla siebie i kieckę dla rozdarciucha 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piekielneoczy 1790 Napisano wczoraj o 10:56 11 minut temu, MaGo2 napisał: No pozować to ona nie umie. Zawsze powyginana jak paragraf. Zniszczyła najładniejszą su.kienkę, jaką ma w szafie i przerobiła na wulgarną halkę dla siebie i kieckę dla rozdarciucha Młoda ma ...enkę z jej tiulu? Nawet nie zwróciłam na to uwagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piekielneoczy 1790 Napisano wczoraj o 10:56 15 minut temu, Kasja78 napisał: A zaproszenia miesiąc ponoć szykowała xd Zeby "wysłać" do lolo. Może tak rzadko ze sobą rozmawiają, że musiała mu wysłać zaproszenie xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rielka 137 Napisano wczoraj o 11:54 Dramat. Takiej urodzinowej porażki to nawet ja się nie spodziewałam. Kompletnie nie umie dobrać ...enki do sylwetki. Szerokie ramiona, widać że jej się przytyło bo ulewa jej się pod pachami, a ona nadal ciśnie się w ...enkę elzy, którą totalnie ją zniekształca i upupia. Ma tyle wolnego czasu, spokojnie mogłaby popracować nad sylwetką. Wygląda kiczowato, zupełnie bez gustu. Dekoracje to kolejna tandeta. Kolory jak mała syrenka, powycinane kokardki- jak na urodziny dziecka, a nie 30.letniej kobiety. Ewidentnie za szybko weszła w rolę dorosłej i ma nieprzepracowane emocje. Niedojrzała emocjonalnie dziewczyna. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piekielneoczy 1790 Napisano wczoraj o 12:25 (edytowany) 31 minut temu, Rielka napisał: Dramat. Takiej urodzinowej porażki to nawet ja się nie spodziewałam. Kompletnie nie umie dobrać ...enki do sylwetki. Szerokie ramiona, widać że jej się przytyło bo ulewa jej się pod pachami, a ona nadal ciśnie się w ...enkę elzy, którą totalnie ją zniekształca i upupia. Ma tyle wolnego czasu, spokojnie mogłaby popracować nad sylwetką. Wygląda kiczowato, zupełnie bez gustu. Dekoracje to kolejna tandeta. Kolory jak mała syrenka, powycinane kokardki- jak na urodziny dziecka, a nie 30.letniej kobiety. Ewidentnie za szybko weszła w rolę dorosłej i ma nieprzepracowane emocje. Niedojrzała emocjonalnie dziewczyna. Gdyby nie ta 30 z balonów to bym mogła spokojnie powiedzieć, że to dekoracje na urodziny jej córki. Przytyć się jej mogło, jak każdemu, ale czy ona nie widzi, że ta ...enka się aż w nią wżyna? Wystarczyło zmienić ...enkę na inną albo jakiś szal narzucić, już nawet bez tego odchudzania. Edytowano wczoraj o 12:26 przez piekielneoczy 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JoloOo 543 Napisano wczoraj o 16:00 Jezu widać, że ta ...enka jest po prostu obcięta nożyczkami. Nie dość, że krzywo to jeszcze wystają nitki, bo materiał się pruje xD Zdolności krawieckie na poziomie 8-latki... 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 329 Napisano wczoraj o 16:08 4 godziny temu, Rielka napisał: Dekoracje to kolejna tandeta. Kolory jak mała syrenka, powycinane kokardki- jak na urodziny dziecka, a nie 30.letniej kobiety. Ewidentnie za szybko weszła w rolę dorosłej i ma nieprzepracowane emocje. Niedojrzała emocjonalnie dziewczyna. tłumaczyła się ostatnio w filmie że to wszystko przez to że szybko miała syna i nie miała czasu na bycie dzieckiem. ale kto jej kazał pić wódkę i malować serce na czole? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 329 Napisano wczoraj o 16:08 8 minut temu, JoloOo napisał: Jezu widać, że ta ...enka jest po prostu obcięta nożyczkami. Nie dość, że krzywo to jeszcze wystają nitki, bo materiał się pruje xD Zdolności krawieckie na poziomie 8-latki... kreacja po kosztach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 329 Napisano wczoraj o 16:09 ogólnie strasznie wygląda to wszystko co tak planowała od miesięcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piekielneoczy 1790 Napisano wczoraj o 16:29 20 minut temu, kotusdf napisał: kreacja po kosztach Jest tanio? Jest tanio. Jest dobrze? Jest tanio. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 329 Napisano wczoraj o 17:08 rolka XD kubeczki z jedzonkiem: czyli słodycze, ale też są koreczki, mozzarella z pomidorem, sałatka i jakieś coś z ciastem francuskim, no i flaszeczki sztuczne świeczki i słomki z kokardkami XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piekielneoczy 1790 Napisano wczoraj o 17:42 32 minuty temu, kotusdf napisał: rolka XD kubeczki z jedzonkiem: czyli słodycze, ale też są koreczki, mozzarella z pomidorem, sałatka i jakieś coś z ciastem francuskim, no i flaszeczki sztuczne świeczki i słomki z kokardkami XD Prawdę mówiąc to ona opowiadając tak o tych urodzinach przez kilka miesięcy to mogła nie kupować ...etów w aksjon, a odłożyć kasę i zamówić sobie jakiś fajny catering i byłoby wow. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 329 Napisano wczoraj o 17:56 i ona myślała o tym by organizować innym ludziom za hajs urodziny ale ktoś w wieku 30 lat grubo by się zdziwił takim przyjęciem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piekielneoczy 1790 Napisano wczoraj o 18:22 24 minuty temu, kotusdf napisał: i ona myślała o tym by organizować innym ludziom za hajs urodziny ale ktoś w wieku 30 lat grubo by się zdziwił takim przyjęciem Bez kitu. Wyobraź sobie, że ją zatrudniasz i ma Ci zorganizować imprezę. Wchodzisz, a tak takie coś... Jak byś zareagowała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaGo2 874 Napisano wczoraj o 18:43 Właśnie zobaczyłam te frykasy i hmm... Ja nie mówię, że trzeba od razu robić nie wiadomo co, ale kurczę, siedzi na tym tik toku i pintreście, to mogła zgapić jakieś proste przekąski, a nie słodycze i koreczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rielka 137 Napisano wczoraj o 19:13 Toffee, 3x rodzaje żelek, cukierki, krakersy w kubeczkach i koreczki z oliwkami/pomidorkami. Brakuje tylko paluszków w szklance. Jest impreza? Jest. Wypisz idealna dla 5cio latki i dzieciaków z podwórka. Jprdl. Aż korci zapytać kto tam był i co sobie pojadł. I czy najedzeni na pewno przyszli. Mi by było autentycznie WSTYD zapraszać na taką szumną imprezę dorosłych i częstować takim badziewiem. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piekielneoczy 1790 Napisano wczoraj o 19:36 20 minut temu, Rielka napisał: Toffee, 3x rodzaje żelek, cukierki, krakersy w kubeczkach i koreczki z oliwkami/pomidorkami. Brakuje tylko paluszków w szklance. Jest impreza? Jest. Wypisz idealna dla 5cio latki i dzieciaków z podwórka. Jprdl. Aż korci zapytać kto tam był i co sobie pojadł. I czy najedzeni na pewno przyszli. Mi by było autentycznie WSTYD zapraszać na taką szumną imprezę dorosłych i częstować takim badziewiem. Nie no, były tak jakieś złote sztućce. Boje się zapytać po co one były. Chyba 5 latki mają lepsze imprezy dla kolegów z podwórka niż ona te 30. Jeszcze ta fotka, nie dość, że powyginana jak ja gdy mnie boli rano kręgosłup to ubrała "balową" kieckę i jest boso mogła chociaż do fotki ubrać jakieś buty. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rielka 137 Napisano wczoraj o 20:18 Jakby przygotowała jakiś ciepły & zimny catering, jak ktoś wyżej wspomniał, to zupełnie inaczej wyglądałaby ta „impreza”. Serio ja nie byłam na żadnych domowych urodzinach osoby dorosłej, żeby nie było jakiegoś ciepłego posiłku. Zawsze jakieś kurczaki w całości w piecu były+pieczone ziemniaki (jak ktoś miał mały budżet) i juz, żeby coś ciepłego było, albo na wynos zamówione jedzenie typu turecka kuchnia. Zapadłabym sie pod ziemię serwując żelki i cukierki w kubkach dorosłym ludziom z okazji moich okrągłych urodzin. *face plam* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zamowienia1900 28 Napisano 22 godziny temu Dziewczyny nie przesadzajcie , nie było nas tam i nie wiadomo co było tak naprawdę na stole . stos talerzy tam stoi to chyba nie na chrupki , napewno było coś na ciepło tylko pewnie nie były robione już zdjęcia potem , bo nie ładnie wyglądał już stół pod Instagram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaGo2 874 Napisano 15 godzin temu Ja uważam, że ciepłe danie do żaden obowiązek, zresztą zawsze można po prostu zamówić coś na dowóz. Natomiast przekąski czy sałatki to już proste są 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JoloOo 543 Napisano 14 godzin temu 7 godzin temu, Zamowienia1900 napisał: Dziewczyny nie przesadzajcie , nie było nas tam i nie wiadomo co było tak naprawdę na stole . stos talerzy tam stoi to chyba nie na chrupki , napewno było coś na ciepło tylko pewnie nie były robione już zdjęcia potem , bo nie ładnie wyglądał już stół pod Instagram No nie wiem, co Julka przygotowywała jakąś imprezę to mówiła, że tylko "apero", a nie normalne posiłki. No i nie talerzy tylko talerzyków deserowych . Poza tym mogła chociażby poprosić w sklepie o przygotowywanie deski serów, podać racelette na ciepło... Brat przyleciał z Polski, a ta podaje cukierki i żelki xD - tak ciężko było coś kupić w cukierni ? Akurat jedzenie we Francji jest spoko, mogłaby się raz wysilić i przygotować/kupić coś bardziej lokalnego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 329 Napisano 13 godzin temu 10 godzin temu, Rielka napisał: Jakby przygotowała jakiś ciepły & zimny catering, jak ktoś wyżej wspomniał, to zupełnie inaczej wyglądałaby ta „impreza”. Serio ja nie byłam na żadnych domowych urodzinach osoby dorosłej, żeby nie było jakiegoś ciepłego posiłku. Zawsze jakieś kurczaki w całości w piecu były+pieczone ziemniaki (jak ktoś miał mały budżet) i juz, żeby coś ciepłego było, albo na wynos zamówione jedzenie typu turecka kuchnia. Zapadłabym sie pod ziemię serwując żelki i cukierki w kubkach dorosłym ludziom z okazji moich okrągłych urodzin. *face plam* Już widzę jakby się tłumaczyła że na bank coś w piekarniku... albo matka coś w garnku przyniosła XD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 329 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, JoloOo napisał: No nie wiem, co Julka przygotowywała jakąś imprezę to mówiła, że tylko "apero", a nie normalne posiłki. No i nie talerzy tylko talerzyków deserowych . Poza tym mogła chociażby poprosić w sklepie o przygotowywanie deski serów, podać racelette na ciepło... Brat przyleciał z Polski, a ta podaje cukierki i żelki xD - tak ciężko było coś kupić w cukierni ? Akurat jedzenie we Francji jest spoko, mogłaby się raz wysilić i przygotować/kupić coś bardziej lokalnego... No ja myślę że gdziekolwiek na świecie by nie była są sklepy i można polecieć gotowcami i na prawdę fajnie ugościć ludzi. Dorosłych ludzi. Nawet uciekłam by te swoje biedne domowe pizze. Bo jednak alkohol piją To coś solidnego by się przydało do zjedzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 329 Napisano 13 godzin temu A fanki są chyba ślepe i gluche XD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rielka 137 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 28 minut temu, kotusdf napisał: No ja myślę że gdziekolwiek na świecie by nie była są sklepy i można polecieć gotowcami i na prawdę fajnie ugościć ludzi. Dorosłych ludzi. Nawet uciekłam by te swoje biedne domowe pizze. Bo jednak alkohol piją To coś solidnego by się przydało do zjedzenia No dokładnie. Brat przyleciał z Polski. Alkohol piją i zagryzają żelką. Wybornie. I jak ktoś wyżej napisał, tam były talerzyki deserowe, zapewne do tego tortu. A nie talerze obiadowe. No nic, poczekajmy na Vlogaska- już wyczekuję opowieści jak to ciepłe dania weszły na stół później ale już nie chwytała za telefon/ apart bo chciała czas z rodziną spędzić xD Edytowano 12 godzin temu przez Rielka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magmag 18 Napisano 12 godzin temu O kim prawicie? Bo chyba nie znam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach