Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Doszedłem tak

Elka do związku się nie nadaje

Polecane posty

1 minutę temu, Doszedłem tak napisał:

Generalnie jako samica możesz sobie zadać pytanie do gadziego. Jak byś się czuła chcąc sex a typ by odmówił. Czy urazilo by to twojom dumę i jak bardzo byś się oddalila od znajomości, będziesz miała odpowiedź. 

Ja to rozumiem, tylko czy tak było? Każdy swoje gada, mnie przy tym nie było.

1 minutę temu, Mgła napisał:

Rozumiem. Z tym że skąd mam wiedzieć czy faktycznie chciała byś ją puknał? Bo Ty tak mówisz? Albo mam wierzyć jej gdy zaprzeczy bo ona tak mówi? Słowo przeciw słowu. Mnie przy tym nie było z wami na priv, mogę mieć tylko swoją teorię na ten temat jakąś tam.

Jak by ci na mnie zależało to byś wierzyla. Coś w tym jest że z tobom jest coś nie tak i nawet z typem co rozwazasz spotkanie i przyszłość zalancza ci się wybielanie koleżanki i solidarności jajnikow zamiast się kootasa trzymać. Mam screeny. 

3 minuty temu, Mgła napisał:

Ja to rozumiem, tylko czy tak było? Każdy swoje gada, mnie przy tym nie było.

Powiedz mi po co to robisz, później żeby mnie wysmiewac że nie mam ochoty się spotkać? 

1 minutę temu, Doszedłem tak napisał:

Jak by ci na mnie zależało to byś wierzyla. Coś w tym jest że z tobom jest coś nie tak i nawet z typem co rozwazasz spotkanie i przyszłość zalancza ci się wybielanie koleżanki i solidarności jajnikow zamiast się kootasa trzymać. Mam screeny. 

Nie stosuję solidarności. Po prostu próbuje myśleć logicznie skoro jestem dziś spokojna:) Nie znam was to i nie ufam obcym, każdy sobie może gadać co chce, a ja mogę najwyżej snuć podejrzenia co jest bardziej prawdopodobne że prawda.

Może masz screeny i może interpretacja tych screenów potwierdziłaby co piszesz, natomiast tych screenów nie chcę oglądać bo nie mogę, a druga sprawa że nawet jeśli masz rację i te screeny by  potwierdziły co piszesz, to co na tym zyskasz prócz satysfakcji z tego że wyjdzie że to ona kłamie? I tak z Tobą pisać nie będzie.

Była która piłka leżak mówi że elka koleżanka elka tylko koleżanka. Leżak mówi że nie blokuje leżak nie blokuje. 

4 minuty temu, Doszedłem tak napisał:

Powiedz mi po co to robisz, później żeby mnie wysmiewac że nie mam ochoty się spotkać? 

Chyba nigdy Cię z tego powodu nie wyśmiewałam jak dobrze pamiętam bo nie widzę powodu żeby się wyśmiewać na ten temat.

• Haha 1

1 godzinę temu, Onagokocha napisał:

Zazdrościć wam czego? ludzie oleju wam wszystkim  w głowie brak, ale żyjcie jak chcecie....macie przecie prawo.... będę wam współczuć sytuacji, kiedy wam zbrodniarz putin Internet zabierze

A chooj do tego wszystkiego  ma Putin? 

8 minut temu, Doszedłem tak napisał:

Ja anastazje lubiłem m.in. dlatego że mi wierzyla i nie musiałem się w screeny bawic.

I co pojeebie cieszysz się że tyle czasu tą biedną dziewczyne okłamywałeś? Dobrze że Mewa ją uświadomił że jesteś mitoman, bo nie wiadomo ile by to trwało jeszcze

3 minuty temu, Mgła napisał:

Nie stosuję solidarności. Po prostu próbuje myśleć logicznie skoro jestem dziś spokojna:) Nie znam was to i nie ufam obcym, każdy sobie może gadać co chce, a ja mogę najwyżej snuć podejrzenia co jest bardziej prawdopodobne że prawda.

Może masz screeny i może interpretacja tych screenów potwierdziłaby co piszesz, natomiast tych screenów nie chcę oglądać bo nie mogę, a druga sprawa że nawet jeśli masz rację i te screeny by  potwierdziły co piszesz, to co na tym zyskasz prócz satysfakcji z tego że wyjdzie że to ona kłamie? I tak z Tobą pisać nie będzie.

Też jestem spokojny. Chce malowany niech se podrywa malowany. Ale tak jak pisałaś jest tak nudna że o mnie tam píerdolom dlatego nie ma czasu jednocześnie ze mną priva o dopie marynie bo drama by się skonczyla pewnie a jest podejrzewam na okrągło podsycana i se wysylajom serduszka o uwolnieniu od lezaka. Żałosne.

To ty Przemek się tak śmiejesz? No co? Jeśli ktoś (dajmy na to)  mieszka w innym mieście a kasy mu szkoda na jazdę, albo jest jakiś nieśmiały bardzo, lub po prostu nie chce żeby mu na spotkaniu ktoś fotkę ukradkiem zrobił i wrzucił w neta to się dziwić? Tak bywa, z jeden strony chciałoby się spotkać, a z drugiej strony są obawy, czy jakieś trudności.

1 minutę temu, szczęść boże napisał:

I co pojeebie cieszysz się że tyle czasu tą biedną dziewczyne okłamywałeś? Dobrze że Mewa ją uświadomił że jesteś mitoman, bo nie wiadomo ile by to trwało jeszcze

Nie kłamałem miałem kase, umiejętności giełdzie podkolorowalem niby z drugiej strony zagralem dobrze byłby mln lub dwa gdyby poczekala.

2 minuty temu, Mgła napisał:

To ty Przemek się tak śmiejesz? No co? Jeśli ktoś (dajmy na to)  mieszka w innym mieście a kasy mu szkoda na jazdę, albo jest jakiś nieśmiały bardzo, lub po prostu nie chce żeby mu na spotkaniu ktoś fotkę ukradkiem zrobił i wrzucił w neta to się dziwić? Tak bywa, z jeden strony chciałoby się spotkać, a z drugiej strony są obawy, czy jakieś trudności.

Tak, bo sama wiesz co on tu wypisuje do każdej obleśne teksty żeby do niego przyjechały a jak jakaś mu spotkanie proponuje to nagle Leżak wymyśla jakieś śmieszne powody żeby się nie spotkać. 

Edytowano przez szczęść boże
  • Like 1

1 minutę temu, Milf w trampkach napisał:

Anastazja, czarne ściany i stypiata, a od spodu puka Iskra Dziewica 🤭🫦

Trochę mam obawy czy wkręty na monitora nie dałem zbyt krótkie jak ...nie 100 w plecy gorzej później ta wyrwana deska 😱

3 minuty temu, Doszedłem tak napisał:

Nie kłamałem miałem kase, umiejętności giełdzie podkolorowalem niby z drugiej strony zagralem dobrze byłby mln lub dwa gdyby poczekala.

Nic nie miałeś mitomanie, jakby Ela nie napisała że jesteś gołodupiec to byś dalej pierrdolił że masz 126 tys zamiast 26 xD

Ta 200 milionów żyjący marzeniami biedaku xD

Edytowano przez szczęść boże

Przed chwilą, szczęść boże napisał:

Tak, bo sama wiesz co on tu wypisuje do każdej obleśne teksty żeby do niego przyjechały a jak jakaś mu spotkanie proponuje to nagle Leżak wymyśla jakieś śmieszne powody żeby się nie spotkać. 

No jest tak i to może się wydawać śmieszne, ale z drugiej strony można na logikę sobie wziąć pod uwagę, że jakieś powody pewnie ma, tylko tłumaczenia są zabawne, typu kupno choinki na święta czy co tam było.. 

Ej no ale ja 5 lat czekałem a ona nie mogła poczekać 5tyg? 

Nic nie miałeś mitomanie, jakby Ela nie napisała że jesteś gołodupiec to byś dalej pierrdolił że masz 126 tys zamiast 26 xD

No straciłem ćwierć miliona, mam z towarem licząc 

4 minuty temu, Mgła napisał:

Kłamca i tchórz nie powinien mieć tu swojego kultu, już wolę Srynika:/ 

Przed chwilą, Doszedłem tak napisał:

Ej no ale ja 5 lat czekałem a ona nie mogła poczekać 5tyg? 

5 tygodni na co mitomanie

Przed chwilą, Kaszalotte napisał:

Srynik też uciekł przed Katiuszką jak do niego przyjechała xD

Podczas kazdej przecietnej konwersacji z lezakiem, jest sie oklamywanym 5-10 razy xD

On takie bajeczki wymysla, ze ja juz aobie wole fantasy o elfach i smokach poczytac niz kolejne urojenia milionera fantasty 

Przed chwilą, szczęść boże napisał:

5 tygodni na co mitomanie

Na to aż skończę chorowac remont sypialni sprawę sądową ziemi zrobię święta i umyje fioota po oswojeniu się z sytuacją xD 

Przed chwilą, Kaszalotte napisał:

Ej no, a może Leżak ma kobite i bombelki i to dlatego odwleka spotkanka bo stara pilnuje, he he, kto to wie..😜

• Haha 1

Katiuszka tez mnie wiele razy oklamala, a mnie sie skonczyla cierpliwosc, ja nie Elcia ze mam anielska cierpliwosc i 5 lat moge znosic urojenia milionera fantasty huh minimalist 

2 minuty temu, Kaszalotte napisał:

Może wolę ciebie wolno mi odmówić 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się