Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Luiza55

to rozwód czy Tajlandia?

Polecane posty

4 minuty temu, kotusdf napisał:

A w ogole co on ma za miniaturke na profilu.. jakis fagas a w odbiciu okularów związana laska anime.. takie mają preferencje XD

Oni oboje coś mają nie tego pod kopułą 

• Like 1

1 godzinę temu, ale_kicha napisał:

Na jej insta też akcja bo ktoś wypomniał jej, że z choroba dziecka to ściema. Ciągle pisze, że ma dowody na chorobę Laury ale do egzotycznego wyjazdu się nie odniosła.

A pokazała te dowody? 

1 minutę temu, Etoile napisał:

A pokazała te dowody? 

No zdjęcie Laury ze ma plamy ospy na buzi i szyji ale ona już niby raz miała uczulenie co lekarz diagnozował przez smsy .. takie cuda na kiju. W ogóle co to za dowod jak nawet w filmie o rozwod była zła data ustawiona w kalendarzu XD

• Like 1

3 minuty temu, kotusdf napisał:

No zdjęcie Laury ze ma plamy ospy na buzi i szyji ale ona już niby raz miała uczulenie co lekarz diagnozował przez smsy .. takie cuda na kiju. W ogóle co to za dowod jak nawet w filmie o rozwod była zła data ustawiona w kalendarzu XD

Chodziło mi o dowody, że obecnie dziecko jest chore bo zdjecie moze byc zrobione wczesniej jak miała wysypkę. Już na skasowanym watku pisałam, że gadać to ona sobie może. Z ciąża też zarzekała się, że nie jest i ludzi wyzywala.

1 godzinę temu, Themeatball napisał:

A ja głupio zapytam ale co to jest Wanda?:D

Forum plotkarskie, takie jak Kafe przy czym tam nie usuwa się wątków  😉

Przed chwilą, Sillysheep napisał:

Forum plotkarskie, takie jak Kafe przy czym tam nie usuwa się wątków  😉

Ale komentarze tez znikaja.

Nie mówcie, że to były kłamstwa wszystko 🤯 aż taka jestem naiwna? 

3 minuty temu, Sylka856 napisał:

Też byłam w szoku. O ile nie przyznawanie się do tego że jest w ciąży próbowałam sobie jakoś wytłumaczyć to teraz nie ma dla niej żadnego usprawiedliwienia 

22 minuty temu, ale_kicha napisał:

Też byłam w szoku. O ile nie przyznawanie się do tego że jest w ciąży próbowałam sobie jakoś wytłumaczyć to teraz nie ma dla niej żadnego usprawiedliwienia 

Może mają taki chory układ, że mimo rozwodu, wakacje dla córki?  Ciężko mi uwierzyć, że można tak obrzydliwie kłamać 

Nie rozpoznaję tego cyrku, o kim wątek? 

8 minut temu, Themeatball napisał:

Przytrzymajcie sobie to zdj Laurki z wysypka na jej profilu widac u gory zle uciela zdj ....skoro nie ma nic do ukrycia i mówi prawde dlaczego konto dadida gdzie było publiczne nagle gdy zaczely dziewczyny pisac o zdj z wakacji, konto stalo sie prywatne...bo prawda wyszla na jaw... Tak samo wczoraj dodala scren ze jedna jej napisala jaka ma super relacje z Laurka i najpierw dodala to z godzina z godzina 23.19 gdzie w Polsce bylo po godzinie 16....usunela ta relacje i dodala na nowo bes godziny juz.... A roznica czasu między Pl a jej wakacjami wlasnie tyle wynosi...

Ej no właśnie... Źle ucięte zdjęcie laurki. Ale skąd ono by było?

3 minuty temu, Vedma napisał:

Nie rozpoznaję tego cyrku, o kim wątek? 

Szarlott 🤣 rób kawusie i rozgość się bo jest grubo 🤣

• Thanks 1

Kłamczucha z wielkimi uszami oszukala wszystkich i to nie po raz pierwszy. 

Edytowano przez Szara mysz

1 godzinę temu, Sylka856 napisał:

Ja też w szoku 

40 minut temu, Sylka856 napisał:

Może mają taki chory układ, że mimo rozwodu, wakacje dla córki?  Ciężko mi uwierzyć, że można tak obrzydliwie kłamać 

Ale to by powiedziała o tym. Szkoda kasy- dla Laury. Ponagrywala by samotne vlogi jak sama sobie spaceruje albo jakieś degustacje nowości można było by ograć wyjazd i pokazać prawdę niż robić z ludzi wariatów. 

43 minuty temu, Sylka856 napisał:

To przecież można było powiedzieć o tym. Wrzucić vloga że to ich sprawa i że tak pojechali. Nagrać jakieś przebitki z wakacji z Laurka a po wyjeździe wrócić do tematu rozwodu 🤣 wszystko dosłownie byłoby lepsze niż to co zrobiła 🤣

Czy ktoś próbował zaprosić Dawida do znajomych odkąd jest prywatne konto na Ig?

14 minut temu, Ta_z_1_ napisał:

To przecież można było powiedzieć o tym. Wrzucić vloga że to ich sprawa i że tak pojechali. Nagrać jakieś przebitki z wakacji z Laurka a po wyjeździe wrócić do tematu rozwodu 🤣 wszystko dosłownie byłoby lepsze niż to co zrobiła 🤣

To bezczelne babsko na pytanie co z Tajlandia odpowiedziało że mieli ubezpieczenie na wypadek rezygnacji. Skoro nie odwołali wakacji to znaczy, że ten cały rozwód to od początku była szopka

Jak jeszcze raz usłyszę od niej jaka ona jest szczera u że to nie są kłamstwa tylko pokazywanie 15 min z życia to padnę...

Ciekawe co na to wszystko te babcie Teresy które proponowały zrzutkę dla biednej bezdomnej Karolinki.

2 minuty temu, Themeatball napisał:

No właśnie szukam tego vloga w ktorym to mówiła o tym ubzepieczeniu... I po co te klamstwa? Dla wyświetlen? Naprawdę są tego warte?....brak słów 

Czasem mam wrażenie, że ona czerpie przyjemność z wciskania kitu. Poza tym myśli, że jest taka błyskotliwa, że nikt się nie pozna na jej kłamstwach.

• Like 1

1 godzinę temu, Ta_z_1_ napisał:

No nie bardzo, bo z jednej strony chce ścianę, mówiąc to miała obrzydzenie na twarzy do eksa a z drugiej wyjazd wspólny i pewnie 1 pokój 🙃

Edytowano przez Sylka856

To jej zachowanie wygląda na jakąś poważna chorobę psychiczną... Może dlatego nikt z rodziny bardzo się na ten temat nie wypowiada. Czy Dawid w poprzednich latach też wrzucał fotki z wakacji? Czy to w tym roku tak go naszło?

3 godziny temu, Ta_z_1_ napisał:

Ej no właśnie... Źle ucięte zdjęcie laurki. Ale skąd ono by było?

To zdjęcie to screen. Jakby gdzieś kiedyś to publikowała i wstawiła znowu 

Ale ona się przygotowywała do tego wyjazdu. Zaczęła się balsamami bazującymi smarować i ciemniejszy podkład nakładać. W ciemniejszej karnacji się lepiej czuje mówiła.. 

Chodziło o to że gdyby opalona nagle we vlogach się pojawiła to byłaby zasługa balsamu a nie słońca Tajlandii 🤣

Wszystko przemyślane poza jedynym... publicznym kontem męża na Instagramie 

1 godzinę temu, Ta_z_1_ napisał:

To jej zachowanie wygląda na jakąś poważna chorobę psychiczną... Może dlatego nikt z rodziny bardzo się na ten temat nie wypowiada. Czy Dawid w poprzednich latach też wrzucał fotki z wakacji? Czy to w tym roku tak go naszło?

Też myślę że ona ma jakieś zaburzenia 

3 godziny temu, Sylka856 napisał:

Błagam......

Przecież to wredna klamczucha. Ludzi  opierniczala, że w żadnej ciazy nie jest. Jak juz ktoś raz skłamał bez mrugnięcia okiem, wręcz wyzywal ludzi jak pisali prawdę to taki człowiek znaczy, ze jest bezwzgledny i chętnie kłamie dla eladnych korzyści. Ty serio uwierzyłaś w te dzielenie domu na pół? Juz wtedy widać było ze to ściema.

1 godzinę temu, Sylka856 napisał:

No nie bardzo, bo z jednej strony chce ścianę, mówiąc to miała obrzydzenie na twarzy do eksa a z drugiej wyjazd wspólny i pewnie 1 pokój 🙃

Oczywiście że jeden. Chyba że szarlot postawi ścianę 🤣

14 minut temu, Magmag napisał:

To zdjęcie to screen. Jakby gdzieś kiedyś to publikowała i wstawiła znowu 

Ona chyba to zdjęcie opublikowała wczoraj. Ale jak się połapała że w rogu jest godzina 23 z minutami a w Polsce ledwo po 16 to chyba usunęła i wstawiła jeszcze raz ucięte🤔

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się