E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 159 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: No ja nayebany proponowałem, a ty podniecona pytałaś, czy serio Czy moja odpowiedz Serio? Jest pytaniem w podnieceniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 189 Napisano 4 godziny temu Caryca niech wejdzie z leczeniem gejów terapią i jesteśmy w domu 🫢 Szok, co się tutaj odwala. Co was kurfffa obchodzą cudze dzieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu Lubię atak elcia+iskra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu Jednej i drugiej mogę zakończyć karierę tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Lubię atak elcia+iskra Nie ma o co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 159 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Lubię atak elcia+iskra Jesteś skrajnym masochistą w takim razie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Jednej i drugiej mogę zakończyć karierę tutaj Jak ja Twoją. Moja już nie istnieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu Jak macie coś do mnie, do śmiało. Jak nie , to nara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 159 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Nie ma o co. Jemu chodziło o atak na niego a nie że my między sobą. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Jak ja Twoją. Moja już nie istnieje. Ty moją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Jemu chodziło o atak na niego a nie że my między sobą. ;D Nie musisz tłumaczyć, pani filozof Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ty moją? Tylko popcorn brać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 26 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Jak macie coś do mnie, do śmiało. Jak nie , to nara. to nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu Obie pocałowały ścianę i stąd ten ból dupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Jemu chodziło o atak na niego a nie że my między sobą. ;D W każdym znaczeniu nie ma o co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Tylko popcorn brać. A tobie o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 159 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: W każdym znaczeniu nie ma o co. W sumie racja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Obie pocałowały ścianę i stąd ten ból dupy Nie ma o co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: A tobie o co chodzi? Nie ma o co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Nie ma o co. To załóż majtki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: To załóż majtki Spyerdalaj do swoich ziomali. A sorry już spyerdoliłeś (w każdym z 2 znaczeń tak btw) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 159 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Obie pocałowały ścianę i stąd ten ból dupy Kto ma ból dupy? Widziałeś żebym gdzieś cos pisała na twoj temat? Nie. Za to ty co rusz piszesz o mnie albo zakładasz tematy do mnie a ja tylko na nie odpowiadam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 49 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Malowany napisał: Obie pocałowały ścianę i stąd ten ból dupy Są po ścianie, zadna to nowość... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Mgła napisał: Spyerdalaj do swoich ziomali. A sorry już spyerdoliłeś (w każdym z 2 znaczeń tak btw) No to patrz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Kto ma ból dupy? Widziałeś żebym gdzieś cos pisała na twoj temat? Nie. Za to ty co rusz piszesz o mnie albo zakładasz tematy do mnie a ja tylko na nie odpowiadam. To jeszcze trzeba mieć argumenty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 26 Napisano 4 godziny temu elcia jesteś? mam pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: No to patrz Widzę wystarczająco, żeby wyszło jaki jesteś faktycznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 53 Napisano 3 godziny temu Sraka bumbum cyce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Widzę wystarczająco, żeby wyszło jaki jesteś faktycznie. Nie będę latał za tobą, coś co się pomyliło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Nie będę latał za tobą, coś co się pomyliło. Tobie sie pomylilo że ja będę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach