madziuszek 2402 Napisano 5 godzin temu W łodzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuszek 2402 Napisano 5 godzin temu Robi się coraz bardziej click-baitowo, widać zbiera na kuchnię z firanką 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2313 Napisano 5 godzin temu Jeszcze nie ogladałam, ale domyślam się że tytuł nie na nic wspólnego z treścią? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 1107 Napisano 4 godziny temu Trochę obejrzałam może z 30 minut. Strasznie się tego słucha. Widać, że bolą ją komentarze. No, ale jak inaczej nazywać syf syfem, a lenia leniem? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5686 Napisano 4 godziny temu Dla kogo ona tworzy te 2,5 godz produkcje?? Widac, że jej fanki nie mają swojego życia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4436 Napisano 4 godziny temu Ponad 2 h o niczym, obejrzałam w 20 minut całość jakby co oj męczy się sama z sobą kobieta przed 50tka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 148 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 godzinę temu, PandaCzerowna napisał: Jeszcze nie ogladałam, ale domyślam się że tytuł nie na nic wspólnego z treścią? Obejrzałam całość. Co 3 minuty reklama po 1h dzieła. Nie ma już czego pokazywać. Mówi o : *zbawiennym działaniu kompresu na okres, o którym by nie wiedziała jeśli nie zachcianki jedzeniowe, * ma nadzieję, że nie wycofają jej chusteczek z Biedry, * tym, że ludzie mają dość jak pokazuje, że znowu sprząta, * że ktoś komentuje jej ekspres a jej znajomi też mają podobny i tak samo się brudzi, * gada o chlebie tostowym, że za dużo jak dla singla i heloł macie to zmienić, * pani z Żabki czy tam innego sklepu szukała jej na zapleczu naleśników bo miała chęć na nie ale ludzie wszystko wykupili a ona smażyć nie chciała, * twierdzi, że dba by lodówka nie była przepełniona, * ogląda pamiętniki wampirów nałogowo, * nagrywała z 20-30 min nawlekanie pościeli bo jej Rózią przeszkadzała, * narzeka, że ma kłopoty ze snem, *.ogląda dziewczyny co sprzątają i mówi, że one też mierzą się z hejtem, * ona lubi oglądać jak sprzątają porządny syf typu podłoga uwalona czekoladą, * jednak dżinsy się nie mieszczą w szufladzie i planuję każde osobno założyć na tyłek i przebrać, * mam ulubioną rzecz do tostów (serek Filadelfia, tuńczyk, sól, majonez czy jakoś tak) I rozwodzi się, że może tak przetworzonego serka nie powinna podgrzewać i tylko dlatego nie chciała go dodawać do sernika, * Rózia to niszczyciel pościeli a ona ma tylko 3 komplety z czego w jednym Rózią odgryzła guziki i wece one były drogie, te komplety, * wózek powędrował do matki, * ma 7 letnie palety i szminki od Charlotte ale przecież nie wyrzuci, to samo puder Chanel i podkłady, * tytuł filmu wziął się stąd, że ona lubi spokojnie poleżeć, obejrzeć film a dzieci by jej przeszkadzały a teraz przeszkadzają psy I jakby miała dzieci to musiałaby mieć 2 pralki, * ktoś jej powiedział, że zawsze może schudnąć by znaleźć chłopaka. Nie dziękujcie za poświęcenie Edytowano 4 godziny temu przez Wesoła Merry 3 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 148 Napisano 3 godziny temu I * nie mieści się w za duże dżinsy więc chyba przytyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2313 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Wesoła Merry napisał: * ma 7 letnie palety i szminki od Charlotte ale przecież nie wyrzuci, to samo puder Chanel i podkłady, Robi mi się niedobrze na myśl że ona to nakłada na twarz. W połączeniu z brudnymi pędzlami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 148 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, PandaCzerowna napisał: Robi mi się niedobrze na myśl że ona to nakłada na twarz. W połączeniu z brudnymi pędzlami... 2 stare chce komuś oddać bo nie otwierała nawet. A i jeszcze * dlatego nie bierze paczek PR bo ona i tak ma za dużo a inne mają nawet całe szuflady samych pomadek, * pokazała też nowe, nieużywane pędzle Edytowano 3 godziny temu przez Wesoła Merry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2313 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Wesoła Merry napisał: 2 stare chce komuś oddać bo nie otwierała nawet. A i jeszcze * dlatego nie bierze paczek PR bo ona i tak ma za dużo a inne mają nawet całe szuflady samych pomadek Czyli znów zmiana wersji, bo niedawno powiedziała że chciałaby dostawać kosmetyki i je testować. To chyba było jak dostała coś i cieszyła się jak małe dziecko otwierając to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6981 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Wesoła Merry napisał: * ma 7 letnie palety i szminki od Charlotte ale przecież nie wyrzuci, to samo puder Chanel i podkłady, No i po tym łatwo poznać, że ktoś żyje ponad stan albo że złote czasy dawno przeminęły. Syfiara jakich mało. Stare, śmierdzące, z milionem drobnoustrojów, ale logo jest, szpan jest, samopoczucie od razu lepsze... Żenada przez gigantyczne Ż. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 1107 Napisano 3 godziny temu Ona dba o wszystkie biznesy i ekonomię firm. Jakby zaczęła pokazywać to by wszytko wykupili i produkcja by stanęła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 148 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, PandaCzerowna napisał: Czyli znów zmiana wersji, bo niedawno powiedziała że chciałaby dostawać kosmetyki i je testować. To chyba było jak dostała coś i cieszyła się jak małe dziecko otwierając to. Bo ona chce tak jak wiemy ale nikt jej nie wysyła. I dodała, że.wysyłali jak była.jeszcze.kanałem Beauty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2313 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Wesoła Merry napisał: Bo ona chce tak jak wiemy ale nikt jej nie wysyła. I dodała, że.wysyłali jak była.jeszcze.kanałem Beauty Jak nazwać jej kanał teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saturninapiacha 6110 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, PandaCzerowna napisał: Jak nazwać jej kanał teraz? Po prostu "kanał" 1 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 148 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 31 minut temu, PandaCzerowna napisał: Jak nazwać jej kanał teraz? Mentalny ściek lub vlogi domowe Edytowano 3 godziny temu przez Wesoła Merry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poziomeczka 36 Napisano 2 godziny temu Robaczki w 10 letnich kosmetykach kolorowych... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr-Mlem 193 Napisano 2 godziny temu ,,Jak coś robię to robię na 100%" Ch.uja robisz na 100% tylko masz okresy manii i wzmożone fazy na coś 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 148 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Poziomeczka napisał: Robaczki w 10 letnich kosmetykach kolorowych... Serio po tym mogą chodzić takie milimetrowe. Niech sobie filmy o tym obejrzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4436 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, PandaCzerowna napisał: Robi mi się niedobrze na myśl że ona to nakłada na twarz. W połączeniu z brudnymi pędzlami... Gdyby nie takie osoby (są tacy, co myją się raz na tydzień a tak, to tylko pachy i krok), to zanieczyszczenie środowiska byłoby o wieeeeeele większe, więc w sumie, skoro nie mamy do czynienia z nimi, to niech sobie robią jak chcą dopóki nie spotkasz w sklepie () Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4436 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, saturninapiacha napisał: Po prostu "kanał" Kanalizacja z Łodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 148 Napisano 1 godzinę temu Już dobiła do 277k. Tylko to już koniec tego kanału o niczym i nikim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 148 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Sylka856 napisał: Kanalizacja z Łodzi Tadeusz Norek przedstawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eviqs 1929 Napisano 12 minut temu 3 godziny temu, Wesoła Merry napisał: Obejrzałam całość. Co 3 minuty reklama po 1h dzieła. Nie ma już czego pokazywać. Mówi o : *zbawiennym działaniu kompresu na okres, o którym by nie wiedziała jeśli nie zachcianki jedzeniowe, * ma nadzieję, że nie wycofają jej chusteczek z Biedry, * tym, że ludzie mają dość jak pokazuje, że znowu sprząta, * że ktoś komentuje jej ekspres a jej znajomi też mają podobny i tak samo się brudzi, * gada o chlebie tostowym, że za dużo jak dla singla i heloł macie to zmienić, * pani z Żabki czy tam innego sklepu szukała jej na zapleczu naleśników bo miała chęć na nie ale ludzie wszystko wykupili a ona smażyć nie chciała, * twierdzi, że dba by lodówka nie była przepełniona, * ogląda pamiętniki wampirów nałogowo, * nagrywała z 20-30 min nawlekanie pościeli bo jej Rózią przeszkadzała, * narzeka, że ma kłopoty ze snem, *.ogląda dziewczyny co sprzątają i mówi, że one też mierzą się z hejtem, * ona lubi oglądać jak sprzątają porządny syf typu podłoga uwalona czekoladą, * jednak dżinsy się nie mieszczą w szufladzie i planuję każde osobno założyć na tyłek i przebrać, * mam ulubioną rzecz do tostów (serek Filadelfia, tuńczyk, sól, majonez czy jakoś tak) I rozwodzi się, że może tak przetworzonego serka nie powinna podgrzewać i tylko dlatego nie chciała go dodawać do sernika, * Rózia to niszczyciel pościeli a ona ma tylko 3 komplety z czego w jednym Rózią odgryzła guziki i wece one były drogie, te komplety, * wózek powędrował do matki, * ma 7 letnie palety i szminki od Charlotte ale przecież nie wyrzuci, to samo puder Chanel i podkłady, * tytuł filmu wziął się stąd, że ona lubi spokojnie poleżeć, obejrzeć film a dzieci by jej przeszkadzały a teraz przeszkadzają psy I jakby miała dzieci to musiałaby mieć 2 pralki, * ktoś jej powiedział, że zawsze może schudnąć by znaleźć chłopaka. Nie dziękujcie za poświęcenie Ostatni punkt mnie położył na łopatki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2188 Napisano 7 minut temu 3 godziny temu, Wesoła Merry napisał: ktoś jej powiedział, że zawsze może schudnąć by znaleźć chłopaka. 3 minuty temu, Eviqs napisał: Ostatni punkt mnie położył na łopatki Chłopak w wieku 40+ schudniecie tam nic nie pomoze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 148 Napisano 3 minuty temu 3 minuty temu, Hellena.De.Vil napisał: Chłopak w wieku 40+ schudniecie tam nic nie pomoze W tym wieku to mężczyzna a mężczyzna szuka kobiety a nie dziewczynki w ciałku kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach