Onagokocha 14 Napisano 4 godziny temu "Zatrute umysły" szkoła wg Nowackiej.(yt) Obejrzyjcie póki temat jest i film jest Zobaczycie, m. in. jak Nowacka walczyła o legalizację Marihuany, i wiele innych szokujących rzeczy... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 39 Napisano 3 godziny temu mnie tam legalizacja marihuany nie szokuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 0 Napisano 3 godziny temu 35 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: mnie tam legalizacja marihuany nie szokuje Legalizować można, ale np. jazdę na haju należy tępić. Natomiast nie chciałbym żyć w kraju kształtowanym zarówno przez Nowacką, jak i Trzaskowskiego czy Nawrockiego. Nie chcę ani szarogęszenia się klechów ani adopcji do homo czy aborcji na życzenie. Żeby było normalnie, bez odchyłów w lewo czy w prawo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onagokocha 14 Napisano 2 godziny temu 35 minut temu, Mewa again napisał: Legalizować można, ale np. jazdę na haju należy tępić. Natomiast nie chciałbym żyć w kraju kształtowanym zarówno przez Nowacką, jak i Trzaskowskiego czy Nawrockiego. Nie chcę ani szarogęszenia się klechów ani adopcji do homo czy aborcji na życzenie. Żeby było normalnie, bez odchyłów w lewo czy w prawo. to niemożliwe, tzw. utopia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach