Jaja umyte tak 14 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Wyświetla się że zaglądasz, sklerotyku. Masz osobowość unikającą lub coś w ten deseń. Lęk przed dłuższym kontaktem, bo robi się zbyt poważnie, chocby to było tylko kolezeństwo w necie. Przy tym uciekać lubisz w pierdy, stąd wolisz też publik jak priv. Moje pisanke Ci peawdy tk wg Ckebie podcinanie skrzydeł bo wolisz żyć w bańce i się bawić. Ty piszesz jeszcze że wolisz głębsze relacje? No może i wolisz, ale nie umiesz. A mi wyślesz punie ja nie wywalam zdjęć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 159 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Do iskry za rękę. Z dala ode mnie. Jakbyś jeszcze nie zauważył to ja nawet nic zupełnie nie pisze na twoj temat (w przeciwieństwie do ciebie) Jedynie skomentowalam twoj post w którym piszesz na mój temat kłamstwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Nie. Poprawka. Ty wolisz płytkie kontakty, głębsze relacje chocby koleżeńskie to się boisz mieć, chociaż chcesz bo potrzebujesz. Na pewno nie z tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 14 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: On tak okazuje sympatię. Tylko się upewnij że to moje konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Jaja umyte tak napisał: A mi wyślesz punie ja nie wywalam zdjęć. Xddd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 32 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Mgła napisał: On tak okazuje sympatię. A ty znowu latasz za jakimś dėbilem xD straszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 159 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: On tak okazuje sympatię. Pisząc cos o kimś co jest odwrotnością? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Xddd No co iskry jeszcze nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 401 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Jaja umyte tak napisał: wyślesz punie Ty żebrak jesteś Leżak. Żebrzesz o zdjęcia damskich organów - masz swoje panienki na dysku, one też to mają, więc czemu o to prosisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabulaBoża napisał: A ty znowu latasz za jakimś dėbilem xD straszne Kocha mnie. IQ 149 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ale ja ostatni napisałem? Pytanie ostatni pisałeś? Nie. To o co Ci chodzi? Nagle zapomniałeś że kiedyś w takiej sytuacji gdy nie pytałam pierwsza: "Co tam?" to potrafiłeś pierwszy tak zapytać? Co się zmieniło? Tak jak mówię- Ty potrafisz płytkie kontakty, gdy robi się głębszy to się wycofujesz i czekasz na czyjś ruch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 36 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Jaja umyte tak napisał: No co iskry jeszcze nie mam. I 90% innych bab stąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Pisząc cos o kimś co jest odwrotnością? Mogłem mieć tylko związki korespondencji i miałem Roczny Trzy lata Roczny 5 lat ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Pisząc cos o kimś co jest odwrotnością? Tak to widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Pytanie ostatni pisałeś? Nie. To o co Ci chodzi? Nagle zapomniałeś że kiedyś w takiej sytuacji gdy nie pytałam pierwsza: "Co tam?" to potrafiłeś pierwszy tak zapytać? Co się zmieniło? Tak jak mówię- Ty potrafisz płytkie kontakty, gdy robi się głębszy to się wycofujesz i czekasz na czyjś ruch. Nie chcę mi się nawet odpowiadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 14 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kris888 napisał: Ty żebrak jesteś Leżak. Żebrzesz o zdjęcia damskich organów - masz swoje panienki na dysku, one też to mają, więc czemu o to prosisz? Bo jestem zainteresowany iskrom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 602 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, Jaja umyte tak napisał: Ja jestem romantyk też nie wierzom Też tak mam z ludźmi oprócz samic co może być związku. 19 minut temu, Malowany napisał: Kiedy spotkanie? Czekaj co tu się odyebało? Malowany kobiety tak Cie zawiodły, że proponujesz randkę Leżakowi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 32 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Pytanie ostatni pisałeś? Nie. To o co Ci chodzi? Nagle zapomniałeś że kiedyś w takiej sytuacji gdy nie pytałam pierwsza: "Co tam?" to potrafiłeś pierwszy tak zapytać? Co się zmieniło? Tak jak mówię- Ty potrafisz płytkie kontakty, gdy robi się głębszy to się wycofujesz i czekasz na czyjś ruch. Znowu xD ale z ciebie desperatka. Szanuj się bo inni nigdy nie będą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BabulaBoża napisał: A ty znowu latasz za jakimś dėbilem xD straszne No ba, pewnie że straszne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 14 Napisano 3 godziny temu Elka myśli że mogłem mieć lachona wcześniej, można mieć gdy matka nie jest obciążeniem a się chce pracować i wynajmować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: Czekaj co tu się odyebało? Malowany kobiety tak Cie zawiodły, że proponujesz randkę Leżakowi? To do iskry mordo. Bo mokre gacie ma, jak mówię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 401 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Jaja umyte tak napisał: Bo jestem zainteresowany iskrom To weź jak człowiek, przejdź na priv, ustalcie spotkanie i się umówcie w realu, jak normalni ludzie. A nie jakieś zabawy w wysyłanie. Podobało mi się jak Caryca napisała odnośnie wysyłania rozbieranych zdjęć. Jak ona tam napisała? Dopuszczalne tylko w związku, celem podniecenia i doprowadzenia do współżycia - a po fakcie usunąć coś w tym stylu. Edytowano 3 godziny temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 299 Napisano 3 godziny temu Najbierw była drama z leksiem, teraz będzie ścieranie rozpuszczalnikiem malowanego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Malowany napisał: Na pewno nie z tobą Z nikim nie potrafisz kontakt kontynuować gdy robi się poważniejszy. Chociaż chcesz. Utrzymujesz te które być muszą, sam wiesz które, ale tyle o ile robisz co trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Najbierw była drama z leksiem, teraz będzie ścieranie rozpuszczalnikiem malowanego. Jesteś kochanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 197 Napisano 3 godziny temu A iskra jak zwykle miliord postow i Chój wie o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 32 Napisano 3 godziny temu Chlop z netu na nią srå ewidentnie a ta znowu za nim lata i blaga aby na nowo się zainteresował. To takie żałosne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 14 Napisano 3 godziny temu Nie miałem zamiaru pchać komuś kieszeni jeszcze by mieszkanie przepadlo na dps i wgl bym musiał jakieś kredyty na 40lat się pakować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Z nikim nie potrafisz kontakt kontynuować gdy robi się poważniejszy. Chociaż chcesz. Utrzymujesz te które być muszą, sam wiesz które, ale tyle o ile robisz co trzeba. Nie cytuj już mnie? Rozumiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Najbierw była drama z leksiem, teraz będzie ścieranie rozpuszczalnikiem malowanego. Tak i jak zwykle najszczęśliwsze kobiety na kafe będą zlizywać to gufno nazywając to cyt:"smaczkiem", bo w realu to przeszczęśliwe ich życie jednak jakieś nie bardzo jak je malują.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach