Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Szukam samiczki tak

Bdsm room z elkom kotek

Polecane posty

1 minutę temu, Mtjkp napisał:

buahah libed ty kaleko zakichana, mam nadzieje ze nastepnym razem cie tak rozlozy ze inwalida zostaniesz, najlepiej zebys sobie kregoslup zlamal ty tumanie

ssij jaja swojemu wspolokatorowi zamiast tu nawalac bo cie wywali i bedziesz spal w namiocie

1 minutę temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał:

To jest żałosne. No serio ej. Bez jaj. 

Co jest żałosne? Że lewaki z faszystami się kochajo?

1 minutę temu, Szukam samiczki tak napisał:

Na ile czasu możesz przyjechać do miasta? 

Cały dzień. Nie pojadę XXX km na chwilę, jak już to trzeba przejść się, coś zobaczyć obojętnie gdzie to będzie.

Przed chwilą, Mgła napisał:

Śmieszne to jest że jedyne czym wywijasz jak patykiem do Leżaka to to że nie mógł się spotkać z Elą bo pewnie nie mieszka w Warszawie i szkoda mu kasy ma jazdę, a Ty myślisz że to dlatego że się czegoś obawia. Ciekawe kiedy Ty się z nią spotkasz bo też nie mieszkasz w Warszawie jak pewnke on, a pracę masz więc Cię stać. No bohaterze! Kiedy? Bo ofertę od Eli już miałeś w postaci nudli na zachętę. 

Będzie chciała, to się spotkamy. Nie martw się o to. Wstawimy wspólne foto tutaj 😘

9 minut temu, Mgła napisał:

To był moment zwrotny dało się to wyczuć. Zwyczajnie wpadła laska która niczego od Ciebie nie wymaga, wszystko Tobie daruje po sekundzie, chociaz wyzywasz ją wielokrotnie publicznie,  nie stara się Ciebie zmobilizować do pracy nad sobą i do innych rzeczy o których tutaj nie będę wspominać które dotyczą Twojego życia, ale dostarcza Ci taniej atencji, zabawia płytkimi gadkami i wrzuca nudle. Ja to nawet rozumiem, jesteś facetem jak każdy inny, cały czas mi chodzi o to że po co pozowałeś na kogoś zupełnie innego, komu zależy na czymś innym w koleżeństwie?

O matko, jeśli Cię tak ciągle zazdrość zżera to chociaż staraj się to ukrywać, bo starej babie nie wypada sie tak zachowywać i wieje desperacją na kilometr.

jakby sie okazalo ze libed kaleka inwalida to ja prdl ale bym swietowal, mam nadzieje ze ten piekny dzien nadejdzie i frajera spotka kara za kozaczenie

nie jestes jedyny tu kolejka jest tych co by chcieli zobaczyc jak tir mnie potraca

sribed ty krakowska prostyytutko wez do mnie nie pisz juz bo brzydze sie toba, dla mnie mozesz zdychac juz zaraz, bedzie jednego odpada smiecia mniej

Udawaj chociaż, że jesteś normalna, może to Ci jakoś pomoże w życiu, choć przydałoby się jednak, żebyś nad sobą popracowała.

potracenie ciebie przez tira to zbyt lagodne dla ciebie, ty zaslugujesz na cos znacznie gorszego i mam nadzieje, ze bedziesz zdychal w bolu i meczarniach, powoli, gdy godzina nadejdzie w koncu

1 minutę temu, Malowany napisał:

Będzie chciała, to się spotkamy. Nie martw się o to. Wstawimy wspólne foto tutaj 😘

czekam na to z niecierpliwością, lerzak sie wtedy zessra 

1 minutę temu, Malowany napisał:

.

Edytowano przez Mgła

7 minut temu, Mtjkp napisał:

nie mow mi co mam robic swiniaku, ale raczysko sie zbliza juz mam nadzieje, i bedziesz zdyychal ty zaklamany swiniaku chrum chrum oblesny grubas

Justyna jest gruba  ja to jak dwie  Justyny 

sribed ty krakowska prostyytutko wez do mnie nie pisz juz bo brzydze sie toba, dla mnie mozesz zdychac juz zaraz, bedzie jednego odpada smiecia mniej

modl sie o moja rychła smierc 😄

swiniak a ty czego do mnie piszesz, idz sobie do libeda macie sie ku sobie a ty chetnie zapakujesz mu siura a on tobie peedaly haha

2 minuty temu, Mgła napisał:

Cały dzień. Nie pojadę XXX km na chwilę, jak już to trzeba przejść się, coś zobaczyć obojętnie gdzie to będzie.

On ci proponuje obejrzenie fjuta na melinie, dziewczyno.

• Haha 1

nie bede sie modlil, bo szczam na ciebie, jestes goownem

2 minuty temu, Malowany napisał:

Znając Cię trochę lepiej niż wszyscy inni, powątpiewam w to i dobrze wiesz czemu.

Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał:

Co jest żałosne? Że lewaki z faszystami się kochajo?

Zdesperowane kobiety które dla byle gaci robia z siebie krėtynki i nie czują smrodu tego krindzu. Niech ten Malowany giej jej wyśle kutonga to się zapowietrzy zerytrofobuje ze wstydu i da se spokój w końcu. Przeżyć nie może ze elzbieta wygrywa bitwę o nudesy a jest samotnom madkom. Ona 40 lat dziewica i olewają. 

• Haha 1

W ogóle grubasa sobie uroiłes schizofreniku chyba za dużo matki oglądasz przyjadę do Warwuck skoorwielu i sobie zjemy śniadanie z mamusią

1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał:

Z włosami, bez włosów, fioletowa, rozgrzana do czerwoności, ...

Z poświata ciemna 😀

2 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Udawaj chociaż, że jesteś normalna, może to Ci jakoś pomoże w życiu, choć przydałoby się jednak, żebyś nad sobą popracowała.

fake it till you make it 😄

idziecie sobei ulicą mijacie typa myślicie że normalny a on ma dwubiegunóke jak fifi i juz w jego głowie układa się plan wypadu z siekierą do pobliskiej szkoły. 

Przed chwilą, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał:

Zdesperowane kobiety które dla byle gaci robia z siebie krėtynki i nie czują smrodu tego krindzu. Niech ten Malowany giej jej wyśle kutonga to się zapowietrzy zerytrofobuje ze wstydu i da se spokój w końcu. Przeżyć nie może ze elzbieta wygrywa bitwę o nudesy a jest samotnom madkom. Ona 40 lat dziewica i olewają. 

pieprz nie o tym pisala

cos ciezko kapujesz dzisiaj idz spac

3 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

O matko, jeśli Cię tak ciągle zazdrość zżera to chociaż staraj się to ukrywać, bo starej babie nie wypada sie tak zachowywać i wieje desperacją na kilometr.

no własnie, niech lepiej znajdzie jakas inna metode jak sajkol z You i ukatrupi jakos w ciszy rywalki huh

Przed chwilą, Dark Prince napisał:

W ogóle grubasa sobie uroiłes schizofreniku chyba za dużo matki oglądasz przyjadę do Warwuck skoorwielu i sobie zjemy śniadanie z mamusią

on nie ma schizofrenii tylko dwubiegunówkę

zesrasz sie grubasie swiniak a nie przyjedziesz, zreszta przyjezdzaj smieeciu jestes goownem na strzala zaklamany frajerze konski zwisie

1 minutę temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał:

A to w końcu o kim mowa. Bo myślałam, że o głaskaniu libeda przez krejzi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się