Mgła 158 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Doszedłem tak napisał: Nie to moja nogę lapala tylko w domu jak ktoś usiadl, na dworze za nogawke lapala tak delikatnie i zabawnie że wszystkie się śmiały Fajne są małe psy, z tych spokojniekszych, bo małe to jakby częściej szczekliwe bardzo niż te duże. Miałam kiedyś kundelkę małą to fajnie prosiła na 2 łapkach i czekała na mnie aż wrócę ze szkoły. A Twoja to była jakaś rasa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 281 Napisano 3 godziny temu Najlepsze są szczurki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 225 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Pies śmierdzi zawsze, najgorzej mokry po myciu, kot tylko niekastrowany Straszą kobiety w ciąży kotami, a znam kociary prawdziwe i nic się im i dzieciom nie stało. Po prostu trzeba dbać o kota zdrowie i o higienę. Kto straszy? Nauka? 1 z 5 chorob zakaźnych powodujących wrodzone wady to ze jakiejś sie nic nie stało to należy sie cieszyć co nie znaczy ze nie ma ryzyka. Może dbały o higienę może miały szczęście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Fajne są małe psy, z tych spokojniekszych, bo małe to jakby częściej szczekliwe bardzo niż te duże. Miałam kiedyś kundelkę małą to fajnie prosiła na 2 łapkach i czekała na mnie aż wrócę ze szkoły. A Twoja to była jakaś rasa? Pekińczyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Fajne są małe psy, z tych spokojniekszych, bo małe to jakby częściej szczekliwe bardzo niż te duże. Miałam kiedyś kundelkę małą to fajnie prosiła na 2 łapkach i czekała na mnie aż wrócę ze szkoły. A Twoja to była jakaś rasa? Mały pies to jest jak Mały siurek, bezużyteczny kompletnie tylko głośno szczeka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 225 Napisano 2 godziny temu Psy maja ogromna empatię która jest zauważalna w wielu codziennych momentach a kot. No coz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 84 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, przelot napisał: No ale masz pewność ze nie wchodzil jak nie patrzysz? Bo tak wyuczyć to i ja wyuczyłam tyle ze i tak właził tyle ze jak nikogo nie było nie wiem ale przeciez nie jem ze stolu nic mam talerze z ktorych jem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 32 Napisano 2 godziny temu (edytowany) KOTY JAK ZASTYGAJĄ W TEN SPOSÓB TO SĄ W STANIE NIRVANY POSTRZEGAJĄ WTEDY LUDZI JAK DEEBILI Z NISKĄ ŚWIADOMOŚCIĄ Edytowano 2 godziny temu przez TREVVO 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 84 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Doszedłem tak napisał: Pekińczyk najglupszy pies swiata pasowalby do ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 164 Napisano 2 godziny temu 23 minuty temu, przelot napisał: Twoj nie chodził a kazdy inny chodził i zapewne twoj chodził tylko nie jak patrzyłeś. Koty są niewyuczalne pod tym względem a pogłoska o ich czystości jest mocno przesadzona inaczej nie widziałabym śladów na stole na klatce i na głowie poczytaj sobie czasem rozanielonych kociarzy mojej znajomej na łeb normalnie włazi Da się nauczyć aby nie skakały po kuchni. Nie na zasadzie "jak nie widzę to siadają", ale tak że wcale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dark prince napisał: Mały pies to jest jak Mały siurek, bezużyteczny kompletnie tylko głośno szczeka Najpierw miałem dobermanke musiałem oddać do schroniska w końcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Libed napisał: najglupszy pies swiata pasowalby do ciebie Bardzo spokojna dusza czasem marzyłem żeby była blondynkę ludziom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 225 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Libed napisał: nie wiem ale przeciez nie jem ze stolu nic mam talerze z ktorych jem Czyli nie tyle wyuczyłeś co ci to aż tak nie przeszkadza no mnie przeszkadza sra w kuwecie i sie w tym grzebie niekoniecznie chce to mieć na stole. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 84 Napisano 2 godziny temu bardziej mnie denerowalo jak kot chodzil po samochodzie niz ew. stole w kuchni bo sie slizgal raz i drapal zeby nie spasc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Dark prince napisał: Mały pies to jest jak Mały siurek, bezużyteczny kompletnie tylko głośno szczeka Dużo klakow było wszędzie dlatego dużo ludzi woli mopsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 158 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Doszedłem tak napisał: Pekińczyk To jeden z tych ładnych, jak pluszaki, a chyba zadziornych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 190 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 27 minut temu, przelot napisał: Kocury roznoszą tez toksoplazmozę i znoszą jakies wstrętne myszy jako prezent Mi kotka przyniosła mysz w pysku( jeszcze fikała). .sp.... am do altanki. Nie wyszłam póki nie wrócił stary. Nawet okna nie otworzyłam. Kazałam to zabrać a kotka patrzyła na mnie jak na niewdzięcznicę. Jak mogłam nie przyjąć daru za opiekę nad jej dzieckiem. Oczywiście stary to wszystkim wygadał jak byłam blada ze strachu i śmiesznie łapami machałam. Wszyscy mieli ze mnie bekę i uprzedzili, że to się może powtórzyć. Edytowano 2 godziny temu przez afekafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 84 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, przelot napisał: Czyli nie tyle wyuczyłeś co ci to aż tak nie przeszkadza no mnie przeszkadza sra w kuwecie i sie w tym grzebie niekoniecznie chce to mieć na stole. nqauczylem ale nie wiem co bylo jak mnie nie bylo da sie poznac ze kot chodzi po samochodzie bo odbija lapy a czy chodzi po stole to nie wiesz bo nie zostawia sladow nie grzebie sie w tym on to zasypuje czystym zwirkiem jak ma brudna kuwete to nie wejdzie do niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 225 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, afekafe napisał: Mi kotka przyniosła mysz w pysku( jeszcze fikała). ...... am do altanki. Nie wyszłam póki nie wrócił stary. Nawet okna nie otworzyłam. Kazałem to zabrać a kotka patrzyła na mnie jak na niewdzięcznicę. Jak mogłam nie przyjąć daru za opiekę nad jej dzieckiem. Oczywiście stary to wszystkim wygadał jak byłam blada ze strachu i śmiesznie łapami machałam. Wszyscy mieli ze mnie bekę i uprzedzili, że to się może powtórzyć. Nie dziwie ci sie ja bym sie chyba popłakała : p nie znosze brudu jakichś myszy szczurów itd. Ostatnio mam nowa traumę bo oglądałam filmik ze babce z kibla wyskoczył szczur i poszedł do jej lozka i na nią wskoczył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Dark prince napisał: Mały pies to jest jak Mały siurek, bezużyteczny kompletnie tylko głośno szczeka Wiesz jak to jest duży obrony pies właściciel pízda to sprzężenie odwrotne jak ja byłem z psem 89kg po kulturystyka to bym ci najebal jak byś go kopnol że ojom Nie psa się bali jak lysy chodzilem na ramiączkach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Mgła napisał: To jeden z tych ładnych, jak pluszaki, a chyba zadziornych? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 225 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Libed napisał: nqauczylem ale nie wiem co bylo jak mnie nie bylo da sie poznac ze kot chodzi po samochodzie bo odbija lapy a czy chodzi po stole to nie wiesz bo nie zostawia sladow nie grzebie sie w tym on to zasypuje czystym zwirkiem jak ma brudna kuwete to nie wejdzie do niej Właśnie zostawia i stad to wiem. Ma uwalone łapy tym piaskiem z kuwety wiec swietnie to widać. Ten symbol czystości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 158 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Dark prince napisał: Mały pies to jest jak Mały siurek, bezużyteczny kompletnie tylko głośno szczeka To tak trochę jak z autem sportowym- dużo hałasu robi, a mało praktyczny Tak, z drugiej strony duży ma swoje plusy, bo można się cieszyć bezpieczeństwem przy nim i się można czuć jakby był człowiek w domu, gdy się jest solo, bo spory gabaryt siądzie obok na kanapie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 190 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, przelot napisał: Nie dziwie ci sie ja bym sie chyba popłakała : p nie znosze brudu jakichś myszy szczurów itd. Ostatnio mam nowa traumę bo oglądałam filmik ze babce z kibla wyskoczył szczur i poszedł do jej lozka i na nią wskoczył Uciekam. Nie na moje nerwy. Brzydzę się tych ogoniastych gryzoni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 158 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Doszedłem tak napisał: Tak No i dobry wabik na laski w parku, podejrzewam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 225 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, afekafe napisał: Uciekam. Nie na moje nerwy. Brzydzę się tych ogoniastych gryzoni. Ja tez nie tyle boje co właśnie brzydzę. Chociaz taki szczur to chyba może ugryźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, afekafe napisał: Mi kotka przyniosła mysz w pysku( jeszcze fikała). .sp.... am do altanki. Nie wyszłam póki nie wrócił stary. Nawet okna nie otworzyłam. Kazałam to zabrać a kotka patrzyła na mnie jak na niewdzięcznicę. Jak mogłam nie przyjąć daru za opiekę nad jej dzieckiem. Oczywiście stary to wszystkim wygadał jak byłam blada ze strachu i śmiesznie łapami machałam. Wszyscy mieli ze mnie bekę i uprzedzili, że to się może powtórzyć. Mi suczka papuge siostry nierozlaczke przyniosla zagryzionom wyplula i hal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: No i dobry wabik na laski w parku, podejrzewam No chciały głaskać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 190 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Doszedłem tak napisał: Mi suczka papuge siostry nierozlaczke przyniosla zagryzionom wyplula i hal Nie karmiłeś psa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Nie karmiłeś psa? Złapała i chciała żeby jej rzucac to truchlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach