Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
wwwatujest

🚩Seriale - strata czasu

Polecane posty

Zobaczymy czy było warto : ) (myślę, że tak, już dla samych ilustracji) Książki mają dusze a internet tego nie ma. Książki są jak domownicy, jak członkowie rodziny, jak mój kot : )

Z AI-em to ja se mogę pogadać o pogodzie albo porozwiązywać zadania z chemii i fizyki... 

Kanały internetowe prędzej jeśli chodzi o roślinki, ale czasem drażni mnie bezpośredni przekaz autorów (gesty, ruchy, ton, mimika) a książki uruchamiają kogoś własną kreatywność, fantazję i wyobraźnię

: )) 

Edytowano przez neone

Dobry wybór jeśli jest Twój... wydają się w porządku : )

Wg animizmu to i internet ja posiada : ) i jedno i drugie zostało stworzone przez człowieka... mają wspólnego rodzica. : )

Dobrego dnia.

Edytowano przez yeya
  • Like 1

22 minuty temu, yeya napisał:

Dobry wybór jeśli jest Twój... wydają się w porządku : )

Wg animizmu to i internet ja posiada : ) i jedno i drugie zostało stworzone przez człowieka... mają wspólnego rodzica. : )

Dobrego dnia.

Rozwinę myśl. Musiałam podzielić wypowiedź na kilka części bo świeciło na różowo. Zupełnie nie wiem której z części wypowiedzi się przyczepił... : (

Poniżej końcówka 

Kanały internetowe prędzej jeśli chodzi o roślinki, ale czasem drażni mnie bezpośredni przekaz autorów (gesty, ruchy, ton, mimika) a książki uruchamiają kogoś własną kreatywność, fantazję i wyobraźnię

Rozwinę myśl. Musiałam podzielić wypowiedź na kilka części bo świeciło na różowo. Zupełnie nie wiem której z części wypowiedzi się przyczepił... : (

Poniżej końcówka 

Kanały internetowe prędzej jeśli chodzi o roślinki, ale czasem nie przemawia do mnie forma przekazu autorów (gesty, ruchy, ton, mimika) a książki uruchamiają kogoś własną kreatywność, fantazję i wyobraźnię

• Like 1

Rozwinę myśl. Musiałam podzielić wypowiedź na kilka części bo świeciło na różowo. Zupełnie nie wiem której z części wypowiedzi się przyczepił... : (

Poniżej końcówka 

Kanały internetowe prędzej jeśli chodzi o roślinki, ale czasem nie przemawia do mnie forma przekazu autorów (gesty, ru/chy, ton, mimika) a książki u/ru/ch/amiają kogoś własną kreatywność, fantazję i wyobraźnię

• Like 1

Okej, już wszystko wiem. 

Słowo klucz: r/u/c/h

Miłego dnia : ) 

• Like 1

Bardziej chodziło mi o to, że aby sobie jakieś podstawy wyrobić, fajnie jest zacząć od książek : ) a internet i filmiki owszem, ale bardziej traktować jako uzupełnienie wiedzy lub gdy nie ma czasu : ) 

Jeszcze raz miłego dnia : ) 

• Like 1

4 godziny temu, neone napisał:

Rozwinę myśl. Musiałam podzielić wypowiedź na kilka części bo świeciło na różowo. Zupełnie nie wiem której z części wypowiedzi się przyczepił... : (

Poniżej końcówka 

Pewnie, że tak... : ) Osobiście wolę jak ktoś opowiada i pokazuje na wybranych przykładach... Jest tam dużo praktycznych informacji po to by później móc je i siebie przetestować. 

Pokazują rośliny w dobrej i złej formie... opowiadają o błędach, które każdy będzie miał. 

Pewnie, że tak... : ) Osobiście wolę jak ktoś opowiada i pokazuje na wybranych przykładach... Jest tam dużo praktycznych informacji po to by później móc je i siebie przetestować. 

Pokazują rośliny w dobrej i złej formie... opowiadają o błędach, które każdy będzie miał. 

Możliwe, że tak... na początku wiele lat temu jeszcze na poprzednim forumku miałam znajomego który bardzo lubił hoye i je kolekcjonował... w sumie dzięki niemu trochę się w to wkrecilam na moment... i zaczęłam od przeglądania nasion. Czytałam opisy i trochę też siałam... takie początki. Wtedy chyba jeszcze nie było na YT takich kanałów, ale do końca nie wiem... Ponoć w czasie pandemii pojawił się boom na rośliny... ogólnie rośliny, a zwłaszcza te kolekcjonerskie. 

Edytowano przez yeya

Czasy covid to w ogóle depresja, choroba, ból i ciemność... Nie dziwię się, że ludziska zaczęły przewartościowywać swoje życie. Świat trochę zwolnił na chwilę... Mam wrażenie jakbyśmy po tym wszystkim stali się silniejsi : ) czy oni nas tym chcieli do czegoś przygotować? przecież czasem aż wręcz nie wierzę, że to była zwykła epidemia, która wymknęła się spod kontroli. Pamiętam, że bawiłam się wtedy w uprawę własnych pomidorów i ogórków ; ) efekty jednak mnie nie zadowoliły a jedynie niewspomniane tu papryki mi się udały w doniczkach. Czas włączyć jakiś serial... przed chwilą skończyłam oglądać Poirot'a

: ) 

18 minut temu, neone napisał:

Czasy covid to w ogóle depresja, choroba, ból i ciemność... Nie dziwię się, że ludziska zaczęły przewartościowywać swoje życie. Świat trochę zwolnił na chwilę... Mam wrażenie jakbyśmy po tym wszystkim stali się silniejsi : ) czy oni nas tym chcieli do czegoś przygotować? przecież czasem aż wręcz nie wierzę, że to była zwykła epidemia, która wymknęła się spod kontroli. Pamiętam, że bawiłam się wtedy w uprawę własnych pomidorów i ogórków ; ) efekty jednak mnie nie zadowoliły a jedynie niewspomniane tu papryki mi się udały w doniczkach. Czas włączyć jakiś serial... przed chwilą skończyłam oglądać Poirot'a

: ) 

To był czas wielkiego chaosu trochę jak sci-fi: ) nie wiadomo było co nas czeka, a przekaz był taki, że koniec dobrego (starego świata) już nastał...

Do tych maseczek można się było przyzwyczaić i do izolacji też... zwłaszcza introwertycy mogli się w tym dość dobrze odnaleźć, ale tak to nie był dobry czas dla każdego... zwłaszcza jeśli ktoś miał większe problemy zdrowotne, trudną sytuację domową lub materialną...

Też czegoś szukam, wczoraj nic ciekawego nie znalazłam. : )

• Like 1

Mam horror Grzechotnik... później chyba idę spać. Dobranoc : )

• Like 1

Mnie się to głównie kojarzy z życiem w ciągłym, wielomiesięcznym napięciu : (

Popatrzę jeszcze czy czegoś fajnego związanego z Igrzyskami nie ma w tv

: ) dobranoc 

Edytowano przez neone
  • Like 1

2 minuty temu, neone napisał:

Mnie się to głównie kojarzy z życiem w ciągłym, wielomiesięcznym napięciu : (

Popatrzę jeszcze czy czegoś fajnego związanego z Igrzyskami nie ma w tv

: ) dobranoc 

Pokaż mistrzów w łyżwiarstwie figurowym może być ciekawy, ale to jeszcze trochę... : ) wczoraj chyba solistki jeździły... 

Pa

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować