Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Doszedłem tak

Elka do związku się nie nadaje

Polecane posty

pravik szczerbaty tez ma borderline i jest chory bo raz do mnie normalnie pisze i spoko a za chwile znowu hejtuje i w ogole, co za spieerdoxy

ale lezak to juz przebija chyba wszystko ze swoimi urojeniami i klamstwami

no jak zobaczylem niedawno jak mnie lezak obgaduje ze ja daje doopy za dach nad glowa i za karnet do spa to sorki

nie wiem skad Elcia tyle anielskiej cierpliwosci miala do goscia on to juz ostro napieerdala o niej masakra

wczoraj widzialem wieczorem jak lezak sobie korespondowal z afekafe i onaaa i pisze do afekafe ze ma nudesy elci i cycki a afekafe oo trzymaj te nudesy dla siebie masz taki skarb czy cos takiego XDDD

ja prdl

2 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał:

no jak zobaczylem niedawno jak mnie lezak obgaduje ze ja daje doopy za dach nad glowa i za karnet do spa to sorki

nie wiem skad Elcia tyle anielskiej cierpliwosci miala do goscia on to juz ostro napieerdala o niej masakra

Tez to widziałam jak to pisał.

To jeszcze nic, ja Ci kiedyś pisalam o depilacji klaty i jakich kremów uzyc do tego, to mi wrzutki robił na pv coś dukając ze jesteś bardziej rozchwiany emocjonalnie niż baba bo raz hejtujesz i blokujesz a raz jesteś miły. (widocznie myślał ze ja tam do ciebie podbijam) 🤣

ale wczoraj salowa tez ladnie odplynela ze swoimi urojeniami, doombo tez mnie raz obgadywala jeszcze dojdzie doktor wsiur fajnie jest tak sobie popisac o kims klamstwa, a ja wszystko widze i pamietam xD

no a tutaj sobie z lezakiem piszemy o konsolach i gierkach i spoko jest, a za chwile mnie obgaduje wlasnie to jest straszne

jak zobaczylem kilka tygi temu wlasnie jak mnie obgaduje to uuu nagrabiles sobie, bo on lepszy niz ja bo nie musi dawac tylka za mieszkanie jak ja i ja tez daje za spa, masakra jakas ale spieerdolenie

Edytowano przez pasztetowa prima sort

Ta elka to troll zamieszkujący kafeterię od lat....a wy się niczym głupcy szczerzycie do jakiejś prostaczki, która dobre pozory on-line robi, a wy pięknych kobiet w otoczeniu nie dostrzegacie. Ludzie, puknijcie się w te główki!!

haha ja lubie srynika ale jak pisze 10 ludzi na raz i siada na jednego czlowieka Srynika to konformistyczny słaby charakter sie odkleja dobra tez czeba hejkowac no bo mnie beda hejkowac taki to faszyzm jest ze ma byc tak i srak i nie ma miejsca na inne prądy w sztuce, niestety 

9 minut temu, Onagokocha napisał:

Ta elka to troll zamieszkujący kafeterię od lat....a wy się niczym głupcy szczerzycie do jakiejś prostaczki, która dobre pozory on-line robi, a wy pięknych kobiet w otoczeniu nie dostrzegacie. Ludzie, puknijcie się w te główki!!

Witaj Elzbieto, co sie do mnie znów czepiasz? Chłop nie wyrúchał w nocy?

To nie wyżywaj się za to na mnie, mniej jadu wydalaj z siebie to będzie częściej podchodził. 😄

• Haha 1

Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Witaj Elzbieto, co sie do mnie znów czepiasz? Chłop nie wyrúchał w nocy?

To nie wyżywaj się za to na mnie, mniej jadu wydalaj z siebie to będzie częściej podchodził. 😄

KOCHANIE SAMA DO SIEBIE PISZESZ? xD

Zazdrościć wam czego? ludzie oleju wam wszystkim  w głowie brak, ale żyjcie jak chcecie....macie przecie prawo.... będę wam współczuć sytuacji, kiedy wam zbrodniarz putin Internet zabierze

a wy zejdzcie z elci bo to lezak tutaj jest glownym winowajca ciagle pieerdoli bajeczki i klamie i wykancza elcie psychicznie dajcie sobie spokoj

a ty doombo tez mnie obgadywalas wtedy z lezakiem i doktorem wsiurem, ja dobrze pamietam, a ja lubie sie klocic z ludzmi ja sam na 10 jak mnie atakuja, i nie potrzebuje niczego wspolczucia ani pomocy czy litosci, nikt mi na glowe nie wejdzie, wiec zajmij sie lepiej lezakiem i idzcie z onagokocha na kwadrat mu oblodzic, zenada

Edytowano przez pasztetowa prima sort
  • Like 1
  • Thanks 1

a wy zejdzcie z elci bo to lezak tutaj jest glownym winowajca ciagle pieerdoli bajeczki i klamie i wykancza elcie psychicznie dajcie sobie spokoj

a ty doombo tez mnie obgadywalas wtedy z lezakiem i doktorem wsiurem, ja dobrze pamietam, a ja lubie sie klocic z ludzmi ja sam na 10 jak mnie atakuja, i nie potrzebuje niczego wspolczucia ani pomocy czy litosci, nikt mi na glowe nie wejdzie, wiec zajmij sie lepiej lezakiem i idzcie z onagokocha na kwadrat mu oblodzic, zenada

co takiego???? z jakiego kraju przyjechałeś? język ciężko rozpoznać...

lezakowi to sie nalezy, bo ja zauwazylem, ze on coraz bardziej klamie i nabiera kolejne ofiary i naiwne na jego bajeczki to jest choroba umyslowa i to gruba nie ma litosci dla klamcow

2 minuty temu, Onagokocha napisał:

co takiego???? z jakiego kraju przyjechałeś? język ciężko rozpoznać...

idz oblodzic lezakowi chodz 😞 

2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Odklejona następną 😂

no cóż w ocenie tego trolla się nie pomyliłam.

1 minutę temu, Kaszalotte napisał:

idz oblodzic lezakowi chodz 😞 

no cóż, prostak z ciebie...

lezakowi to sie nalezy, bo ja zauwazylem, ze on coraz bardziej klamie i nabiera kolejne ofiary i naiwne na jego bajeczki to jest choroba umyslowa i to gruba nie ma litosci dla klamcow

No, dla mnie jest chùjowe z jego strony najbardziej to że np.jak jego mama zmarła w szpitalu to ciągle pisał o wieszaniu się itd, ja poswiecilam tyle godzin zeby go.wyprowadzić z takiego stanu a on mi.sie teraz odwdziecza opowiesciami na moj temat. Bardzo.słabe to jest.

• Like 2

1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

No, dla mnie jest chùjowe z jego strony najbardziej to że np.jak jego mama zmarła w szpitalu to ciągle pisał o wieszaniu się itd, ja poswiecilam tyle godzin zeby go.wyprowadzić z takiego stanu a on mi.sie teraz odwdziecza opowiesciami na moj temat. Bardzo.słabe to jest.

Się troszczysz a mu przybrało i chce też.,😀 i lody do tego.

47 minut temu, pasztetowa prima sort napisał:

ale wczoraj salowa tez ladnie odplynela ze swoimi urojeniami, doombo tez mnie raz obgadywala jeszcze dojdzie doktor wsiur fajnie jest tak sobie popisac o kims klamstwa, a ja wszystko widze i pamietam xD

Wszyscy się  z ciebie śmieją  i wyzywają od pedała ale widocznie taka twoja rola w przyrodzie 

Edytowano przez Dark prince

2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Ela, chciałam żebyś wiedziała że choć nie zmieniam zdania co do tych nudesów, to nie mam nic do Ciebie jako takiej, w sensie jako znajomej  usterki tego forum, ponieważ nie należysz do hejterów. Dużo pisałam w nerwach po prostu. Ale słów o nudesach nie odwołam. Mam nadzieję że mnie rozumiesz. Ok?

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się