Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
madziuszek

Taksówką do Primarka

Polecane posty

Że kasują wątki, które są puste? Tak. Bez sensu. To nie narusza żadnego punktu regulaminu.

• Like 2

1 minutę temu, madziuszek napisał:

Że kasują wątki, które są puste? Tak. Bez sensu. To nie narusza żadnego punktu regulaminu.

Narusza czyjąś dumę 

• Like 1
  • Haha 1

Jesteśmy jak niesporczaki, przetrwamy w każdych warunkach. Nie takimi chusteczkami z Biedry próbowali nas wykurzyć!

• Like 3
  • Haha 4

6 minut temu, PandaCzerowna napisał:

Narusza czyjąś dumę 

Ale czyją? Przecież zdanie, że np. arbuz jest strasznie drogi w Łodzi - kogo obraża lub kłuje? Oczywiście mowa o moderatorach, którzy powinni być neutralni. 

Ktoś tu działa na szkodę forum. Ciagle kasowanie wątków i nie tylko o siwej.

Swoją drogą dziwne tu maja zasady. Szkoda że na yt nie mozna kogoś zgłosić i cyk filmu nie ma. Tam wolna amerykanka a tu cenzura jak nie wiem co. A tu mniejsza szkodliwości spoleczna niż te głąby nagrywające patofilmy.

Edytowano przez Etoile
  • Like 3
  • Thanks 1

31 minut temu, Etoile napisał:

Swoją drogą dziwne tu maja zasady. Szkoda że na yt nie mozna kogoś zgłosić i cyk filmu nie ma. Tam wolna amerykanka a tu cenzura jak nie wiem co. A tu mniejsza szkodliwości spoleczna niż te głąby nagrywające patofilmy.

Dokładnie, tam jest wyzywanie ludzi od podludzi, larw, ludzkich spie*dolin i innych, a  tu napiszesz, że ktoś nie lubi sprzątać i SIUP! 

Krucjata kasowania trwa....biedna ani drzemki nie zrobi w dzień, ani w nocy się nie wyspi...ani na spacer z psami nie wyjdzie....ile ona się nakasuje 🤣🤣

11 minut temu, Poziomeczka napisał:

Już się nie obnosi e petani, czyżby dostała jakieś ostrzeżenie?

Wspominała jakoś w ostatnich filmikach kilkukrotnie ,że tik tik nie jest fajny, a insta nie lubi bo blokują 😉 ciekawe za co, nie?🤪😂😅

• Thanks 1

3 minuty temu, Szara mysz napisał:

Za tydzień jade do Lodzy ,licze bardzo na to ze spotkam cesarzową 😂 

Ja na Mazury w tym roku hihi 

• Like 1

Dziewczyny, proszę o to "powiew świeżości" na moim avku😉

16 minut temu, arbuz napisał:

Dziewczyny, proszę o to "powiew świeżości" na moim avku😉

To z ostatniego dzeła? Dzigsoł pelnom gembom. 🤣 

Ona tak spuchla, cekawe co nadalo objetoscy jej buzy? 🤣

Edytowano przez Busz3131
  • Like 1

Jedynie kółeczka namalowane, a reszta to sama natura.

• Haha 1

Ale wyświetlenia ma spore. Wstawia 2,5h vlogi o niczym, gada w kółko to samo, pokazuje to samo, a ludzie to oglądają. Moja teoria jest taka, że ona specjalnie pokazuje się w takich wersjach niechlujnych bo odkryła że ludzie chcą oglądać takie light pato vlogi. Z czasem pewnie będzie przekraczać kolejne granice pato żeby były wyświetlenia. Nie ma zasad moralnych więc w tym przypadku jej zaburzenie osobowości „działa na jej korzyść”. 

• Like 2

Przed chwilą, Busz3131 napisał:

To z ostatniego dzeła? Dzigsoł pelnom gembom. 🤣 

Ona tak spuchla, cekawe co nadalo objetoscy jej buzy? 🤣

Dokładnie tak. Dodam, że nie było żadnych modyfikacji. Sama natura. Kółeczka tylko jako "dodatek"😹

• Haha 1

4 minuty temu, Mi a napisał:

Ale wyświetlenia ma spore. Wstawia 2,5h vlogi o niczym, gada w kółko to samo, pokazuje to samo, a ludzie to oglądają. Moja teoria jest taka, że ona specjalnie pokazuje się w takich wersjach niechlujnych bo odkryła że ludzie chcą oglądać takie light pato vlogi. Z czasem pewnie będzie przekraczać kolejne granice pato żeby były wyświetlenia. Nie ma zasad moralnych więc w tym przypadku jej zaburzenie osobowości „działa na jej korzyść”. 

Nie, ona nie pokazuje się specjalnie w niechlujnych wersjach. Ona jest po prostu niechlujna, a ludzie i tak oglądają🙈

• Like 1

2 godziny temu, madziuszek napisał:

Ale czyją? Przecież zdanie, że np. arbuz jest strasznie drogi w Łodzi - kogo obraża lub kłuje? Oczywiście mowa o moderatorach, którzy powinni być neutralni. 

O godności mówić nie możemy bo obnażanie przerażających wdzięków pod prysznicem, w wannie do kamery i to dobrowolnie to świadome pozbawianie się godności za 👍👎💰

8 minut temu, Mi a napisał:

Mnie już wku***a bo testuje cierpliwość widzów na jak wielkie olewanie może sobie pozwolić. Powoli to wygląda jak zapis z kamer monitoringu. Tylko wchodzi, wychodzi, siada, żre, ogląda, maluje się, śpi. Nawet mówi co raz mniej a jeśli mówi to w stylu "byłam w kiblu i wytarłam d**ę".

• Like 2

5 minut temu, Wesoła Merry napisał:

Mnie już wku***a bo testuje cierpliwość widzów na jak wielkie olewanie może sobie pozwolić. Powoli to wygląda jak zapis z kamer monitoringu. Tylko wchodzi, wychodzi, siada, żre, ogląda, maluje się, śpi. Nawet mówi co raz mniej a jeśli mówi to w stylu "byłam w kiblu i wytarłam d**ę".

Faktycznie. Masz rację😉

6 minut temu, arbuz napisał:

Faktycznie. Masz rację😉

Może zrobić swój format "Chatka Wielkiego Bobasa" ("Big Bobo's Cottage")

35 minut temu, Wesoła Merry napisał:

Może zrobić swój format "Chatka Wielkiego Bobasa" ("Big Bobo's Cottage")

Albo Big boobs house 🤣🤣🤣

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować