Hypedotella 79 Napisano 18 godzin temu Tak pytam z ciekawości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 20 Napisano 18 godzin temu Chińskie daktyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 79 Napisano 18 godzin temu 7 minut temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Chińskie daktyle Musze spróbować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czubek bez peiniędzy 1 Napisano 18 godzin temu ja tylko splesnialy chlebek i popilem sikami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 20 Napisano 18 godzin temu 4 minuty temu, Hypedotella napisał: Musze spróbować A w Polsce to rośnie w ogóle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 79 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: A w Polsce to rośnie w ogóle Niby tak, ale mało znane ☹ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 18 Napisano 18 godzin temu obawiam sie, zeod dawna juz nie wchodze na jutube Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 13 Napisano 18 godzin temu Znowu się nacpala lekami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 79 Napisano 18 godzin temu Już sprawdzam w necie, a tu owoc chwilowo niedostepny ☹ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 79 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, KochamElciee;) napisał: obawiam sie, zeod dawna juz nie wchodze na jutube A próbowaleś jujubę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 79 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, kiroshi napisał: Znowu się nacpala lekami zrob przerwe od forum, bo myla ci sie osoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 20 Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, Hypedotella napisał: Niby tak, ale mało znane ☹ Nie wiem czy klimat pozwala , a kojarzę jako chińskie daktyle, bo są w formie jakiegoś suszu w sklepie zielarskim gdzie herbaty kupuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 18 Napisano 18 godzin temu nie wiem co to jujuba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 79 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Nie wiem czy klimat pozwala , a kojarzę jako chińskie daktyle, bo są w formie jakiegoś suszu w sklepie zielarskim gdzie herbaty kupuje. Mniam mniam. Nie wiem gdzie kupić ☹ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 20 Napisano 18 godzin temu Raczej lecznicze właściwości ma . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 20 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Hypedotella napisał: Mniam mniam. Nie wiem gdzie kupić ☹ W top markecie też mogą być tylko w torbie jako susz jak Vegeta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 79 Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, KochamElciee;) napisał: nie wiem co to jujuba Jedzonko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 13 Napisano 18 godzin temu Megi nie ma, to dostaniesz trochę atencji od promyczka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 79 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, kiroshi napisał: Megi nie ma, to dostaniesz trochę atencji od promyczka Ihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 79 Napisano 18 godzin temu (edytowany) Bedziecie mnie znowu przestrzegac, nawet jesli nie bede chciec? Edytowano 18 godzin temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 79 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, świrmo napisał: do promyczka trzeba sie zapisywac na konkretny termin bo rozchwytywany Ale Was tu dziś dużo orbitujacych wokoł Promyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 79 Napisano 18 godzin temu 4 minuty temu, kiroshi napisał: Megi nie ma, to dostaniesz trochę atencji od promyczka PS skad wiesz, że nie ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 79 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, świrmo napisał: jedyny kabareciarz dzisiaj. lezak cos ostatnio opuscil loty wiec nie ma za duzo bekowych ludzi tylko na promyczka mozna liczyc zwlaszcza przy niedzieli promyczek zwykle zabawny Wybieram sie tu do Was na troche dłużej, ale nie wiem czy dam radę. Najpierw jade na narty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 20 Napisano 18 godzin temu 7 minut temu, kiroshi napisał: Megi nie ma, to dostaniesz trochę atencji od promyczka Jest tylko ty po alkoholu masz słabą orientację w terenie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 20 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Hypedotella napisał: Wybieram sie tu do Was na troche dłużej, ale nie wiem czy dam radę. Najpierw jade na narty Zazdroszczę, a sama jedziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 79 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Zazdroszczę, a sama jedziesz Chyba tak. Koleżanke wezmę może na narto-podrywy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mq* 2 Napisano 18 godzin temu 42 minuty temu, Hypedotella napisał: Tak pytam z ciekawości To daktyle.Są bardzo slodkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 13 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Jest tylko ty po alkoholu masz słabą orientację w terenie Jest typ, co grozi laskom pobiciem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 20 Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, Hypedotella napisał: Ale Was tu dziś dużo orbitujacych wokoł Promyka Chodzą jak na głodzie amfetaminowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 79 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Mq* napisał: To daktyle.Są bardzo slodkie. lubie słodkie jak pianki Marshmallow mrauuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach