Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC +

Jestem bardzo optymistyczny.

Polecane posty

Ustawkami ujął kiboli i widmokow, a teraz do grona głosujących dołącza dodatkowo ćpuny 😃 widząc swojego lidera haha może w tym szaleństwie jest metoda 

2 minuty temu, dep_sour napisał:

To już prędzej, samiec alfa sprecyzujmy ; ) pytanie jakie znaczenie maja te rzeczy będąc prezydentem? Tym to można ująć incela na Kafe jedynie 

no jak chcesz gadać z Trumpem to lepiej być alfa, mieć charakter męski, bo inaczej Trump cię pożre... polityka jest brutalna, widziałaś co Trump zrobił z prezydentem RPA?... to męski brutalny świat

• Thanks 1

9 minut temu, Caryca łabędzica napisał:

Patriotę, walczaka, lidera.

7 minut temu, RC + napisał:

Ambitny, Z ludu, prawdziwy samiec. 

Dobre.

1 minutę temu, dep_sour napisał:

Ustawkami ujął kiboli i widmokow, a teraz do grona głosujących dołącza dodatkowo ćpuny 😃 widząc swojego lidera haha może w tym szaleństwie jest metoda 

Słuchaj, trzeba liczyć, ze Rafał się zgodzi, będą testy i się dowiemy czy i kto jest ćpunem, bo póki co to nieuprawnione stwierdzenia 😉

6 minut temu, Prоmyczek napisał:

Idę do lasu rozciągać 0dbyt. Moim marzeniem jest iść na harem w pierdlu tak jak mój tateł i dziadeł 😄

Idź rozciągnij mózg, dobrze ci to zrobi 😆

6 minut temu, Prоmyczek napisał:

Idę do lasu rozciągać 0dbyt. Moim marzeniem jest iść na harem w pierdlu tak jak mój tateł i dziadeł 😄

😃😃😃😃 dziadeł 

1 minutę temu, RC + napisał:

Słuchaj, trzeba liczyć, ze Rafał się zgodzi, będą testy i się dowiemy czy i kto jest ćpunem, bo póki co to nieuprawnione stwierdzenia 😉

Mysle ze cpunow to tam niemało możliwe ze Trzaskowski ćpa ale ze wasz ulubieniec takich zachowan sie dopuszcza na wizji to kompromitacja i siara ale ty i tak to obronicie tak jak napisala zaba - jakby pob/il staruszkę tym gorzej dla staruszki 😃

fatalny gość taki typ spod ciemnej gwiazdy już w wyglądzie nawet ale wierny elektorat wszystko kupi i obroni 

2 minuty temu, dep_sour napisał:

Co by nie zrobil, to beda usprawiedliwiać go i bronić rymcym pieje z zachwytu ze jego idol dyskretnie zażywa, a przecież mógł sobie posypać. 

Obie strony wystawiły słabych kandydatów. Obie strony były nie przygotowane miały fatalnie kampanie nie przemyślane. Czym pokazały nam pogardę, że nie trzeba nic robić można rzucić byle co i my to weźmiemy. I co? To prawda kolejny dzień z wypiekami na twarzy kłócicie się, które szambo jest lepsze. Estetyczniejsze mniej śmierdzace 😏

1 minutę temu, Molinezja. napisał:

Co by nie zrobil, to beda usprawiedliwiać go i bronić rymcym pieje z zachwytu ze jego idol dyskretnie zażywa, a przecież mógł sobie posypać. 

No tak a przecież mógł jak peedal isc do psychologa 😃wybiera mniejsze zło po prostu 😃

a mógł zab/ic 😄

Edytowano przez dep_sour

6 minut temu, Onaaaa napisał:

Idź rozciągnij mózg, dobrze ci to zrobi 😆

Jak ty sie odzywasz do promyczka?

4 minuty temu, dep_sour napisał:

Mysle ze cpunow to tam niemało możliwe ze Trzaskowski ćpa ale ze wasz ulubieniec takich zachowan sie dopuszcza na wizji to kompromitacja i siara ale ty i tak to obronicie tak jak napisala zaba - jakby pob/il staruszkę tym gorzej dla staruszki 😃

fatalny gość taki typ spod ciemnej gwiazdy już w wyglądzie nawet ale wierny elektorat wszystko kupi i obroni 

Ty się w ogóle czytasz? Możliwe, że Trzaskowski ćpa, Nawrocki wciąga nikotynę. Głosujmy na Rafała.

• Haha 3

4 minuty temu, dep_sour napisał:

No jest uzależniony od papierochów, co poradzić. Nawrocki świętoszka nie udawał nigdy. 

13 minut temu, Onaaaa napisał:

Wyciąga bo zasypia słuchając Trzaska 😆

Kolejna fanka z pato backgroundem. Nie zaskoczyłaś 😉

Przed chwilą, Wirtual rzeczywistości tak napisał:

Kijosaki twierdzi że idzie hiperinflacja i resetuj długu publicznego 

Ten kiosaki guru manosfery co własnego ojca się wyrzekał, mimo że sporo mu zawdzięcza... "autorytet." kiedyś ci wrzucałem o nim filmik po ang.

Przed chwilą, Wirtual rzeczywistości tak napisał:

Co robisz w soboty? 

Ja mam dziś koncert i problem jest tego rodzaju ze przedwczoraj siadł mi głos 

Wole cpuuuna ale z miesniami co kazdy polityk bedzie wiedzial ze jak cos to kazdgo tam najeebie na sali xD niz kolejnego speeedalenca co mysli ze dyplomacja cos zalatwi a ma peeeedalski ryyj i kazdy na zachodzie bedzie nim pomiatal jak tuskiem czy dudom xD

1 minutę temu, RC + napisał:

Ten kiosaki guru manosfery co własnego ojca się wyrzekał, mimo że sporo mu zawdzięcza... "autorytet." kiedyś ci wrzucałem o nim filmik po ang.

Ciągle coś przewiduje w końcu trafi 

2 minuty temu, RC + napisał:

No jest uzależniony od papierochów, co poradzić. Nawrocki świętoszka nie udawał nigdy. 

Masa ludzi jest uzależnionych od nikotyny i jakoś na wizji nikt nie jara. Nawrocki nowe standardy wprowadził.

Przed chwilą, dep_sour napisał:

Kolejna fanka z pato backgroundem. Nie zaskoczyłaś 😉

Teraz te woreczki ludzie używają. Nie wiem co u niektórych aż tak wzbudza zdziwienie że gość sobie woreczek użył.

Akurat głosowałabym przeciw Panu T ktokolwiek stałby po drugiej stronie jako przeciwnik.

19 minut temu, RC + napisał:

Ambitny, Z ludu, prawdziwy samiec. 

Zahaczyłam tu z lekka w temacie o Solidarność. Nie chce się rozwijać, ale muszę to wspomnieć. 

Jednego samca (8 dzieci), ambitnego z ludu już mieliśmy za prezydenta. 

Co się o nim od dawien dawna mówi? 🙂

3 minuty temu, Caryca łabędzica napisał:

Ty się w ogóle czytasz? Możliwe, że Trzaskowski ćpa, Nawrocki wciąga nikotynę. Głosujmy na Rafała.

Nie widzisz różnicy między zachowaniem klasy stosownej do sytuacji i pełnionej funkcji? No pewnie nie widzisz bo popierasz od lat krzykliwych buraków 😉

tak szczerze - wyyebane mam czy Trzaskowski czy inny ćpa i co dopóki nie robi tego publicznie czy podczas debaty politycznej 😃 A ty pewnie będziesz piać z zachwytu jak Nawrocki walnie z banki macronowi bo taki menski samiedz alfa w ciężkiej polityce. IKS DE

8 minut temu, dep_sour napisał:

Latwo tak doklejac innym latki? A jakiejs kobiecie byloby milo jakby ją oskarżono o nierząd w szaletach publicznych ( za granicą byly takie akcje z p0lkami) 

2 minuty temu, Wirtual rzeczywistości tak napisał:

Co robisz w soboty? 

Jadę zrobić zakupy po obiedzie a wieczorem brat ma wpaść z dzieciakami.

• Like 1

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Teraz te woreczki ludzie używają. Nie wiem co u niektórych aż tak wzbudza zdziwienie że gość sobie woreczek użył.

Akurat głosowałabym przeciw Panu T ktokolwiek stałby po drugiej stronie jako przeciwnik.

No w tobie niewiele rzeczy wzbudza zaskoczenie opisałaś nam trochę już tutaj swoje otoczenie wiec zupełnie mnie to nie dziwi do tego holdujesz tu jednemu z większych degeneratów i smieszkujesz sobie z jego ohydnych tekstow.

powtarzam - nie zaskoczyłaś. Zaskoczyłabyś jakbys choc raz stanęła w opozycji do patologii 

zapominacie o jednym - snus jest w polsce  nielegalny wiec to byla jakas wymówka naprędce wymyślona. kandydat na pre.zydenta na wizji przyjmuje nielegalne substancje tego to chyba nawet w rosji nie grali

rym ma wyprany mózg wiedziałem ze za chwile ktos napisze ze to bylo specjaqlnie zainscenizowane ze cos wciaga zeby udowodnic ze to inni cpaja 😄 typowa pokretna logika pisiorów - my coś zrobimy a później powiemy że to inni robia a my tylko chcielismy na to zwrocic uwage. 

tak bylo z tymi osrodkami dla uchodzców, zielonym ladem itd. to nie oni to inni, teraz tez inni nosem coś wciągaja oni tylko demonstrowali 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się